המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:פליקס, רוצה לספר לנו שוב כמה השיפוט יהיה ביתי היום?
my man כתב:אני פשוט לא מבין אתכם...אין שום נקודה מעודדת!
אנחנו ב1-5 ובדרך ליורוקאפ...
מה עוזר לי לחימה עם הפסדנו שוב?ובבית?
MTA2311 כתב:my man כתב:אני פשוט לא מבין אתכם...אין שום נקודה מעודדת!
אנחנו ב1-5 ובדרך ליורוקאפ...
מה עוזר לי לחימה עם הפסדנו שוב?ובבית?
אני לא מבין, חשבת שננצח היום?
הפסד היום היה נתון. היה יכול להיגמר 20 הפרש, ובצורה דוחה ומשפילה, אבל קיבלנו משחק לחימה וכדורסל פשוט ונקי. לא היה אפשר לבקש יותר.
felix_r כתב:מישהו פה שאל למה טבק מתעקש לשחק עם ארינזה. אז ברבע האחרון ראיתם שבלי ארינזה אין לנו שום מטרה מתחת לסל , ואין מה לעשות
יוסי22 כתב:מכבי הפסידה היום את המשחק על יום שחור של לאנדסברג שהחטיא לייאפ אחרי לייאפ ועל היציאה של פארמר מהרוטציה לא יודע באשמת מי (השחקן או המערכת ... ) , בכל מקרה בלעדיו מכבי לא תוכל להגיע לשום מקום .
סמית היה סביר אבל עדיין משהו חסר שם ביכולת ההתקפית למרות שסטטיסטית היה לו משחק לא רע .
חייב להסכים עם הביקורת בנושא הזה .. היום מכבי שיחקה סביר וזה עדיין לא נותן כלום כי מכבי הייתה חייבת לקחת את המשחק בשביל המשך העונה .
אבל ההנהלה טעתה בשתי מקומות ...
1. הפיטורים של גודס , הוא לא היה אמור לפתוח את העונה .
2. הסנטר .. חשבתי שצריך לתת צ'אנס לברזילאי אבל אם הוא באמת לא כשיר והוא כנראה לא כשיר היו צריכים להביא סנטר לפני חודשיים .
jol9 כתב:וואו. טבאק מדבר דברים דברים.
אני מאוד מכבד אותו ואת הגישה שלו.
ביקורת קשה מאוד מרומזת, שמכבי פשוט לא מוכנה פיזית לרמה הזאת. מזל שהעיפו את קובאלסקי ואת פיני
alex30 כתב:יוסי22 כתב:מכבי הפסידה היום את המשחק על יום שחור של לאנדסברג שהחטיא לייאפ אחרי לייאפ ועל היציאה של פארמר מהרוטציה לא יודע באשמת מי (השחקן או המערכת ... ) , בכל מקרה בלעדיו מכבי לא תוכל להגיע לשום מקום .
סמית היה סביר אבל עדיין משהו חסר שם ביכולת ההתקפית למרות שסטטיסטית היה לו משחק לא רע .
חייב להסכים עם הביקורת בנושא הזה .. היום מכבי שיחקה סביר וזה עדיין לא נותן כלום כי מכבי הייתה חייבת לקחת את המשחק בשביל המשך העונה .
אבל ההנהלה טעתה בשתי מקומות ...
1. הפיטורים של גודס , הוא לא היה אמור לפתוח את העונה .
2. הסנטר .. חשבתי שצריך לתת צ'אנס לברזילאי אבל אם הוא באמת לא כשיר והוא כנראה לא כשיר היו צריכים להביא סנטר לפני חודשיים .
אין תשכח מאדון פאמר לא קיים, בטח לא אצל מאמן כמו טבאק, אצלו בנדר ייקבל יותר דקות(אתה תראה), וחסר סנטר.
אם במכבי רוצים להציל את העונה חייבים סנטר, גארד.. אולי אפשר להסתדר בלי, בכל מקרה פארמר הבייתה, אפשר לפצות ולחסוך לפחות איזה 150 אלף דולר, גם משהו.
jol9 כתב:וואו. טבאק מדבר דברים דברים.
ביקורת קשה מאוד מרומזת, שמכבי פשוט לא מוכנה פיזית לרמה הזאת. מזל שהעיפו את קובאלסקי ואת פיני
יוסי22 כתב:felix_r כתב:מישהו פה שאל למה טבק מתעקש לשחק עם ארינזה. אז ברבע האחרון ראיתם שבלי ארינזה אין לנו שום מטרה מתחת לסל , ואין מה לעשות
אבל הוא נזק הגנתי ששום תרומה התקפית (והוא לא כזה שוס בהתקפה , בואו לא נתבלבל ) לא יכולה להצדיק את הדקות שלו חוץ מזה שלמכבי אין שחקן בעמדה שלו חוץ מאמבקווה .
MTA2311 כתב:jol9 כתב:וואו. טבאק מדבר דברים דברים.
לקח לו קצת זמן לקלוט לאן הוא הגיע, אה?
מה עוד אמר?
felix_r כתב:יוסי22 כתב:felix_r כתב:מישהו פה שאל למה טבק מתעקש לשחק עם ארינזה. אז ברבע האחרון ראיתם שבלי ארינזה אין לנו שום מטרה מתחת לסל , ואין מה לעשות
אבל הוא נזק הגנתי ששום תרומה התקפית (והוא לא כזה שוס בהתקפה , בואו לא נתבלבל ) לא יכולה להצדיק את הדקות שלו חוץ מזה שלמכבי אין שחקן בעמדה שלו חוץ מאמבקווה .
זה לא משנה שארינזה לא איזה סופר-סנטר, אבל הוא מושך אליו שומרים! ראית לא פעם שעשו אליו דאבל טים.
אמבקווה לא יכול לקלוע מבחוץ וסתם עומד שם כי הוא לא יכול לעשות כלום מתחת לסל.
כשארינזה לא על המגרש, כפי שראית ברבע הרביעי, אין לנו התקפה, כי כולם עומדים בחוץ , אבל גם אמבקווה וגם רנדל לא יכולים לקלוע, אז הם סתם עומדים שם.
jol9 כתב:felix_r כתב:יוסי22 כתב:felix_r כתב:מישהו פה שאל למה טבק מתעקש לשחק עם ארינזה. אז ברבע האחרון ראיתם שבלי ארינזה אין לנו שום מטרה מתחת לסל , ואין מה לעשות
זה לא משנה שארינזה לא איזה סופר-סנטר, אבל הוא מושך אליו שומרים! ראית לא פעם שעשו אליו דאבל טים.
אמבקווה לא יכול לקלוע מבחוץ וסתם עומד שם כי הוא לא יכול לעשות כלום מתחת לסל.
כשארינזה לא על המגרש, כפי שראית ברבע הרביעי, אין לנו התקפה, כי כולם עומדים בחוץ , אבל גם אמבקווה וגם רנדל לא יכולים לקלוע, אז הם סתם עומדים שם.
פליקס, ארינזה שיחק כולה 12 דקות. חוץ מ-2-3 דקות ברבע השלישי, אלה היו הדקות הכי גרועות של מכבי במשחק גם התקפית,
וגם הגנתית.
הוא שחקן גרוע, שלא צריך להיות בקבוצה, וזה למרות כמה דקות באמת טובות שהוא נתן ברבע השלישי.