Asf כתב:המחצית הזו מרגישה כמו מחצית ממש טובה ושונה של מכבי, אבל בשורה התחתונה ספגנו ברבע השני 25 נק' וזה גורם לי לחשוב שההגנה שלנו לא הייתה כל כך טובה כמו שנדמה לנו.
לא.. פשוט הרבה שלשות.. (ולא דווקא פנויות).
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Asf כתב:המחצית הזו מרגישה כמו מחצית ממש טובה ושונה של מכבי, אבל בשורה התחתונה ספגנו ברבע השני 25 נק' וזה גורם לי לחשוב שההגנה שלנו לא הייתה כל כך טובה כמו שנדמה לנו.
alex30 כתב:שמואל1 כתב:toja27 כתב:פארמר נראה שאיבד מהיכולת חדירה שלו או משהו כזה. אני לא יודע כבר כמה זה שאלה של מנטליות וכמה זה שאלה של יכולת.
זה הכל בראש. שחקן לא מאבד פתאום את יכולת החדירה שלו בשיא הקריירה, בטח שחקן כמו פארמר ב- LEVEL הגבוה ביותר באירופה.
העבודה איתו צריכה להיות מנטלית, וזה רק משחק ראשון שלו תחת הדרכתו את טבק. אני מאמין שאפשר להוציא אותו מהבוץ.
הוא ורצסטי לא יכולים לרכז ביחד... אף אחד מהם לא סקנד גארד!
רוצסטי בכושר, פארמר לא, טאבק לא הולך להשקיע בפארמר, פארמר מחוק.
אבל נכון שהרוב כאן ממש מתים על כמובו גארדים, ושונאים רכזים טהורים?אז עכשיו תראו שיש גם צד שני למטבע...
jol9 כתב:מילה חמה לטבאק. הוא לא עשה מהפכות גדולות, בא צנוע, אבל עם הרבה אמונה ונכונות ללמוד ולשנות.
ברור שיש מאמן על הקווים, מה שאי אפשר להגיד על השנה וחצי האחרונות.
לא משנה איך המשחק ייגמר, לפחות מכבי לא מתקפלת מול היריבה האיכותית, ומול המופע של מילוש.
אני לא מצפה לניצחון היום, אבל כן להמשך של מה שראינו עד עכשיו. אם זה יקרה, אז העונה של מכבי תתחיל בשבוע הבא,
וזה עדיין לא אבוד.
jol9 כתב:מילה חמה לטבאק. הוא לא עשה מהפכות גדולות, בא צנוע, אבל עם הרבה אמונה ונכונות ללמוד ולשנות.
לא משנה איך המשחק ייגמר, לפחות מכבי לא מתקפלת מול היריבה האיכותית, ומול המופע של מילוש.
אני לא מצפה לניצחון היום, אבל כן להמשך של מה שראינו עד עכשיו. אם זה יקרה, אז העונה של מכבי תתחיל בשבוע הבא,
וזה עדיין לא אבוד.
felix_r כתב:Asf כתב:המחצית הזו מרגישה כמו מחצית ממש טובה ושונה של מכבי, אבל בשורה התחתונה ספגנו ברבע השני 25 נק' וזה גורם לי לחשוב שההגנה שלנו לא הייתה כל כך טובה כמו שנדמה לנו.
ספגנו הרבה כי שיחקנו עם רוצ'סטי, לאנדסברג ואנואקו, שלשלושתם אין יכולת הגנתית.
כשאוחיון חזר, חזרנו למשחק
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:מילה חמה לטבאק. הוא לא עשה מהפכות גדולות, בא צנוע, אבל עם הרבה אמונה ונכונות ללמוד ולשנות.
וזה עדיין לא אבוד.
מה עם נכונות להשתפר?
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:מילה חמה לטבאק. הוא לא עשה מהפכות גדולות, בא צנוע, אבל עם הרבה אמונה ונכונות ללמוד ולשנות.
וזה עדיין לא אבוד.
מה עם נכונות להשתפר?
אה, היא בסדר... עוד שבועיים ניסע לבקר אותה.
my man כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:מילה חמה לטבאק. הוא לא עשה מהפכות גדולות, בא צנוע, אבל עם הרבה אמונה ונכונות ללמוד ולשנות.
וזה עדיין לא אבוד.
מה עם נכונות להשתפר?
אה, היא בסדר... עוד שבועיים ניסע לבקר אותה.
אתה שוב טס?![]()
חנו'ש כתב:לא יוגי....
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־17 אורחים