המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:השאלה היא אם גם במשחקים הקלים יותר, האם נצליח לשמור על אינטנסיביות כזו לאורך משחק שלם עם הרוטציה הקצרה שלנו בלי שהם ייפלו מהרגלים ברבעים האחרונים??
המשחק היום הוא לא מדד לשום דבר.
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:השאלה היא אם גם במשחקים הקלים יותר, האם נצליח לשמור על אינטנסיביות כזו לאורך משחק שלם עם הרוטציה הקצרה שלנו בלי שהם ייפלו מהרגלים ברבעים האחרונים??
אני יודעת, אבל השאלה עדיין לגיטימית ולא קשורה למשחק הזה.
טבק דורש מהם אינטנסיביות מאוד גבוהה אבל הרוטציה קצרה, החשש לרבעים אחרונים העונה באופן כללי מוצדק.
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:השאלה היא אם גם במשחקים הקלים יותר, האם נצליח לשמור על אינטנסיביות כזו לאורך משחק שלם עם הרוטציה הקצרה שלנו בלי שהם ייפלו מהרגלים ברבעים האחרונים??
טבק דורש מהם אינטנסיביות מאוד גבוהה אבל הרוטציה קצרה, החשש לרבעים אחרונים העונה באופן כללי מוצדק.
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:השאלה היא אם גם במשחקים הקלים יותר, האם נצליח לשמור על אינטנסיביות כזו לאורך משחק שלם עם הרוטציה הקצרה שלנו בלי שהם ייפלו מהרגלים ברבעים האחרונים??
אני חושבת שטבק עשה היום all in
לא אכפת לו מהמשחק הבא אלא רק מזה ובגלל זה הוא החליט שאין מקום לרוטציות היום
אני בטוחה שאם היינו במצב יותר טוב היינו רואים רוטציה אחרת
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:השאלה היא אם גם במשחקים הקלים יותר, האם נצליח לשמור על אינטנסיביות כזו לאורך משחק שלם עם הרוטציה הקצרה שלנו בלי שהם ייפלו מהרגלים ברבעים האחרונים??
הרוטציה לא כל כך קצרה האמת.
אם יגיע עוד גבוה היא תהיה סבירה ביותר.
toja27 כתב:יש בעיה כי סמית, פארמר ולאנדסברג לא נותנים את מה שמצפים מהם. אי אפשר לנצח את צסק"א ככה.
עידן כתב:toja27 כתב:יש בעיה כי סמית, פארמר ולאנדסברג לא נותנים את מה שמצפים מהם. אי אפשר לנצח את צסק"א ככה.
סמית' היה בסדר גמור היום לדעתי. פארמר, לנדסברג וכמובן אונאקו השמידו למכבי את המשחק היום. עשו בעיקר נזקים.
MTA2311 כתב:גור שלף בלתי נסבל. אללה היה צריך לקחת אותו ולא את האח.
מוכן שרפי בוגטין יפול עליי מעזריאלי בשביל שהוא ימות.
jol9 כתב:ד"א, בלי קשר לטבאק כמובן, תראו לאיזה מצב הגענו שאנחנו משלימים ומקבלים הפסד ביתי בפער דו ספרתי.
אני בטוח לגמרי שאם טבאק היה מגיע לפני שלושה שבועות, מכבי היתה היום במצב אחר, עם 2 ניצחונות יותר, ועם טופ 16 ביד.
ההנהלה פשוט הרסה את העונה הזאת, כבר בנובמבר.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:גור שלף בלתי נסבל. אללה היה צריך לקחת אותו ולא את האח.
מוכן שרפי בוגטין יפול עליי מעזריאלי בשביל שהוא ימות.
המתינות הכל כך מוכרת שלך
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־19 אורחים