המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:כי נמאס שכולם כבר קברו את העונה הזאת
מכבי יכולה ומסוגלת לעלות לטופ 16 ואני בטוח שגם נתחיל להראות יותר טוב
rc4991 כתב:ואני חושב שאתם מגזימים. מכבי לא צריכה להתקשות נגד באמברג וססארי וגם את דרושפאקה זה לא כזה סיפור
נגד מלאגה זה יהיה קשה אבל מכבי מסוגלת לנצח גם שם ובכל מקרה אני מאמין שהיא יכולה לנצח בהפרש גבוה יותר את אחת היריבות
לדעתי הסגל הזה טוב ואתם צריכים להבין שתחת גודס זה נראה כל כך נורא אבל זה לא מחייב שזה ימשיך
ועוד משהו, אולי עכשיו מכבי כבר לא תעפיל לאור הניצחונות החשובים של באמברג ודרושפאקה אבל אתם קוברים את העונה כבר שבועיים-שלושה
rc4991 כתב:ואני חושב שאתם מגזימים. מכבי לא צריכה להתקשות נגד באמברג וססארי וגם את דרושפאקה זה לא כזה סיפור
נגד מלאגה זה יהיה קשה אבל מכבי מסוגלת לנצח גם שם ובכל מקרה אני מאמין שהיא יכולה לנצח בהפרש גבוה יותר את אחת היריבות
לדעתי הסגל הזה טוב ואתם צריכים להבין שתחת גודס זה נראה כל כך נורא אבל זה לא מחייב שזה ימשיך
ועוד משהו, אולי עכשיו מכבי כבר לא תעפיל לאור הניצחונות החשובים של באמברג ודרושפאקה אבל אתם קוברים את העונה כבר שבועיים-שלושה
אחדשיודע כתב:ים של אופטימיות בת'רד האופטימיות. הרסו לך רוני.
roy1000 כתב:rc4991 כתב:ואני חושב שאתם מגזימים. מכבי לא צריכה להתקשות נגד באמברג וססארי וגם את דרושפאקה זה לא כזה סיפור
את באמברג בבית אפשר ואפילו צריך לנצח, אבל הסגל של דרושפאקה טוב מזה של מכבי ולא במעט. אני לא רואה שום מצב שמכבי מנצחת בטורקיה. גם במלאגה נצטרך התעלות בשביל לנצח ואני לא רואה את זה קורה.
על מה מבוססת האפוטימיות שלך? השם "מכבי" לא מנצח משחקים והשחקנים שלך גרועים.
אחדשיודע כתב:ים של אופטימיות בת'רד האופטימיות. הרסו לך רוני.
rc4991 כתב:אתם חייבים להפסיק לחשוב שיש פה סגל חלש
למעט סנטר איכותי במקום פבראני (וכן, אמבקווה גם לא משהו אבל עדיין שחקן סביר) וקצת חוסר התאמה בין רוצ'סטי ופרמאר יש כאן סגל טוב מאוד
זה שגודס אימן כל כך רע אז עכשיו כולם חושבים שיש פה סגל נורא ואיום
rc4991 כתב:ידעתי שזה מה שיקרה אבל היה לי חשוב לפתוח את זה
כבר נמאס לי שכל הודעה שניה בפורום זה "הלכה העונה" וכו'
מילא זה היה נכתב כאן בימים האחרונים אבל זה ככה כבר כמה שבועות
rc4991 כתב:מצחיק לשמוע את זה ממך, שזלזלת בה כל הזמן
למכבי יש עדיין סגל טוב יותר מלקבוצות האלה (אולי גם כולל מלאגה) ואני מבסס את האופטימיות על זה שעכשיו הגיע מאמן שיממש את הפוטנציאל ונראה פה קבוצה הרבה יותר טובה
rc4991 כתב:אתם חייבים להפסיק לחשוב שיש פה סגל חלש
למעט סנטר איכותי במקום פבראני (וכן, אמבקווה גם לא משהו אבל עדיין שחקן סביר) וקצת חוסר התאמה בין רוצ'סטי ופרמאר יש כאן סגל טוב מאוד
tzachMTA כתב:rc4991 כתב:אתם חייבים להפסיק לחשוב שיש פה סגל חלש
יש סגל חזק, אבל העמידו את הסגל הזה במצב בלתי אפשרי. 4 נצחונות או יורוקאפ.
rc4991 כתב:אולי עכשיו זה כבר פחות ריאלי אבל אנשים קברו את העונה כבר לפני שבועיים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], מרסר, שמוליק ו־26 אורחים