המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מישהו יודע מה השיר שערוץ הספורט משתמשים בו לליגה הצרפתית?
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו יודע מה השיר שערוץ הספורט משתמשים בו לליגה הצרפתית?
זה במקרה? http://youtu.be/fatfDUPiJ5U
LIAV10 כתב:לכל יצור יש את השיר הזה שגורם לי להתפתל, לפי השמועות כשהייתי תינוק הייתי צוחק, מתגלגל ו״רוקד״ על השטיח בכל פעם שהיה את השיר דונט ספיק.
וזה היה רגע מביך מאת ליאב.
felix_r כתב:
jol9 כתב:LIAV10 כתב:לכל יצור יש את השיר הזה שגורם לי להתפתל, לפי השמועות כשהייתי תינוק הייתי צוחק, מתגלגל ו״רוקד״ על השטיח בכל פעם שהיה את השיר דונט ספיק.
don't speak אחלה שיר דווקא.
LIAV10 כתב:לכל יצור יש את השיר הזה שגורם לי להתפתל, לפי השמועות כשהייתי תינוק הייתי צוחק, מתגלגל ו״רוקד״ על השטיח בכל פעם שהיה את השיר דונט ספיק.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:לכל יצור יש את השיר הזה שגורם לי להתפתל, לפי השמועות כשהייתי תינוק הייתי צוחק, מתגלגל ו״רוקד״ על השטיח בכל פעם שהיה את השיר דונט ספיק.
I don't know who you are anymore
LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:לכל יצור יש את השיר הזה שגורם לי להתפתל, לפי השמועות כשהייתי תינוק הייתי צוחק, מתגלגל ו״רוקד״ על השטיח בכל פעם שהיה את השיר דונט ספיק.
don't speak אחלה שיר דווקא.
דווקא אני יכול לדמיין אותך כשהשיר יצא ב1995 ככה: ״אוי ויי אברוך, מה זה כל הרעש הזה שהצעירים של היום שומעים? בזמני שמעו קלאסיקות כמו לוליפאפ לוליפאפ או להלהלה לוליפאפ לוליפאפ או להלהלה לוליפאפ (בום) פלהלהלה״
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים