תתחילו לגלגל. הז׳אן מאסטר חתם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עוד מסמר בארון - טבק בדרך

הודעהעל ידי my man » 15 נובמבר 2015, 12:25

Holiday_Armadillo כתב:
my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אפשר אולי להתנחם בזה שאם טבק הוא אפילו חצי מאמן אז נראה קבוצה יותר מאומנת עם יותר תרגילים כי יותר גרוע מאין הגנה+פיק אנד רול לא יכול להיות? (שוב, שאלה אמיתית)

את באפטר פארטי מה11-0 והכניסה לטופ 40 של סטף?

וכן, עם כל זאת שאני נגד המינוי הזה אני מאמין שקודם כל נתחיל לראות שינוי בהגנה ועוד איזה תרגיל או 2 בהתקפה.
אבל יותר מהכל אולי סוף סוף נראה קצת כריזמה על הספסל שלנו...
יש לו פרצוף זועם כזה ואני חושב שזה יכול להועיל לקבוצה האפאטית שלנו...

חוץ מכמה שיערות לבנות המשחק הזה לא תרם לי בכלום

ברוק לופז הוא אפס!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 15 נובמבר 2015, 12:28

my man כתב:רוי הקבוצות ששיחקנו מולן ממש לא "חזקות". מכבי בינונית(לא חלשה) אמורה לנצח אותן בלמעלה מ10 הפרש...

דרושפאקה (אחרי החיזוק) היא קבוצה די חזקה. אני לא אופתע אם הם ינצחו 3 משחקים עוד לפני המשחק מולנו. לבאמברג יש סגל בינוני, אבל הם מאוד ממושמעים ומאומנים.
בקיצור, גם אם היינו משחקים טוב יותר, לא היה פשוט לנצח את הטורקים בחוץ (הם הפסידו בבית רק לצסק"א במשחק צמוד). במצנו הנוכחי, זה נראה לי קרוב לבלתי אפשרי.
roy1000

הודעהעל ידי dod » 16 נובמבר 2015, 09:41

הכותרת באתר של מכבי כבר מוכנה - רק התוכן חסר...

http://www.maccabi.co.il/Archive.asp
dod

הודעהעל ידי ankram » 16 נובמבר 2015, 10:22

נעזוב לרגע את המאפייה הקרואטית , ברור לי ששינוי אמיתי ורציני לא יוכל להגיע עם ניקולה וחבריו.
נקווה שלפחות נראה מכבי עם יותר "רעל" בעניים , אני מקווה שטבק יוכל לזהות מגמות במשחק יותר טוב מגודס\אבן (לא חוכמה גדולה) , שייצב את הרוטציה ואולי סוף סוף נראה 2 משחקים ברצף עם אותו הרכב פותח , ושידע להשתמש בפסקי זמן הרבה יותר טוב מהצוות המקצועי הכושל שהיה לנו עד כה.
היות ולא נהיה קבוצת הגנה טובה יותר (לפחות אולי נראה רוטציות מתואמות יותר) , לפחות אני מקווה שנראה איזו טביעת עין של בעל מקצוע בהתקפה , מוזר שזה כבר החלום שלי , אבל הורגלת לפחות , אבל כולי תקווה שנראה בהתקפה של מכבי יותר קצב , בטח יותר מהירות , ואיזה משהו אחר למעט "היי פיק נ רול ולתת ל2 הסחלאות שלנו בקו האחורי להחליט מה בא להם".
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים