my man כתב:rc4991 כתב:למה יש לי כל הזמן הרגשה שהמשחק היום?
תיזהר לא להכין שניצלים בטעות...

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:rc4991 כתב:למה יש לי כל הזמן הרגשה שהמשחק היום?
תיזהר לא להכין שניצלים בטעות...
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:בסדר אור, אבל הוא עבד עם היקמן וסופו ולא עם ניקו ופארקר/באטיסט וDD/הולדן וסמודיש.
מאמן טוב. לא אלוהים, לא מהטובים באירופה בכל הזמנים ובטח שלא הכי טוב בתולדות מכבי. קצת נסחפו איתו.
MTA2311 כתב:זה משנה, כי אמרת שהרגשת שאפשר לנצח כל קבוצה. אז הרגשה זה נחמד, אבל בפועל זה לא היה.
מתחילת שנות ה2000 זאת לא חכמה. יש רק את פיני שהצליח, והוא כאמור, בליגה אחרת מבלאט.
rc4991 כתב:למה יש לי כל הזמן הרגשה שהמשחק היום?
MTA2311 כתב:הקריירה של בלאט ממש לא מרשימה יותר.
ודווקא ממך, שזועק על התקשורת הלא אמינה שמשמיצה את ניקולה המסכן, לא הייתי מצפה להאמין לשמועות על החלק החריג של בלאט בזכיות של פיני.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:הקריירה של בלאט ממש לא מרשימה יותר.
ודווקא ממך, שזועק על התקשורת הלא אמינה שמשמיצה את ניקולה המסכן, לא הייתי מצפה להאמין לשמועות על החלק החריג של בלאט בזכיות של פיני.
אני חושב שאין כאן עניין של להאמין או לא... זה די ידוע שבלאט היה מאוד מעורב כעוזר מאמן.
אפשר להגיד לזכותו של פיני שהוא לקח את את התואר גם בלי בלאט, אבל הם ממש לא בליגה אחרת.
MTA2311 כתב:הקריירה של בלאט ממש לא מרשימה יותר.
toja27 כתב:MTA2311 כתב:הקריירה של בלאט ממש לא מרשימה יותר.
לפי דעתי הקריירה של בלאט מרשימה יותר בעיקר בגלל שהיא רב גונית יותר. מאמן מכבי תל אביב, נבחרת רוסיה, מאמן nba וכו'. השחקנים ששיחקו תחת בלאט עד עכשיו מדברים עליו. מי מדבר על פיני? גם באישיות בלאט מרשים יותר. אני עם בלאט כאן.
alex30 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:הקריירה של בלאט ממש לא מרשימה יותר.
לפי דעתי הקריירה של בלאט מרשימה יותר בעיקר בגלל שהיא רב גונית יותר. מאמן מכבי תל אביב, נבחרת רוסיה, מאמן nba וכו'. השחקנים ששיחקו תחת בלאט עד עכשיו מדברים עליו. מי מדבר על פיני? גם באישיות בלאט מרשים יותר. אני עם בלאט כאן.
שניהם גדולים, ויחקקו בהיסטוריה של מכבי כגדולים ביותר.
לא מדברים על פיני בגלל האופי, זה לא לוקח במאומה מהכישרון הנדיר שלו בתור מאמן. אם לא הפה הגדול שלו, היינו רואים את פיני כאן הרבה לפני, ואולי שנות ה90 היו נראות פחות נורא..
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:הקריירה של בלאט ממש לא מרשימה יותר.
אני חושב שאין כאן עניין של להאמין או לא... זה די ידוע שבלאט היה מאוד מעורב כעוזר מאמן.
אפשר להגיד לזכותו של פיני שהוא לקח את את התואר גם בלי בלאט, אבל הם ממש לא בליגה אחרת.
למה, כי פיני אמר? גם בלאט אמר שגודס עזר לו.
הזכיות הן של המאמן, והמאמן בלבד.
MTA2311 כתב:alex30 כתב:צ'שר כתב:alex30 כתב:אם יש שמשו שהטריף ומטריף אותי עדיין זה שבשנים האחרונות אנחנו מקבלים פה בהבנה תבוסות והשפלות...
לא מקובל עליי! ומעולם זה לא היה מקובל עליי...
ואתם הרי יודעים מה נשמע אחרי התבוסה הקרובה?!
אף אחד לא יורד על בלאט, אמרנו שהוא מאמן טוב וכמובן שההישגים מדברים בעד עצמם. הוא פשוט לא אלוהים.
מה שכן יש לך ד"ש מהמציאות: עם בלאט קיבלנו בראש מצסקא בהפרש גבוה יותר ממה שהפסדנו להם השנה, והיינו בכמעט 50% הצלחה בליגה עד אמצע הסיבוב הראשון.
בלאט מאמן אדיר, באותה הדרגה כמו גדולי המאמנים של אירופה בשנות ה(מסינה\אברדוביץ\פיני) 2000, מאמן כזה אמור היה להפוך כאן לקונצנזוס ואגדה, בדיוק כמו פרגנסון ביונייטד.
בוודאי שהיו תבוסות בזמן בלאט, היה 0:3 מחפיר מול ריאל, לא על זה אני מדבר! עם בלאט גם בתקופות הרעות ביותר, זו עדיין הייתה מכבי! קבוצה שיכולה פתאום משום מקום לנצח כל קבוצה, קבוצה שלא משנה מה ואיך, הצלבה מינימום הייה נכתב ביומן, עוד לפני פתיחת העונה!
השנה אנחנו בקושי קבוצת צמרת בליגת העל!!! לא היה דבר כזה מעולם לדעתי, בטח לא בתקופתו של דוויד. אבל מה שמחפיר, וכואב, שכולנו יודעים שאנחנו נקבל משחק הבא בראש, עם דויד מעולם לא הייתה לי הרגשה כזו, כואב לראות קבוצה במצב הזה.
לא אחי. ממש לא.
כמה פעמים בלאט ניצח את בארסה, ריאל וצסקא?
הכדורסל ההתקפי ששיחקנו בתקופתו היה מחפיר ודיברנו על זה פה לא מעט. גם ההגנה לרוב לא הייתה משהו לכתוב עליו הביתה.
הזכייה ביורוליג הייתה נס, לא פחות. היא הייתה שילוב של התעלות חסרת תקדים של כמה שחקנים במקביל, ומזל אדיר.
yzafrir כתב:זה שרייס התחיל בשתי דקות אחרונות לשחק כמו ממזר חסר רחמים אחרי שלפני זה לא עשה כלום במשחק (נדמה לי שהיה לו 4 נק' עד הרגע הזה...) זה גם סוג של נס. זה שהכוכב שלהם היה פצוע בסדרה זה גם מזל וכו' וכו'...אין ספק שאם מסתכלים על כל העונה אז מכבי בהחלט גנבה גביע.
מצד שני , אם לא נס ז'לגיריס מכבי של אז לא הייתה זוכה רק שבאותה עונה אם זה היה קורה זה היה נחשב להפתעה ענקית שכן מכבי של אז הייתה הקבוצה הכי טובה ביורוליג לאורך העונה .
לגבי המשחק היום , קשה להאמין שנראה שינוי גדול אבל מה שמאמן חדש כן יכול להביא זה לחימה , הגנה אישית (שזה כל שחקן אמור לדעת לעשות) ואולי כמה תרגילים בודדים בהתקפה...
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:הקריירה של בלאט ממש לא מרשימה יותר.
למה, כי פיני אמר? גם בלאט אמר שגודס עזר לו.
הזכיות הן של המאמן, והמאמן בלבד.
לא רק פיני.
החלק של בלאט היה משמעותי גם בבחירת השחקנים, אבל בעיקר בהעברת האימונים.
זה לא איזה סוד גדול, ככה שאני לא הכי מבין את ההתעקשות שלך כאן.
בכל מקרה, אפילו אם בלאט לא קשור לתארים האלה של מכבי, הוא עדיין לא פחות גדול בזכות הדברים שהוא עצמו השיג, וזה כאמור
תואר יורוליג, גמר יורוליג, אליפות אירופה עם רוסיה, מדלית ארד אולימפית עם רוסיה וגמר הNBA בעונת רוקי.
נדמה לי שזה די משתווה לשלושת הזכיות של פיני ביורוליג + 2 גמרים + אליפות עם הגליל.
בן82 כתב:MTA2311 כתב:alex30 כתב:צ'שר כתב:alex30 כתב:אם יש שמשו שהטריף ומטריף אותי עדיין זה שבשנים האחרונות אנחנו מקבלים פה בהבנה תבוסות והשפלות...
לא מקובל עליי! ומעולם זה לא היה מקובל עליי...
ואתם הרי יודעים מה נשמע אחרי התבוסה הקרובה?!
אף אחד לא יורד על בלאט, אמרנו שהוא מאמן טוב וכמובן שההישגים מדברים בעד עצמם. הוא פשוט לא אלוהים.
מה שכן יש לך ד"ש מהמציאות: עם בלאט קיבלנו בראש מצסקא בהפרש גבוה יותר ממה שהפסדנו להם השנה, והיינו בכמעט 50% הצלחה בליגה עד אמצע הסיבוב הראשון.
בלאט מאמן אדיר, באותה הדרגה כמו גדולי המאמנים של אירופה בשנות ה(מסינה\אברדוביץ\פיני) 2000, מאמן כזה אמור היה להפוך כאן לקונצנזוס ואגדה, בדיוק כמו פרגנסון ביונייטד.
בוודאי שהיו תבוסות בזמן בלאט, היה 0:3 מחפיר מול ריאל, לא על זה אני מדבר! עם בלאט גם בתקופות הרעות ביותר, זו עדיין הייתה מכבי! קבוצה שיכולה פתאום משום מקום לנצח כל קבוצה, קבוצה שלא משנה מה ואיך, הצלבה מינימום הייה נכתב ביומן, עוד לפני פתיחת העונה!
השנה אנחנו בקושי קבוצת צמרת בליגת העל!!! לא היה דבר כזה מעולם לדעתי, בטח לא בתקופתו של דוויד. אבל מה שמחפיר, וכואב, שכולנו יודעים שאנחנו נקבל משחק הבא בראש, עם דויד מעולם לא הייתה לי הרגשה כזו, כואב לראות קבוצה במצב הזה.
לא אחי. ממש לא.
כמה פעמים בלאט ניצח את בארסה, ריאל וצסקא?
הכדורסל ההתקפי ששיחקנו בתקופתו היה מחפיר ודיברנו על זה פה לא מעט. גם ההגנה לרוב לא הייתה משהו לכתוב עליו הביתה.
הזכייה ביורוליג הייתה נס, לא פחות. היא הייתה שילוב של התעלות חסרת תקדים של כמה שחקנים במקביל, ומזל אדיר.
אני לא יכול לשמוע יותר שהזכייה ביורוליג הייתה בעיקר מזל. זה מטריף אותי ועושה עוול ענק לכל מי שהיה שותף לזכייה. הכוונה היא בעיקר ל""נס מילאנו"" ולחצי הגמר מול צסקא.
נכון - העבירה של ניקולה מלי באה בזמן, אבל מכבי לא חזרה מפיגור אדיר איזה 2 דקות לסיום? זה לא מזל.
האיבוד של חריאפה? חלק מהמשחק, אבל מכבי חזרה מבור דו ספרתי, מול קבוצה כמו צסקא, עם כל הלחץ של חצי גמר. זה לא מזל, זו יכולת מקצועית ומנטלית גבוהה.
כולם זוכרים שני מקרים ספציפיים אבל שוכחים שהיה משחק שלם לפניהם
ankram כתב:איזה וויכוח מיותר , שניהם רקומים בספר הזהב של מכבי , זה כל מה שצריך לעניין , יאללה בואו נחזור למשחק.
אין לי צפיות לנצחון הערב , אבל וזה אבל גדול , מכבי לא יכולה (או יותר נכון לא ראוי לקבוצה כמו מכבי) לחטוף תבוסה ביתית , מול לא משנה איזה קבוצה.
לכן מה שאני מצפה היום ,זה שלא יהיה אף שחקן שלא נותן 100% מעצמו לקבוצה , אם יש שחקנים שבא להם להתפנק , שטבק ישאיר אותם על הספסל.
אני רוצה לראות לחימה , אני רוצה לראות שחקנים שרצים במגרש ולא הולכים , אני רוצה לראות חברות , הקרבה הדדית , ולא יזיק גם שיתוף של הכדור בהתקפה.
צסק"א יענישו ובגדול טיפשות ועצלות , ואם מכבי תראה כמו קבוצה טיפשה ועצלה , היא תחטוף היום ברמה שאריה מליניאק יגיע לפורקן.
אז יאללה , תנו את התחת , ואם אין לכם לתת את זה , תואילו בבקשה לעוף מהקבוצה שלנו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Jack55, where is the love? ו־8 אורחים