אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אחדשיודע כתב:alex30 כתב:אחדשיודע כתב:כמה שאמבקווה היה גרוע היום, הוא ממש אבל ממש לא ה-בעיה של המועדון הזה. רק עוד תסמין.
כל הקבוצה הזאת היא גרוטאה אחת גדולה מתוצרת הפדרמניה.
הוא בהחלט הבעיה, הוא שחקו שלא אמור לשחק כאן!
אני חושב שיעיפו מכאן כל דבר אפשרי אחרי המשחק הזה בכדי לחסוך בהוצאות, ובצדק, אין טעם לעונה המזדיינת הזו, קבוצה זבל! הקבוצה הכי מסריחה ב18 שני האחרונות!
לא מתכוון להגיע להיכל עד תחילת העונה הבאה, איכס! לראות את פארמר לובש את החלוצה הצהובה, זה כואב! שודד בטרייניג!
לא כי פבראני/ארינזה אמורים להיות פה. נו באמת. בוא נגיד שאמבקווה הסנטר הפחות גרוע שלך, וזה שהובא על תקן המחליף לסנטר. עם כמה שהוא הסריח היום מסמים.
אם היה אפשר, הייתי מעיף כל אחד ואחד מהשחקנים שנמצאים היום במכבי. אבל כל עוד לא תעיף את מי שבחר אותם והרכיב את הקבוצה הזאת, לא עשית כלום.
אמבקוואה לא טוב יותר מאוונקו וראו את זה היום. לפחות לאוונקו יש נוכחות לאמבקוואה גם את זה אין. בכל אופן אין לנו קו קדמי בכלל. ככה אי אפשר לשחק כדורסל.
די עם השטויות האלה. אמבקווה באמת הסריח היום ונראה כבוי, אבל מה לעזאזל ארינזה נתן לך במשחק הזה? אני ממש ממש לא אומר שאמבקווה הוא איזה מציאה, עוד שחקן של מחלקת הסקאוטינג הכושלת של המועדון הזה, אבל עדיין אפשר לשפוט אותם בצורה אובייקטיבית. אמבקווה הראה, גם אם לא הרבה, שהוא מסוגל לתת יותר משחקנים דוגמת ארינזה ופבראני.
זו הנחמה שלך?,שהוא פחות גרוע משני שחקנים אחרים של ביטוח לאומי?,לדעתי האישיתי ,ארינזה יותר יעיל ,סוחט עבירות,משחק קצת פוסט ,שומר יותר טוב,ארדן לקח לסל בצעד וחצי את אמבאקוהה,נראה לך הגיוני?.
גם פבראני וגם ארניזה צריכים לעוף,אבל אני מעדיף אותם ולא את אמבאקווה,הבחור נראה על הפנים וזה בעדינות,אני לא ראיתי כזה דבר.
השבוע הקרוב ,ללא קשר לניצחון או הפסד,הכוונה להיתנהלות ומהלכים שיעשו כאן,הם יכתיבו את ההעתיד שלנו,ולאן פנינו,כי אם לא יהיה פה מישו אם ביצים שיבין שחיבים לעשות חריש ושינוי אמיתי,ושיש פה כמה שטנים בחדר הלבשה ובפרקט אז אנחנו בבעיה.
אני לא אסתפק בעזיבת ארינזה ואופיבו ופבראני,אני רוצה גארד חדש,זה הדבר הראשון מישו שייצר ,יחדור,וירטואוז ,אפילו ברמה של ווילבין מדרושפאקה,חייבים גארד שייצר.
צריך פה הבנה עמוקה וביצים,כוכב האדום ועוד הרבה קבוצות עושות מהפכים והם אם תקציבים הרבה יותר מצומצמים מאיתנו,עושים מהפכות ,מחזקים משחררים,עושים פעולות לחזק ולשנות מנסים,רק אנחנו כמו איזה קבוצה עלובה.