המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:הסיכום הכספי היה קיים אבל מכבי התעקשו להשאיל את מאצ'באן קודם.
roy1000 כתב:jol9 כתב:שמעתי ראיון שערכו קופ'לה, פרימו ואראל סגל ברדיו עם צביקה לגבי ההחתמה של לאנגפורד, ומדהים אותי שאנשים יכולים לשבת מאחורי מיקרופון
עם אפס הבנה בנושא, ולדבר כאילו אין מחר.
אני לא מבין למה לא קם פרשן כדורסל אחד אפילו ואומר באופן מפורש - הקו האחורי של מכבי לפני לאנגפורד הוא מהחלשים ביורוליג.
בורשטיין, שייר ואוחיון לא מתאימים לרמה וגם אם חלקם יתאימו בעתיד, למכבי אין את הזמן הזה עכשיו. למה אנשים לא מבינים ששייר ופארמר זה לא קו אחורי מספיק טוב.
מה אני שומע שם - חיפשו להביא 1, ולאנגפורד הוא לא בדיוק 1...
מכבי בפאניקה מההפסד למילאנו...
וכו'.
חוסר הבנה מוחלט בעובדות ובמציאות במקרה הרע, או פשוט רצון לייצר ולחפש בעיות בכוח במהלך מוצדק ונחוץ במקרה הטוב.
שמעתי את שרף מתישהו אומר שמכבי היו צריכים 2 יוצר ולכן הביאו את לנגפורד (אני חושב שזה היה בשידור של האדריאטית).
להגיד שהיה לחץ אחרי ההפסד של מילאנו זה לא לחלוטין מנותק מהמציאות... הרי יכלו להביא את לנגפורד לפני שבוע.
שחף כתב:לא, דיברתי על לאנגפורד. טעות בת'רד כנראה
שמעתי את שרף מתישהו אומר שמכבי היו צריכים 2 יוצר ולכן הביאו את לנגפורד (אני חושב שזה היה בשידור של האדריאטית).
להגיד שהיה לחץ אחרי ההפסד של מילאנו זה לא לחלוטין מנותק מהמציאות... הרי יכלו להביא את לנגפורד לפני שבוע.
שחף כתב:הסיכום הכספי היה קיים אבל מכבי התעקשו להשאיל את מאצ'באן קודם.
JasonWilliams12 כתב:לא אמרו שייתנו תשובה לגביי כספי ביום ראשון?
yarinsaky כתב:בלאט - לאנגפורד עדיין לא בכושר משחק והוא לא המחליף של פארמר , הסגל לא סגור :
http://www.one.co.il/Article/189105.html
Runner30 כתב:yarinsaky כתב:בלאט - לאנגפורד עדיין לא בכושר משחק והוא לא המחליף של פארמר , הסגל לא סגור :
http://www.one.co.il/Article/189105.html
זאת אומרת - ישחררו עוד שחקנים?
Chen כתב:לפי מה שבלאט אמר בזמן שהם יעבדו עם ג'ורדן הם יביאו שחקן במקומו. הוא אמר את זה ממש בסוף הראיון.
yarinsaky כתב:Chen כתב:לפי מה שבלאט אמר בזמן שהם יעבדו עם ג'ורדן הם יביאו שחקן במקומו. הוא אמר את זה ממש בסוף הראיון.
בלאט גם אומר שדלתה של מכבי פתוחה בפני כספי.
עפר כתב:yarinsaky כתב:Chen כתב:לפי מה שבלאט אמר בזמן שהם יעבדו עם ג'ורדן הם יביאו שחקן במקומו. הוא אמר את זה ממש בסוף הראיון.
בלאט גם אומר שדלתה של מכבי פתוחה בפני כספי.
איפה בלאט אומר לגבי כספי?
rc4991 כתב:אני מקווה שהרכז שיבוא יהיה דאודל(במידה ולא יקבל חוזה)
נשמע דווקא שחקן מעניין(הגנה,אנרגיות,האוהדים של פיניקס מתים עליו)ויכול להיות שילוב טוב ליד לאנגפורד
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:אני מקווה שהרכז שיבוא יהיה דאודל(במידה ולא יקבל חוזה)
נשמע דווקא שחקן מעניין(הגנה,אנרגיות,האוהדים של פיניקס מתים עליו)ויכול להיות שילוב טוב ליד לאנגפורד
הוא שחקן מצויין לדעתי..
עשה 8 נרודות למשחק כמחליף של קוק בפחות מרבע שעה..
Chen כתב:LIAV10 כתב:rc4991 כתב:אני מקווה שהרכז שיבוא יהיה דאודל(במידה ולא יקבל חוזה)
הוא שחקן מצויין לדעתי..
יש לי טראומה ממנו מאז הסרטון, גם הסרטון של הביצועים המוצלחים שלו לא כזה הלהיב אותי. אבל ללא ספק הוא עדיף על כלום.
Chen כתב:LIAV10 כתב:rc4991 כתב:אני מקווה שהרכז שיבוא יהיה דאודל(במידה ולא יקבל חוזה)
הוא שחקן מצויין לדעתי..
יש לי טראומה ממנו מאז הסרטון, גם הסרטון של הביצועים המוצלחים שלו לא כזה הלהיב אותי. אבל ללא ספק הוא עדיף על כלום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים