Ido_Maccabi כתב:צהובון כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא מבינה למה אוהדי מכבי צריכים לסבול כל פעם מזה שהמשחק לא בערוץ פתוח..נמאס..
זה בין לשלם מאות שקלים בחודש לערוצי הספורט לבין לדוג לינקים שאולי יעבדו ואולי ייפלו אחרי 5 דקות(במקרה הטוב)..
כן,אני יודעת שאף קבוצה אחרת לא תגרום לאוהדים לקנות את הערוץ בשביל משחק אלא רק מכבי..אבל די..נמאס..
זה לא בגלל שמדובר במכבי.
אחרי שכל המשחקים של יום ראשון מועברים בערוצים פתוחים, המשחק של שני מועבר בלייב.
בגלל שמכבי משחקת באדריאטית בשבת אז היא תשחק בד"כ בשני השנה (אלא אם כן זה משחק מרכזי כמו מול ירושלים). לכן בד"כ מכבי תהיה בלייב.
אבל אין לנו זכות לבכות. לערוץ הספורט שמשדר את כל משחקי הליגה העלובה הזו, ולדעתי מפסיד עליה בענק, מותר לגבות כסף לפחות על משחק אחד ביום שני.
זה מעצבן שזה כנראה יפול כמעט תמיד על מכבי, אבל זה המחיר של האדריאטית, שדרך אגב גם אותה ערוץ הספורט משדר בשבת ובערוץ פתוח (למרות שהוא לא חייב וגם את האדריאטית הוא היה יכול לבחור לשדר בלייב), אז אני לא חושב שיש לנו כאוהדים סיבה להתבכיין.
בדיוק כמו תנובה, חברת החשמל, וכל הטייקונים שכולם יצאו עליהם, ערוץ הספורט משתמש בעובדה שכמעט ואין לו מתחרים. ברגע שאין תחרות- הוא דורש איזה מחיר שבא לו.
האמת ההתנפלות על כל המונופולים מוגזמת..
אין שום דבר רע בלהרוויח יותר אם אין לך מתחרה..
ברור שאם זה מוגזם אז לא, כי לכל תעלול יש גבול, אבל הקטע עם ערוצי הספורט נראה לי לגיטימי, אנשים דורשים שיבטלו תשלון, אם הם ידרשו הורדת מחירים יכול להיות שערוץ הספורט יבוא לקראתם..