המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
alex30 כתב:אם יש שמשו שהטריף ומטריף אותי עדיין זה שבשנים האחרונות אנחנו מקבלים פה בהבנה תבוסות והשפלות...
לא מקובל עליי! ומעולם זה לא היה מקובל עליי...
ואתם הרי יודעים מה נשמע אחרי התבוסה הקרובה?!
צ'שר כתב:alex30 כתב:אם יש שמשו שהטריף ומטריף אותי עדיין זה שבשנים האחרונות אנחנו מקבלים פה בהבנה תבוסות והשפלות...
אף אחד לא יורד על בלאט, אמרנו שהוא מאמן טוב וכמובן שההישגים מדברים בעד עצמם. הוא פשוט לא אלוהים.
מה שכן יש לך ד"ש מהמציאות: עם בלאט קיבלנו בראש מצסקא בהפרש גבוה יותר ממה שהפסדנו להם השנה, והיינו בכמעט 50% הצלחה בליגה עד אמצע הסיבוב הראשון.
צ'שר כתב:alex30 כתב:אם יש שמשו שהטריף ומטריף אותי עדיין זה שבשנים האחרונות אנחנו מקבלים פה בהבנה תבוסות והשפלות...
אף אחד לא יורד על בלאט, אמרנו שהוא מאמן טוב וכמובן שההישגים מדברים בעד עצמם. הוא פשוט לא אלוהים.
מה שכן יש לך ד"ש מהמציאות: עם בלאט קיבלנו בראש מצסקא בהפרש גבוה יותר ממה שהפסדנו להם השנה, והיינו בכמעט 50% הצלחה בליגה עד אמצע הסיבוב הראשון.
BIG sofo כתב:אני לא יודע מי ינצח, אבל אני צופה משחק צמוד עם שיפור משמעותי מהשבועות האחרונים. משחק של המון לחימה!
alex30 כתב:צ'שר כתב:alex30 כתב:אם יש שמשו שהטריף ומטריף אותי עדיין זה שבשנים האחרונות אנחנו מקבלים פה בהבנה תבוסות והשפלות...
בלאט מאמן אדיר, באותה הדרגה כמו גדולי המאמנים של אירופה בשנות ה(מסינה\אברדוביץ\פיני) 2000, מאמן כזה אמור היה להפוך כאן לקונצנזוס ואגדה, בדיוק כמו פרגנסון ביונייטד.
בוודאי שהיו תבוסות בזמן בלאט, היה 0:3 מחפיר מול ריאל, לא על זה אני מדבר! עם בלאט גם בתקופות הרעות ביותר, זו עדיין הייתה מכבי! קבוצה שיכולה פתאום משום מקום לנצח כל קבוצה, קבוצה שלא משנה מה ואיך, הצלבה מינימום הייה נכתב ביומן, עוד לפני פתיחת העונה!
השנה אנחנו בקושי קבוצת צמרת בליגת העל!!! לא היה דבר כזה מעולם לדעתי, בטח לא בתקופתו של דוויד. אבל מה שמחפיר, וכואב, שכולנו יודעים שאנחנו נקבל משחק הבא בראש, עם דויד מעולם לא הייתה לי הרגשה כזו, כואב לראות קבוצה במצב הזה.
LIAV10 כתב:בסדר אור, אבל הוא עבד עם היקמן וסופו ולא עם ניקו ופארקר/באטיסט וDD/הולדן וסמודיש.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:בסדר אור, אבל הוא עבד עם היקמן וסופו ולא עם ניקו ופארקר/באטיסט וDD/הולדן וסמודיש.
מאמן טוב. לא אלוהים, לא מהטובים באירופה בכל הזמנים ובטח שלא הכי טוב בתולדות מכבי. קצת נסחפו איתו.
MTA2311 כתב:אין מה להשוות בכלל. פיני הביא 3, בלאט 1. זאת לא רוצה ליגה בכלל.
rc4991 כתב:למה יש לי כל הזמן הרגשה שהמשחק היום?
משתמשים הגולשים בפורום זה: cifkcv, Cobra, felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־46 אורחים