ת'רד האופטימיות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

ת'רד האופטימיות

הודעהעל ידי rc4991 » 22 נובמבר 2015, 11:56

כי נמאס שכולם כבר קברו את העונה הזאת
מכבי יכולה ומסוגלת לעלות לטופ 16 ואני בטוח שגם נתחיל להראות יותר טוב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: ת'רד האופטימיות

הודעהעל ידי er79 » 22 נובמבר 2015, 12:02

הסיכוי היחיד שנותר זה לנצח את מלאגה, לא רואה את זה קורה, בטח שלא בביתה, ובטח שלא אחרי שחטפה 20 בראש מהגרמנים. מכבי חייבת לא רק לנצח את מלאגה, אלא לנצח את כל יתר הקבוצות בשביל להותיר לעצמה סיכוי. המכשולים הקשים יותר הם מלאגה ודרושפקה בחוץ, ואני עדיין לא רואה את מכבי מלקקת דבש בססארי או בבית נגד במברג. מאחר ואת ההפרשים בגומלין לא נצליח למחוק, זה חייב להיות 4 ניצחונות כדי להיות תלויים בעצמנו למיטב הבנתי, ושוב, לא רואה את זה קורה לאור היכולת של הקבוצה.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 22 נובמבר 2015, 12:06

rc4991 כתב:כי נמאס שכולם כבר קברו את העונה הזאת
מכבי יכולה ומסוגלת לעלות לטופ 16 ואני בטוח שגם נתחיל להראות יותר טוב

אתה באמת חושב שהקבוצה הזו מסוגלת לנצח במלאגה? אחרי שהם וטפו בגרמניה ויגיעו בטרוף? מכבי קבוצה שבורה. סיפור הטופ 16 הולך להיגרמ ביום חמישי, ובצדק - גם באמברג וגם דרושפאקה קבוצות משמעותית יותר טוב ממכבי.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 נובמבר 2015, 12:10

אפשר יהיה להיות אופטימיים אם מכבי תכנס מסיבת עיתונאים מיד אחרי ההדחה מהיורוליג ותודיע שהיא עושה את כל מה שדרוש כדי לקחת את היורוקאפ, גביע המדינה והאליפות בארץ.
ז״א, מצרפת שחקני כדורסל טובים שיכולים לשמור ויוכלו להתחרות בכבוד, בשונה מארינזה, פבראני וגם ג׳ורדן פארמר בכושרו הנוכחי.

במלאגה אנחנו לא ננצח.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 22 נובמבר 2015, 12:11

ואני חושב שאתם מגזימים. מכבי לא צריכה להתקשות נגד באמברג וססארי וגם את דרושפאקה זה לא כזה סיפור
נגד מלאגה זה יהיה קשה אבל מכבי מסוגלת לנצח גם שם ובכל מקרה אני מאמין שהיא יכולה לנצח בהפרש גבוה יותר את אחת היריבות
לדעתי הסגל הזה טוב ואתם צריכים להבין שתחת גודס זה נראה כל כך נורא אבל זה לא מחייב שזה ימשיך

ועוד משהו, אולי עכשיו מכבי כבר לא תעפיל לאור הניצחונות החשובים של באמברג ודרושפאקה אבל אתם קוברים את העונה כבר שבועיים-שלושה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 22 נובמבר 2015, 12:15

rc4991 כתב:ואני חושב שאתם מגזימים. מכבי לא צריכה להתקשות נגד באמברג וססארי וגם את דרושפאקה זה לא כזה סיפור
נגד מלאגה זה יהיה קשה אבל מכבי מסוגלת לנצח גם שם ובכל מקרה אני מאמין שהיא יכולה לנצח בהפרש גבוה יותר את אחת היריבות
לדעתי הסגל הזה טוב ואתם צריכים להבין שתחת גודס זה נראה כל כך נורא אבל זה לא מחייב שזה ימשיך

ועוד משהו, אולי עכשיו מכבי כבר לא תעפיל לאור הניצחונות החשובים של באמברג ודרושפאקה אבל אתם קוברים את העונה כבר שבועיים-שלושה

את באמברג בבית אפשר ואפילו צריך לנצח, אבל הסגל של דרושפאקה טוב מזה של מכבי ולא במעט. אני לא רואה שום מצב שמכבי מנצחת בטורקיה. גם במלאגה נצטרך התעלות בשביל לנצח ואני לא רואה את זה קורה.
על מה מבוססת האפוטימיות שלך? השם "מכבי" לא מנצח משחקים והשחקנים שלך גרועים.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 22 נובמבר 2015, 12:16

התרד הזה תלוש מהמציאות לדעתי , אנחנו כבר לא תלויים בעצמנו , ובאמברג יכולה להפסיד לטורקים בשקט ובשלווה (משחק בית של הטורקים) ולא להפגע יותר מדי.
אתם גם שוכחים שהקרב הוא ביננו לבין דרושאפאקה שהיא ה "בייבי" של ארגון היורוליג (בהשפעה טורקית כמובן) , ואם למישהו יש ספק למי ילכו השופטים במשחק נגדנו מול דרושאפקה בתום הסיבוב (אם בכלל נגיע לסיטואציה כזאת), אז אין ספק.
צריך קצת להסתכל במציאת לעניים , קבוצה שמפסידה בהפרשים דו ספרתיים ב 3 משחקי בית , לא יכולה להגיע לטופ 16.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 נובמבר 2015, 12:17

ים של אופטימיות בת'רד האופטימיות. הרסו לך רוני.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 נובמבר 2015, 12:18

rc4991 כתב:ואני חושב שאתם מגזימים. מכבי לא צריכה להתקשות נגד באמברג וססארי וגם את דרושפאקה זה לא כזה סיפור

אין שום סיבה להיות אופטימיים.
מכבי באיחור עצבני. תקוע בבוץ.
אז הביאו אחלה גרר שינסה להוציא אותה (טבק), אבל הכלים שלו על הפנים.

מה לא מחייב שימשיך?
אמבקווה וארינזה זה שני נגרים שלא יכולים לשמור על עציץ.
פארמר, רוצ׳סטי ויוגב נתנו מול צסק״א מאמץ הגנתי עילאי (ספק אם יצליחו לתת אותו שוב, בטח בחוץ) ועדיין חטפנו 65 נקודות מהגארדים של צסק״א.

רוצה להיות אופטימי?
בוא ננצח את באמברג בבית (הקבוצה היחידה שמכבי יכולה להעמיד מולה מצ׳ אפ סביר) וסאסרי (זאת כבר לא קבוצה) בחוץ, ונפסיד בקטנה למלאגה ודרושפאקה שטובות מאיתנו.

האופטימיות צריכה לבוא מ: איך מגיבים להדחה מהיורוליג בצורה הכי ספורטיבית ומכובדת שיש. הרכבת של להשאר במפעל כבר עברה. גם אם נצליח, בפוקס, להעפיל לטופ16, אנחנו נידרס שם.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי tzachMTA » 22 נובמבר 2015, 12:19

אחדשיודע כתב:ים של אופטימיות בת'רד האופטימיות. הרסו לך רוני.

קשה להיות אופטיימים בעונה כזו..
tzachMTA

הודעהעל ידי ankram » 22 נובמבר 2015, 12:22

הדבר הכי אופטימי שאני יכול לשאוב מהעונה הזאת הוא שכל הזבל יצא החוצה , שאנחנו רואים כיצד האימפריה שלנו לא מנהולת ולא מתנהלת , כי אולי בפעם הראשונה , לכולם ברור מי האשם המרכזי באיך שהקבוצה ניראית
ואולי מהמקום הנמוך הזה , נתרומם למשהו שמזכיר קבוצה רצינית , דהיינו , מנהל מקצועי ומאמן שנבחר מששל אופציות ולא כי לא נעים ממנו.אבל קרוב לוודאי שלא.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי rc4991 » 22 נובמבר 2015, 12:25

roy1000 כתב:

את באמברג בבית אפשר ואפילו צריך לנצח, אבל הסגל של דרושפאקה טוב מזה של מכבי ולא במעט. אני לא רואה שום מצב שמכבי מנצחת בטורקיה. גם במלאגה נצטרך התעלות בשביל לנצח ואני לא רואה את זה קורה.
על מה מבוססת האפוטימיות שלך? השם "מכבי" לא מנצח משחקים והשחקנים שלך גרועים.

מצחיק לשמוע את זה ממך, שזלזלת בה כל הזמן
למכבי יש עדיין סגל טוב יותר מלקבוצות האלה (אולי גם כולל מלאגה) ואני מבסס את האופטימיות על זה שעכשיו הגיע מאמן שיממש את הפוטנציאל ונראה פה קבוצה הרבה יותר טובה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 22 נובמבר 2015, 12:26

אחדשיודע כתב:ים של אופטימיות בת'רד האופטימיות. הרסו לך רוני.

ידעתי שזה מה שיקרה אבל היה לי חשוב לפתוח את זה
כבר נמאס לי שכל הודעה שניה בפורום זה "הלכה העונה" וכו'
מילא זה היה נכתב כאן בימים האחרונים אבל זה ככה כבר כמה שבועות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 22 נובמבר 2015, 12:29

אתם חייבים להפסיק לחשוב שיש פה סגל חלש
למעט סנטר איכותי במקום פבראני (וכן, אמבקווה גם לא משהו אבל עדיין שחקן סביר) וקצת חוסר התאמה בין רוצ'סטי ופרמאר יש כאן סגל טוב מאוד
זה שגודס אימן כל כך רע אז עכשיו כולם חושבים שיש פה סגל נורא ואיום
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי tzachMTA » 22 נובמבר 2015, 12:30

rc4991 כתב:אתם חייבים להפסיק לחשוב שיש פה סגל חלש
למעט סנטר איכותי במקום פבראני (וכן, אמבקווה גם לא משהו אבל עדיין שחקן סביר) וקצת חוסר התאמה בין רוצ'סטי ופרמאר יש כאן סגל טוב מאוד

יש סגל חזק, אבל העמידו את הסגל הזה במצב בלתי אפשרי. 4 נצחונות או יורוקאפ.
tzachMTA

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 נובמבר 2015, 12:32

rc4991 כתב:ידעתי שזה מה שיקרה אבל היה לי חשוב לפתוח את זה
כבר נמאס לי שכל הודעה שניה בפורום זה "הלכה העונה" וכו'
מילא זה היה נכתב כאן בימים האחרונים אבל זה ככה כבר כמה שבועות

העונה הלכה כבר מזמן אח שלי... ברגע שהצטברו שם ההפסדים לצסק״א, מלאגה, ירושלים והגיבו באדישות מוחלטת.
ההנהלה הכניסה את עצמה לבוץ תובעני כשבנתה סגל חלש, חפרה עמוק יותר כשהחתימה שחקנים חלשים, ופשוט עמדה במקום יותר מדי זמן.

המקסימום שאפשר להוציא פה זה יורוקאפ.

התארים בארץ גם כן בסכנה.
בגביע אתה יכול לעוף כרגע ברבע גמר בקלות, למשל. תקבל את אשדוד בערב חזק של הגארדים שלה ואתה עף.
בשנה שעברה רק התעלות של רנדל (ובעיקר השתנקות של רנה רוז׳ו) הצילה לגודס את התחת בחצי-גמר נגד חיפה.

אתה לא יכול להבטיח נצחונות ברגע שאתה יודע שההגנה שלך כל כך פריצה. אין לך עצירות לא מהקו האחורי, לא מהפורוורדים ולא מהסנטרים.
אתה פשוט לא יכול לשמור על אף קבוצה. ברגע שהיריבה מגוונת מספיק היא תמצא את הדרכים לפרק את ההגנה שלך. אם היא גם שומרת- אתה תפסיד.
זה כל כך פשוט.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 22 נובמבר 2015, 12:33

rc4991 כתב:מצחיק לשמוע את זה ממך, שזלזלת בה כל הזמן
למכבי יש עדיין סגל טוב יותר מלקבוצות האלה (אולי גם כולל מלאגה) ואני מבסס את האופטימיות על זה שעכשיו הגיע מאמן שיממש את הפוטנציאל ונראה פה קבוצה הרבה יותר טובה

אני אכן זלזלתי בדרושפאקה, אבל פתאום משום מקום הם הביאו את סקוטי ווילבקין ופורקאן אלדמיר - בעוד מכבי מביאים כל מיני פליטי דיליג (שנראים כמו פליטי דעא"ש) ואת אייק אופייבו. תראה איזה קו קדמי יש להם ואיזה קו קדמי יש למכבי.
מה כל כך טוב בסגל של מכבי? אמבקווה? סמית' שנראה בירידה חדה? רוצ'סטי שאת הקריירה שלו עשה בניזני? פארמר שמסיים משחקים ללא זריקה? לא הבנתי על בסיס מה אתה אומר שהסגל של מכבי יותר טוב מקבוצות אחרות? על בסיס זה שלובשים גופיה על הסמל של מכבי? צא מזה - הסגל של מכבי הוא אולי רביעי באיכותו בבית הזה, ושום מאמן לא יוכל לשנות את זה, בטח שלא באמצע העונה.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 22 נובמבר 2015, 12:35

זאת בדיוק הנקודה שאתה טועה בה, וטועה בגדול.
זה לא שיש כאן שחקנים חלשים, אבל סך הכל הוא קטן מסכום החלקים.
יש שחקנים טובים, אבל הסגל חלש, כי הם לא מתאימים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 22 נובמבר 2015, 12:50

tzachMTA כתב:

יש סגל חזק, אבל העמידו את הסגל הזה במצב בלתי אפשרי. 4 נצחונות או יורוקאפ.

אולי עכשיו זה כבר פחות ריאלי אבל אנשים קברו את העונה כבר לפני שבועיים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 נובמבר 2015, 12:52

rc4991 כתב:אולי עכשיו זה כבר פחות ריאלי אבל אנשים קברו את העונה כבר לפני שבועיים

כי אחרי שמפסידים לדרושפאקה בדו ספרתי בבית עם אבי אבן על הקווים, במשחק שהוא ראסמי הכי חשוב בעונה, יש סיבה טובה לקבור את העונה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], מרסר, שמוליק ו־26 אורחים