Holiday_Armadillo כתב:בחיים שלי לא הבנתי כמה אפשר ליהנות רק מלראות את פאפאס משחק..בעיקר כי סבלתי כל פעם שהוא שיחק מול מכבי..
כרגיל ערוץ הספורט מוסיף דברים לסטטיסטיקה בלי שהם קרו..
לפאפאס אין 9 אסיסטים אלא 8..
כנראה שהם ספרו את המסירה לבלו כאסיסט.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:בחיים שלי לא הבנתי כמה אפשר ליהנות רק מלראות את פאפאס משחק..בעיקר כי סבלתי כל פעם שהוא שיחק מול מכבי..
כרגיל ערוץ הספורט מוסיף דברים לסטטיסטיקה בלי שהם קרו..
לפאפאס אין 9 אסיסטים אלא 8..
felix_r כתב:בשביל מה דיוויד מחליף את בלו? עד שסופסוף הוא חימם את הידית!
Holiday_Armadillo כתב:אני לא מבינה למה אוהדי מכבי צריכים לסבול כל פעם מזה שהמשחק לא בערוץ פתוח..נמאס..
זה בין לשלם מאות שקלים בחודש לערוצי הספורט לבין לדוג לינקים שאולי יעבדו ואולי ייפלו אחרי 5 דקות(במקרה הטוב)..
כן,אני יודעת שאף קבוצה אחרת לא תגרום לאוהדים לקנות את הערוץ בשביל משחק אלא רק מכבי..אבל די..נמאס..
שחף כתב:felix_r כתב:בשביל מה דיוויד מחליף את בלו? עד שסופסוף הוא חימם את הידית!
היד של בלו זו ממש לא הבעיה של מכבי. היד של פנייני וסמית' לחלוטין לא מאופסת.
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא מבינה למה אוהדי מכבי צריכים לסבול כל פעם מזה שהמשחק לא בערוץ פתוח..נמאס..
זה בין לשלם מאות שקלים בחודש לערוצי הספורט לבין לדוג לינקים שאולי יעבדו ואולי ייפלו אחרי 5 דקות(במקרה הטוב)..
כן,אני יודעת שאף קבוצה אחרת לא תגרום לאוהדים לקנות את הערוץ בשביל משחק אלא רק מכבי..אבל די..נמאס..
עצומה בפייסבוק, כבר אמרתי?
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא מבינה למה אוהדי מכבי צריכים לסבול כל פעם מזה שהמשחק לא בערוץ פתוח..נמאס..
נראה לך שזה יעבוד?
למי שיש כסף להזמין את הערוצים האלה יזמין ולא ישים ז*ן על אחרים..
אני לא מכלילה כמובן..לי היה את הערוצים וביטלתי כי זה כבר דוחה מה שעושים אז אני בטוחה שיש עוד שעשו את זה..אבל לרוב הכולל לא יהיה אכפת כל עוד הם יכולים להרשות את זה לעצמם..
וגם אם אנשים שיש להם את הערוצים יתמכו במחאה הזאת הם לא יבטלו את הערוצים..אז מה הם עשו בזה?
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא מבינה למה אוהדי מכבי צריכים לסבול כל פעם מזה שהמשחק לא בערוץ פתוח..נמאס..
נראה לך שזה יעבוד?
למי שיש כסף להזמין את הערוצים האלה יזמין ולא ישים ז*ן על אחרים..
אני לא מכלילה כמובן..לי היה את הערוצים וביטלתי כי זה כבר דוחה מה שעושים אז אני בטוחה שיש עוד שעשו את זה..אבל לרוב הכולל לא יהיה אכפת כל עוד הם יכולים להרשות את זה לעצמם..
וגם אם אנשים שיש להם את הערוצים יתמכו במחאה הזאת הם לא יבטלו את הערוצים..אז מה הם עשו בזה?
אם לא מנסים, לא יודעים. היום הפייסבוק הפך לכלי מחאה לגיתימי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים