גיא גודס פוטר מאימון מכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גיא גודס פוטר מאימון מכבי ת"א

הודעהעל ידי toja27 » 11 נובמבר 2015, 00:37

my man כתב:
MTA2311 כתב:
החציל האצטקי כתב:בחיי שאני לא יודע מה רוצים מטיילור.
הוא משחק מצויין עד עכשיו, ואני בטוח שרק יהיה יותר טוב.

גם אני לא מבין האמת.
נראה הרבה יותר מחובר מפארמר לצורך העניין. גם נראה מאוד מחוייב. כנראה אני מפספס משהו.

כולנו...זה פשוט מסריח מאינטרסים...

מאינטרסים, ועוד אנשים שפסלו אותו עוד לפני שדרך בנתבג...
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אדם » 11 נובמבר 2015, 02:22

יש לי מין תחושה שזאן טבק בדרך לפה.
התגובה שלו שאין שום דבר עקרוני ושהראש שלו רק במשחק הבא,ומה וכביכול אחרי זה הוא פנוי?.
הכי גרוע זה הגרמני ,לא אבין את ההחלפה של גודס אם הגרמני יגיע,ואם טבק יגיע זה יראה על המועדון הזה ומה וויציץ עושה פה.
מה הקטע של מכבי לחפש סותם חורים רק עד סוף העונה?,למה לא להרגיע את המערכת ולהביא מאמן שירגיע ויהיה לו שקט לפחות לעונה וחצי ויתנו לו לעבוד .
מאמן כמו קאזסולקאס ,מה בגלל שהוא דומיננטי וחזק?מה בגלל שהוא לא יס מן,מה בגלל שהוא ירצה להצליח ולא יתן להנהלה לנהל אותו,מה בגלל שהוא ירצה שינויים.
הרי ההנהלה לא רוצה להצליח?,אם כן זה הפתרון אם המטרה היא לשמוע על הקיפאון וההיתנהלות הבזויה אז שיבושם.
אדם

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 נובמבר 2015, 02:35

אדם כתב:יש לי מין תחושה שזאן טבק בדרך לפה.
התגובה שלו שאין שום דבר עקרוני ושהראש שלו רק במשחק הבא,ומה וכביכול אחרי זה הוא פנוי?.
הכי גרוע זה הגרמני ,לא אבין את ההחלפה של גודס אם הגרמני יגיע,ואם טבק יגיע זה יראה על המועדון הזה ומה וויציץ עושה פה.
מה הקטע של מכבי לחפש סותם חורים רק עד סוף העונה?,למה לא להרגיע את המערכת ולהביא מאמן שירגיע ויהיה לו שקט לפחות לעונה וחצי ויתנו לו לעבוד .
מאמן כמו קאזסולקאס ,מה בגלל שהוא דומיננטי וחזק?מה בגלל שהוא לא יס מן,מה בגלל שהוא ירצה להצליח ולא יתן להנהלה לנהל אותו,מה בגלל שהוא ירצה שינויים.
הרי ההנהלה לא רוצה להצליח?,אם כן זה הפתרון אם המטרה היא לשמוע על הקיפאון וההיתנהלות הבזויה אז שיבושם.

כי אף אחד לא יודע לאיזה כיוון מכבי תלך עונה הבאה. כרגע, זה נראה כאילו מכבי תפסיד המון כסף העונה, ועונה הבאה נלך לעונה פיננסית. במקרה כזה, אין טעם להביא את קזלאוסקס.
זה הראש שלהם לפחות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 11 נובמבר 2015, 02:43

MTA2311 כתב:
אדם כתב:יש לי מין תחושה שזאן טבק בדרך לפה.

כי אף אחד לא יודע לאיזה כיוון מכבי תלך עונה הבאה. כרגע, זה נראה כאילו מכבי תפסיד המון כסף העונה, ועונה הבאה נלך לעונה פיננסית. במקרה כזה, אין טעם להביא את קזלאוסקס.
זה הראש שלהם לפחות.

אם העונה הזאת תסתיים בכישלון אז קשה לי לראות איך מכבי מרשה לעצמה ללכת לעונה פיננסית אחרי שנתיים רצופות של כישלון. אני חושב שזה באמת יכול להשפיע על מכירת המנויים לעונה הבאה.
אני חושב שהם פשוט לא רוצים מאמן דומיננטי מדי.
למרות שיכול להיות שבסוף קזלאוסקאס הוא באמת המועמד המוביל מבחינתם בסופו של דבר.
אי אפשר באמת לדעת מה הולך להם בראש עכשיו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אדם » 11 נובמבר 2015, 03:17

במצב הענינים שקורה בשנים האחרונות,ואם ההיתחזקות של ירושלים ואיבוד השליטה וההרתעה שלנו בליגה המקומית אין שום מצב בעיני ששנה הבאה תהיה פיננסית,מכבי לא יכולה להרשות לעצמה,המותג נפגע קשות ושנה נוספת של כישלון תביא לאיבוד מנוים ומכירת זכויות שידור ולאיבוד החוזק ההרתעתי ובנוסף איבוד ספונסרים.
זה לא שלא ראיתי מצב כזה בראשי אבל זה פשוט יהיה הזוי ובלתי נתפס ,להיפך במצב הענינים של השנים האחרונות צריך דמות חזקה שתיתן שקט ומנהיגות ותןציא אותנו מהבוץ,ותבנה פה קבוצה ואסטרטגיה ותבנה את המותג מחדש ביחד אם ההנהלה
אדם

הודעהעל ידי roy1000 » 11 נובמבר 2015, 07:30

toja27 כתב:אם העונה הזאת תסתיים בכישלון אז קשה לי לראות איך מכבי מרשה לעצמה ללכת לעונה פיננסית אחרי שנתיים רצופות של כישלון. אני חושב שזה באמת יכול להשפיע על מכירת המנויים לעונה הבאה.

אתה מבין שלבעלים אין כסף להביא נכון? אם העונה הזו תסתיים מחוץ לטופ 16, לא תהיה ברירה, אלא ללכת לכמה עונות פיננסיות. לא ברור עד כמה זה ישפיע על מכירת המנויים. כשלונות עבר לא כל כך השפיעו.

בכל מקרה, רוב הסגל סגור פה ליותר מעונה אחת ואני לא חושב שתראה שינויים דרמטיים מעבר לעזיבה של פארמר, פניני, בנדר וכל השחקנים בעמדה 5.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 11 נובמבר 2015, 07:34

אז למה מכבי נראית כמו שהיא נראית? זה רק פארמר? כי עם אותו המאמן (שפוטר) וכמעט אותו הסגל בשנה שעברה שיחקנו הרבה יותר טוב. אם רוצ'סטי משחק מצויין, למה הקבוצה נראית כמו פח אשפה?
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 11 נובמבר 2015, 08:02

roy1000 כתב:
toja27 כתב:אם העונה הזאת תסתיים בכישלון אז קשה לי לראות איך מכבי מרשה לעצמה ללכת לעונה פיננסית אחרי שנתיים רצופות של כישלון. אני חושב שזה באמת יכול להשפיע על מכירת המנויים לעונה הבאה.

אתה מבין שלבעלים אין כסף להביא נכון? אם העונה הזו תסתיים מחוץ לטופ 16, לא תהיה ברירה, אלא ללכת לכמה עונות פיננסיות. לא ברור עד כמה זה ישפיע על מכירת המנויים. כשלונות עבר לא כל כך השפיעו.

בכל מקרה, רוב הסגל סגור פה ליותר מעונה אחת ואני לא חושב שתראה שינויים דרמטיים מעבר לעזיבה של פארמר, פניני, בנדר וכל השחקנים בעמדה 5.

אמרת את זה גם בסוף העונה שעברה, וקיבלנו קבוצה חדשה לגמרי
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 11 נובמבר 2015, 08:04

roy1000 כתב:

אני זוכר שאמרת בקיץ שאין סיכוי שיביאו את פארמר ושאין להם כסף ושפדרמן מכר את הבית וכו ואני אמרתי לך שאני לא יודע כי אני לא הרואה החשבון שלהם וגם אתה לא. אז אני שוב , אתה לא הרואה חשבון שלהם אז אל תדבר בנחרצות כזאת על דברים שאתה לא יודע בוודאות. אפשר להניח שבאמת הרצון שלהם יהיה לחסוך אחרי שהוציאו לא מעט בעונה הזאת. אבל מצד שני אם העונה הזאת תסתיים בכישלון, לקהל יהיה קשה להתמודד עם העובדה שמכבי הולכת לעונה שלישית בלי חוסר הצלחה. יש פה גורמים שונים שצריכים להתחשב בהם.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 11 נובמבר 2015, 08:07

roy1000 כתב:

אז למה מכבי נראית כמו שהיא נראית? זה רק פארמר? כי עם אותו המאמן (שפוטר) וכמעט אותו הסגל בשנה שעברה שיחקנו הרבה יותר טוב. אם רוצ'סטי משחק מצויין, למה הקבוצה נראית כמו פח אשפה?

די נו, זה כבר לא סביר בכלל הדברים שאתה אומר...

רוב הסגל בכלל לא דומה למה שהיה בשנה שעברה.
כל הקו האחורי וכל הקו הקדמי למעט אוחיון ורנדל השתנה לחלוטין. גם עמדה 3 השתנתה למעשה פרט לסמית', כי 2 שחקנים שהיו
פצועים חלק גדול מהעונה שעברה חזרו לשחק.
גם כל הצוות המקצועי למעט גודס הוחלף.
אפילו נערי הפוסטר התחלפו...

קבוצה חדשה לחלוטין, צוות מאמנים שאיבד כיוון מאוד מהר, הנהלה שטעתה בהרבה דברים שעשתה, וניסתה לתקן - אלה סיבות הרבה יותר טובות
ונכונות מלסמן שחקן ספציפי בכשלון, במיוחד שאותו שחקן בסה"כ משחק לא רע, בטח ובטח לא הכי רע כמו שאתה וכמה אחרים עושים כאן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 11 נובמבר 2015, 08:08

toja27 כתב:אני זוכר שאמרת בקיץ שאין סיכוי שיביאו את פארמר ושאין להם כסף ושפדרמן מכר את הבית וכו ואני אמרתי לך שאני לא יודע כי אני לא הרואה החשבון שלהם וגם אתה לא. אז אני שוב , אתה לא הרואה חשבון שלהם אז אל תדבר בנחרצות כזאת על דברים שאתה לא יודע בוודאות. אפשר להניח שבאמת הרצון שלהם יהיה לחסוך אחרי שהוציאו לא מעט בעונה הזאת. אבל מצד שני אם העונה הזאת תסתיים בכישלון, לקהל יהיה קשה להתמודד עם העובדה שמכבי הולכת לעונה שלישית בלי חוסר הצלחה. יש פה גורמים שונים שצריכים להתחשב בהם.

הם הכניסו את הקבוצה לגירעון בשביל פארמר (ואני בטוח שהם מצטערים על ההחלטה הזו עכשיו). שום דבר לא ודאי- יכול להיות שהם גם ימכרו את הקבוצה בקיץ.
מצד שני, באמת שאין להם כסף, ואם העונה הזו תסתיים מחוץ לטופ 16, אני לא רואה מצב שהם יוצרים גרעונות ענקיים ועושים מהפכה בסגל.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 11 נובמבר 2015, 08:13

jol9 כתב:אמרת את זה גם בסוף העונה שעברה, וקיבלנו קבוצה חדשה לגמרי

קבוצה חדשה לגמרי? אוחיון, פניני, סילבן, סמית', רנדל. 60% מהחמישייה שלך נשארה ו- 4 מתוך 7 השחקנים העיקריים ברוטציה נשארו. היה ברור שסופו וטיוס לא יישארו, והיה ברור שפארגו לא יישאר.

קיבלת את אותה הקבוצה של שנה שעברה בתוספת פארמר, רוצ'סטי, אמבקווה (במקום פארגו, היינס וטיוס). קרה בדיוק מה שאמרתי, ואני מעריך שגם לקראת העונה הבאה, מכבי לא ישברו חוזים והשחקנים שנמצאים תחת חוזה ימשיכו, כלומר, סמית', אוחיון, סילבן, אמבקווה, יבזורי, רנדל ורוצ'סטי כולם יישארו.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 11 נובמבר 2015, 08:44

roy1000 כתב:

קבוצה חדשה לגמרי? אוחיון, פניני, סילבן, סמית', רנדל. 60% מהחמישייה שלך נשארה ו- 4 מתוך 7 השחקנים העיקריים ברוטציה נשארו. היה ברור שסופו וטיוס לא יישארו, והיה ברור שפארגו לא יישאר.

קיבלת את אותה הקבוצה של שנה שעברה בתוספת פארמר, רוצ'סטי, אמבקווה (במקום פארגו, היינס וטיוס). קרה בדיוק מה שאמרתי, ואני מעריך שגם לקראת העונה הבאה, מכבי לא ישברו חוזים והשחקנים שנמצאים תחת חוזה ימשיכו, כלומר, סמית', אוחיון, סילבן, אמבקווה, יבזורי, רנדל ורוצ'סטי כולם יישארו.

קרה בדיוק הפוך ממה שאמרת. אני באמת לא מבין על מה הויכוח פה.
קיבלת 2 סנטרים חדשים, קיבלת 4 חדש, קיבלת 3 גארדים חדשים (ועוד בובל לעמדה 5 וילד לעמדה 4). קיבלת צוות מקצועי חדש.

קבוצה חדשה לגמרי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 11 נובמבר 2015, 13:00

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

קרה בדיוק הפוך ממה שאמרת. אני באמת לא מבין על מה הויכוח פה.
קיבלת 2 סנטרים חדשים, קיבלת 4 חדש, קיבלת 3 גארדים חדשים (ועוד בובל לעמדה 5 וילד לעמדה 4). קיבלת צוות מקצועי חדש.

קבוצה חדשה לגמרי.

אני מציע שתחזור לדיון ההוא לרענן את זכרונך. כל השחקנים שאמרתי שיישארו, נשארו בלי יוצא מהכלל. גם גודס נשאר. פיני היה ברור שלא יישאר. אוחיון, סמית' ורנדל נשארו שחקני חמשיייה. סילבן נשאר שחקן 6/7. פניני נשאר שחקן 8/9. קיבלת את פארמר במקום פארגו ואמבקווה במקום טיוס בחמשייה, ואת רוצ'סטי במקום היינס וארינזה במקום סופו מהספסל. כל שאר השחקנים הם זניחים שמשחקים בקושי 10% מהדקות.

הקבוצה הזו היא ממש לא "חדשה לגמרי". כשרנדל בריא, בערך 35% מהדקות משוחקות ע"י שחקנים שלא היו בסגל בשנה שעברה. יש שינויים משמעותיים, אבל זו רחוקה מלהיות קבוצה חדשה לגמרי.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 11 נובמבר 2015, 16:30

רוי, אתה צריך להיות עו״ד...
איך הגעת מזה שיש 9 שחקנים חדשים בסגל לזה שזאת אותה קבוצה, רק אתה יודע.

ואיך שלא תסובב את זה חמשת השחקנים שכן נשארו, לא משחקים יותר מ50% מהדקות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 11 נובמבר 2015, 17:01

jol9 כתב:רוי, אתה צריך להיות עו״ד...
איך הגעת מזה שיש 9 שחקנים חדשים בסגל לזה שזאת אותה קבוצה, רק אתה יודע.

ואיך שלא תסובב את זה חמשת השחקנים שכן נשארו, לא משחקים יותר מ50% מהדקות.

אני הכי רחוק מעו"ד שיש...
חמשת השחקנים שנשארו משחקים בערך 60% מהדקות (כשכולם בריאים).

כשאתה אומר "9 שחקנים חדשים" זו הטעיה, כי רובם בכלל לא ברוטציה. רוצ'סטי, פארמר ואמבקווה הם השחקנים המרכזיים שהצטרפו (החליפו את פארגו, היינס וטיוס). כל השאר הם זניחים.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 11 נובמבר 2015, 19:57

יותר לכיוון ה50%, אבל זה לא משנה כי זה מספיק בשביל לסתור את הטענה שלך שמדובר באותה הקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 11 נובמבר 2015, 20:19

אוחיון הוא לא שחקן חמישיה .

הוחלפו שני הגארדים המובילים והסנטר , זו קבוצה חדשה לגמרי .
יוסי22

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 11 נובמבר 2015, 20:25

יוסי22 כתב:אוחיון הוא לא שחקן חמישיה .

אוחיון כרגע לא רק שחקן חמישיה אלא גם הרכז הבכיר בקבוצה
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 11 נובמבר 2015, 20:26

החציל האצטקי כתב:
יוסי22 כתב:אוחיון הוא לא שחקן חמישיה .

אוחיון כרגע לא רק שחקן חמישיה אלא גם הרכז הבכיר בקבוצה

אל תיתן לעובדות לבלבל אותו.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים