מכבי שוקלת לשחרר את פארמר או רוצ'סטי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי שוקלת לשחרר את פארמר או רוצ'סטי

הודעהעל ידי jol9 » 13 נובמבר 2015, 11:12

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:אני לא חושב שפיני מתאים לתפקיד של ה- GM. זה צריך להיות מישהו שרוצה לעבוד 7 ימים בשבוע סביב הקבוצה. אני לא חושב שלפיני יש את האנרגיות לזה כרגע. לדעתי זה גם לא חייב להיות מאמן שעבר.

זה בדיוק מה שאמרתי גם.
זה צריך להיות אבל בן אדם עם נסיון בתפקיד הזה. אולי אפילו מישהו בעל עבר מהNBA (הרי מן הסתם יש GMים שלא עובדים בזה היום,
שאפשר לנסות להביא)

אנתוני פארקר. הוא האיש למשימה.

פארקר הוא סקאוט היום. הוא לא GM ולא היה כזה.
אני לא הייתי רוצה להכניס עוד דמות אהובה מהעבר מבלי שיש לו את הכישורים הנדרשים לתפקיד.

עזוב שמואל, צריך איש מקצוע. יש כאלה, צריך רק לחפש טוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 נובמבר 2015, 11:15

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:אני לא חושב שפיני מתאים לתפקיד של ה- GM. זה צריך להיות מישהו שרוצה לעבוד 7 ימים בשבוע סביב הקבוצה. אני לא חושב שלפיני יש את האנרגיות לזה כרגע. לדעתי זה גם לא חייב להיות מאמן שעבר.

זה בדיוק מה שאמרתי גם.
זה צריך להיות אבל בן אדם עם נסיון בתפקיד הזה. אולי אפילו מישהו בעל עבר מהNBA (הרי מן הסתם יש GMים שלא עובדים בזה היום,
שאפשר לנסות להביא)

אנתוני פארקר. הוא האיש למשימה.

פארקר הוא סקאוט היום. הוא לא GM ולא היה כזה.
אני לא הייתי רוצה להכניס עוד דמות אהובה מהעבר מבלי שיש לו את הכישורים הנדרשים לתפקיד.

עזוב שמואל, צריך איש מקצוע. יש כאלה, צריך רק לחפש טוב.

אני לא מסכים, זה שהוא לא תפקד בפועל כ- GM לא אומר שהוא לא יכול לבצע את התפקיד.
אני חושב על מודל ג'ורדי קרויף במכבי כדורגל שעובד מצויין.
כל מה שצריך זה איש מקצוע איכותי, רצוי שיהיה שחקן עבר במועדון שמכיר את המערכת והלחצים, ומעל הכל אחד שנקי מאינטרסים ודראגן בנדרים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 13 נובמבר 2015, 11:15

jol9 כתב:

זה בדיוק מה שאמרתי גם.
שאפשר לנסות להביא)

בראד גרינברג היה GM בפילדלפיה לפני שהחליט שבא לו לאמן. אני חושב שבאמת כדאי לשקול מישהו אמריקאי, אבל כאן שוב אנחנו נכנסים לנקודה שההנהלה תצטרך לוותר על סמכויות.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 13 נובמבר 2015, 11:17

שמואל1 כתב:אני לא מסכים, זה שהוא לא תפקד בפועל כ- GM לא אומר שהוא לא יכול לבצע את התפקיד.
כל מה שצריך זה איש מקצוע איכותי, רצוי שיהיה שחקן עבר במועדון שמכיר את המערכת והלחצים, ומעל הכל אחד שנקי מאינטרסים ודראגן בנדרים.

מודל ג'ורדי קורויף עובד כי לגולהאר אין שום עניין לקבוע את סגל השחקנים או להתערב בזה (חוץ ממקרים מיוחדים). בכל מקרה, פארקר הוא לא האיש וגם לא נראה לי שיהיה לו עניין בזה.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 נובמבר 2015, 11:18

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:אני לא מסכים, זה שהוא לא תפקד בפועל כ- GM לא אומר שהוא לא יכול לבצע את התפקיד.

מודל ג'ורדי קורויף עובד כי לגולהאר אין שום עניין לקבוע את סגל השחקנים או להתערב בזה (חוץ ממקרים מיוחדים). בכל מקרה, פארקר הוא לא האיש וגם לא נראה לי שיהיה לו עניין בזה.

זה מה שצריך לקרות במכבי. זה בדיוק שינוי הקונספציה שחייב להתרחש.
לא יעזור אם מכבי תביא GM אבל עדיין כל הגורמים בהנהלה ימשיכו להיות מעורבים בקבלת ההחלטות. לא עשינו בזה כלום.
הם חייבים להעביר את כל סמכויות הניהול לאיש מקצוע אחד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 13 נובמבר 2015, 19:40

פארמר בדרך הביתה כצפוי? לא נרשם לנס-ציונה.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 13 נובמבר 2015, 19:48

roy1000 כתב:פארמר בדרך הביתה כצפוי? לא נרשם לנס-ציונה.

למרות שבתקשורת ניסו ליצור רושם כאילו הבעיה היא "ביהודי הנוצרי" רוצ'סטי, יש הרגשה שהבעיה האמיתית היא באמת עם פארמר
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 13 נובמבר 2015, 19:55

felix_r כתב:
roy1000 כתב:פארמר בדרך הביתה כצפוי? לא נרשם לנס-ציונה.

למרות שבתקשורת ניסו ליצור רושם כאילו הבעיה היא "ביהודי הנוצרי" רוצ'סטי, יש הרגשה שהבעיה האמיתית היא באמת עם פארמר

יש לי הרגשה שהבעיה עם שניהם, אבל לפארמר יש חוזה רק לעונה אחת, אז הרבה יותר קל להעיף אותו.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 17 נובמבר 2015, 01:21

תמונה

שודד בחליפה
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 17 נובמבר 2015, 10:15

http://one.co.il/Article/15-16/2,620,12 ... tml?ref=hp

ומהצלחה למבוכה: עלילות ג'ורדן פרמאר מול מכבי ראשל"צ.

* המתאזרח יצא מהקפאה מול נס ציונה והתחיל טוב עם שתי שלשות, אבל שם זה נגמר. וזה נגמר רע.

עד סוף המשחק פרמאר הוסיף שש זריקות לסל – חלקן טובות, רובן רעות – והחטיא את כולן. "מכבי הבינה את מה שכל הליגה ידעה כבר בפגרה. אי אפשר לשחק עם פרמאר ורוצ'סטי יחד. זה לא קשור למנוחה. ביחד, הצמד הזה הוא פצצה מתקתקת שהורסת את הקבוצה", אמר מאמן ליגה.

* על כל חילוף שהוציא את פרמאר מהמשחק, הוא הגיב עם שפת גוף שלילית. הנפת ידיים, מבט תמוה, השפלת הפנים לרצפה. באחד המקרים, עמוק ברבע השלישי, פרמאר סירב ללחוץ את ידו של המאמן, נפנף במכוון את ראשי המועדון (שמעון מזרחי, דיוויד פדרמן ואודי רקנאטי), ודילג מעל עוזר המאמן. לחיצת היד הראשונה שלו הייתה לגיא פניני. עד לפעם הבאה שנכנס מספר התקפות לאחר מכן, פרמאר סירב לשבת על הספסל ונעמד ע"י קו האורך של המגרש. אגב, הזלזול של פארמר בבעלים לא נעלם מעיניהם של רקנאטי ופדרמן כאשר הראשון סינן מספר מילים לשני בתגובה לתקרית.

* פרמאר החל את הרבע הרביעי עצבני ומרכוז רק בעצמו. את התרגיל שאוחיון סימן שכח עד שאייק אופייבו צעק לעברו, "1, תרגיל 1, תעבור על החסימה שלי". פרמאר עלה מהפינה השמאלית למרכז הקשת ושחרר זריקה מהירה שלא פגעה בכלום.

* עוד קודם לכן, עם כדור מהצד שניות לנעילת הרבע השלישי, אבן ניגש לדווין סמית' ולחש באוזנו תרגיל. סמית' הפנים, מסר לפרמאר, עבר על חסימות לעמדה הרצויה, אך ראה את המתאזרח מעיף עוד זריקה בנפילה לאחור. זריקה שלא פגעה בכלום. סמית' הזועם הניף ידיו באוויר ואמר: "וואט דה פאק".

"מכבי נתקעה עם ג'ורדן פרמאר. הוא נראה רע ואי אפשר לשחרר אותו בגלל חוזה מיליונים. הוא יושב לה כמו עצם בגרון", אמר מקורב למועדון שכואב את מצבה של הקבוצה.

אי אפשר למצוא קבוצה לזבל הזה? גארד 2 הגנתי וחודר , יוכל לאזן מאד את הקבוצה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 17 נובמבר 2015, 10:33

ankram כתב:אי אפשר למצוא קבוצה לזבל הזה? גארד 2 הגנתי וחודר , יוכל לאזן מאד את הקבוצה הזאת.

צריך למצוא פראיירית אחרי שייגמר השלב הראשון. אולי ברצלונה. חסר להם רכז וקרלוס ארויו אפילו יותר גרוע מפארמר.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 17 נובמבר 2015, 10:48

roy1000 כתב:
ankram כתב:אי אפשר למצוא קבוצה לזבל הזה? גארד 2 הגנתי וחודר , יוכל לאזן מאד את הקבוצה הזאת.

צריך למצוא פראיירית אחרי שייגמר השלב הראשון. אולי ברצלונה. חסר להם רכז וקרלוס ארויו אפילו יותר גרוע מפארמר.

פארמר הוא לא רכז , הוא שודד.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי cannon » 17 נובמבר 2015, 10:55

העיקר שורד כהן ממשיכה לטעון שאופייבו בדרך החוצה ולא משיקולים ענייניים אלא פוליטיקה... זה שחקן שגודס רצה והעדיף ולכן עכשיו כשהוא לא שם, קל להעיף אותו כי החוזה שלו עומד להגמר בקרוב. פשוט בזיון אם זה יקרה, כי אותה כתבה מציינת במפורש שהוא יותר יעיל ומתאים מאונואקו למשל...
cannon

הודעהעל ידי ankram » 17 נובמבר 2015, 11:10

cannon כתב:העיקר שורד כהן ממשיכה לטעון שאופייבו בדרך החוצה ולא משיקולים ענייניים אלא פוליטיקה... זה שחקן שגודס רצה והעדיף ולכן עכשיו כשהוא לא שם, קל להעיף אותו כי החוזה שלו עומד להגמר בקרוב. פשוט בזיון אם זה יקרה, כי אותה כתבה מציינת במפורש שהוא יותר יעיל ומתאים מאונואקו למשל...

הנחש הקרואטי שוב מכיש.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אדגר פו » 17 נובמבר 2015, 12:28

סגל אומר שההערכה שיהיו שני שינויים בקבוצה במהלך העונה - סנטר וגארד חדשים.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי JarJarBinx » 17 נובמבר 2015, 17:20

אדגר פו כתב:סגל אומר שההערכה שיהיו שני שינויים בקבוצה במהלך העונה - סנטר וגארד חדשים.

כולנו יודעים איך זה הולך להיראות. נקבל איזה צ'רלס גיינס וגוראן ירטין...
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 נובמבר 2015, 17:24

לא חושב שיגיע גארד. עם כמה שהיו שמחים להיפטר מפארמר/רוצ'סטי, החוזים שלהם כבדים מאוד.

סנטר יגיע, אני רק מאוד מקווה שזה יהיה במקום פבראני+ארינזה, ולא במקום אופייבו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 17 נובמבר 2015, 17:30

MTA2311 כתב:לא חושב שיגיע גארד. עם כמה שהיו שמחים להיפטר מפארמר/רוצ'סטי, החוזים שלהם כבדים מאוד.

אני חושב שפארמר כרגע באמת עשוי להחתך.
חודש-חודשיים ביכולת הזאת ואין לו מה לחפש בקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי ankram » 17 נובמבר 2015, 17:32

סנטר זה נחוץ מאד , אבל גם אם מכבי תוכל לשים יד על סנטר פנטסטי (אין כאלו עכשיו לדעתי) , עדיין היא תקועה עם קו גארדים שלא יוכל להפעיל אותו. ואני לא בטוח שסנטר ישמח לרוץ מצד אחד לצד שני ולא לקבל כדורים בכלל אלא לחיות מזבל , סנטר איכותי לא יהיה מוכן לזה , מה עוד שהוא צריך לחסות על החורים שפארמר , רוצ'סטי וסילבן משאירים לו.
גארד חודר ושומר זה כבר משהו שיותר קל למצוא , לא חסרים כאלו , מדברים הרבה על הפוטנציאל ההתקפי של מכבי אבל אין סיבה שהקבוצה הזאת לא תרוץ , אין סיבה.
בעצם יש סיבה , בעיקר בגלל פארמר , האיש מעלה את הכדור למעלה בכדרור איטי כאילו הוא בחוף ים , אוחיון אינו מוביל מתפרצות טוב , ומכבי ככלל הפסיקה לרוץ (אולי בשל איבודי הכדור הבאים).
גארד חודר ושומר יוכל לאזן את הקו האחורי , לתת למכבי הגנה שאינה קיימת שאוחיון על הספסל , לחדור לסל ולכווץ את ההגנה , מה שיאפשר מבטים טובים לקלעים בחוץ.
אם שואלים אותי , גארד חודר ושומר נחוץ בשלב זה יותר מאשר סנטר.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 נובמבר 2015, 17:33

החציל האצטקי כתב:
MTA2311 כתב:לא חושב שיגיע גארד. עם כמה שהיו שמחים להיפטר מפארמר/רוצ'סטי, החוזים שלהם כבדים מאוד.

אני חושב שפארמר כרגע באמת עשוי להחתך.
חודש-חודשיים ביכולת הזאת ואין לו מה לחפש בקבוצה.

ברור שהיכולת בעייתית. השאלה היא אם יש יכולת כלכלית לחתוך אותו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google Adsense [Bot], WendelA, גל גל ו־41 אורחים