ת'רד האופטימיות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד האופטימיות

הודעהעל ידי rc4991 » 22 נובמבר 2015, 12:53

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:מצחיק לשמוע את זה ממך, שזלזלת בה כל הזמן
למכבי יש עדיין סגל טוב יותר מלקבוצות האלה (אולי גם כולל מלאגה) ואני מבסס את האופטימיות על זה שעכשיו הגיע מאמן שיממש את הפוטנציאל ונראה פה קבוצה הרבה יותר טובה

אני אכן זלזלתי בדרושפאקה, אבל פתאום משום מקום הם הביאו את סקוטי ווילבקין ופורקאן אלדמיר - בעוד מכבי מביאים כל מיני פליטי דיליג (שנראים כמו פליטי דעא"ש) ואת אייק אופייבו. תראה איזה קו קדמי יש להם ואיזה קו קדמי יש למכבי.
מה כל כך טוב בסגל של מכבי? אמבקווה? סמית' שנראה בירידה חדה? רוצ'סטי שאת הקריירה שלו עשה בניזני? פארמר שמסיים משחקים ללא זריקה? לא הבנתי על בסיס מה אתה אומר שהסגל של מכבי יותר טוב מקבוצות אחרות? על בסיס זה שלובשים גופיה על הסמל של מכבי? צא מזה - הסגל של מכבי הוא אולי רביעי באיכותו בבית הזה, ושום מאמן לא יוכל לשנות את זה, בטח שלא באמצע העונה.

גם בלעדיהם דרושפאקה קבוצה נחמדה מאוד אבל לא משנה ולא על זה הדיון
הסגל של מכבי כן טוב מאוד. רוצ'סטי שחקן מעולה, כנ"ל פרמאר, סמית' עדיין שחקן טוב, אוחיון, רנדל, אופייבו וגם אמבקווה סביר
להגיד שהסגל של מכבי רביעי באיכותו בבית זה כבר ממש הגזמה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 נובמבר 2015, 12:55

ankram כתב:הדבר הכי אופטימי שאני יכול לשאוב מהעונה הזאת הוא שכל הזבל יצא החוצה , שאנחנו רואים כיצד האימפריה שלנו לא מנהולת ולא מתנהלת , כי אולי בפעם הראשונה , לכולם ברור מי האשם המרכזי באיך שהקבוצה ניראית
ואולי מהמקום הנמוך הזה , נתרומם למשהו שמזכיר קבוצה רצינית , דהיינו , מנהל מקצועי ומאמן שנבחר מששל אופציות ולא כי לא נעים ממנו.אבל קרוב לוודאי שלא.

אז הזבל יצא החוצה, וכולם מבינים איך מנהלים לנו את המועדון. אתה חושב שזה מעניין אותם? רק לפי שבוע הם החתימו עוד חבר של ניקולה בשביל שיאמן אותנו, למרות שהוא יותר רוקי מגודס.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 22 נובמבר 2015, 12:55

החציל האצטקי כתב:
rc4991 כתב:אולי עכשיו זה כבר פחות ריאלי אבל אנשים קברו את העונה כבר לפני שבועיים

כי אחרי שמפסידים לדרושפאקה בדו ספרתי בבית עם אבי אבן על הקווים, במשחק שהוא ראסמי הכי חשוב בעונה, יש סיבה טובה לקבור את העונה.

בדיוק, עם אבי אבן על הקווים
הבעיה העיקרית של מכבי העונה זה סנטר איכותי ומאמן דפוק
תחת טבק אני בטוח שנראה הרבה יותר טוב גם כקבוצה וגם כיחידים ואני מקווה רק שזה לא מאוחר מדי ליורוליג
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 נובמבר 2015, 13:00

אין שאלה שנראה יותר טוב תחת טבק.
המשחק מול צסק״א באמת היה מקור אמיתי לאופטימיות. מכבי שיחקה חזק ומחוייב.
זה עדיין לא לימד אף אחד מהשחקנים שלה לשמור טוב באחד-על-אחד. כולם מחפירים בקטע הזה.
רק רנדל ואוחיון משחקים הגנה הולמת בקבוצה הזאת.

הסגל הוא אגב לגמרי הרביעי בטיבו.
צסק״א מעלינו, מלאגה מעלינו, דרושפאקה מעלינו (אנחנו לא חזקים מהם באף מצ׳-אפ- הסגל שלהם יותר רחב ויותר מגוון).
באמברג וססארי לא מעלינו, אבל לבאמברג יש שיטה ויש הגנה. אלה בדיוק שתי הקבוצות היחידות שאנחנו ננצח, גם.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 22 נובמבר 2015, 13:01

לדעתי אתם מגזימים
מקווה שטבק יספיק להזיז קצת את העניין ולהבטיח את הטופ 16 כדי להוכיח את זה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 נובמבר 2015, 13:04

החציל האצטקי כתב:אין שאלה שנראה יותר טוב תחת טבק.
המשחק מול צסק״א באמת היה מקור אמיתי לאופטימיות. מכבי שיחקה חזק ומחוייב.
זה עדיין לא לימד אף אחד מהשחקנים שלה לשמור טוב באחד-על-אחד. כולם מחפירים בקטע הזה.
רק רנדל ואוחיון משחקים הגנה הולמת בקבוצה הזאת.

הסגל הוא אגב לגמרי הרביעי בטיבו.
צסק״א מעלינו, מלאגה מעלינו, דרושפאקה מעלינו (אנחנו לא חזקים מהם באף מצ׳-אפ- הסגל שלהם יותר רחב ויותר מגוון).
באמברג וססארי לא מעלינו, אבל לבאמברג יש שיטה ויש הגנה. אלה בדיוק שתי הקבוצות היחידות שאנחנו ננצח, גם.

כשפארמר נראה כמו שהוא נראה אני לא בטוח שגם באמברג לא מעלינו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 22 נובמבר 2015, 13:04

rc4991 כתב:גם בלעדיהם דרושפאקה קבוצה נחמדה מאוד אבל לא משנה ולא על זה הדיון
הסגל של מכבי כן טוב מאוד. רוצ'סטי שחקן מעולה, כנ"ל פרמאר, סמית' עדיין שחקן טוב, אוחיון, רנדל, אופייבו וגם אמבקווה סביר

איך הגזמה? אני באמת כבר לא יודע מה פארמר שווה. רוצ'סטי זה שחקן לקבוצות קטנות.
הסגל שלנו פחות טוב מצסק"א, מלאגה והטורקים. איזה שחקן יש לך ברמה של קוזמינסקאס?
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 נובמבר 2015, 13:10

rc4991 כתב:לדעתי אתם מגזימים

תגיד איך לדעתך.

כאילו, עם מי?
עם ארינזה אונואקו? עם טרבור אמבקווה? שניהם לא שומרים על עציץ ולא עושים כלום בהתקפה.
עם אייק אופוובו ובריאן רנדל שאף אחד מהם לא עובר 110 קילו ו2.04?

אתה מבין שמכבי תפסיד כל משחק שבריאן רנדל לא ישחק בו, והבן אדם נמצא בספק ל-80% מהמשחקים?

גם אם פארמר הופך לסקורר אוטומטי של 18 נקודות למשחק ביורוליג- שמת אותו יחד על המגרש עם רוצ׳סטי ואכלת הפקרות בהגנה.
מי יחפה על זה מאחורה? הניגרים?

אין כלים כדי לעשות משהו ביורוליג. מקווה שטבק יעלה על זה מהר ויעזור להביא לפה מישהו ברמה כדי שנתחרה לפחות בארץ. אני מקווה שאפשר לסמוך עליו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 22 נובמבר 2015, 13:13

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:גם בלעדיהם דרושפאקה קבוצה נחמדה מאוד אבל לא משנה ולא על זה הדיון

איך הגזמה? אני באמת כבר לא יודע מה פארמר שווה. רוצ'סטי זה שחקן לקבוצות קטנות.
הסגל שלנו פחות טוב מצסק"א, מלאגה והטורקים. איזה שחקן יש לך ברמה של קוזמינסקאס?

אני אף פעם לא התלהבתי יותר מדי מפרמאר אבל אי אפשר להגיד שהוא לא שחקן טוב, יצטרכו להחזיר אותו לתלם
רוצ'סטי שחקן לקבוצות קטנות? בינתיים הוא מספק 14 נקודות (חמישים אחוז לשלוש) וחמישה אסיסטים וזה עוד עם כל חוסר ההתאמה לפרמאר, עליה מהספסל ולשחק תחת גודס
לא יודע בנוגע להשוואות ספציפיות אבל למכבי יש סגל טוב מאוד ואתם סתם נסחפים בגלל איך שהם נראו עד עכשיו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 22 נובמבר 2015, 13:17

החציל האצטקי כתב:
rc4991 כתב:לדעתי אתם מגזימים

תגיד איך לדעתך.

כאילו, עם מי?
עם ארינזה אונואקו? עם טרבור אמבקווה? שניהם לא שומרים על עציץ ולא עושים כלום בהתקפה.
עם אייק אופוובו ובריאן רנדל שאף אחד מהם לא עובר 110 קילו ו2.04?

אתה מבין שמכבי תפסיד כל משחק שבריאן רנדל לא ישחק בו, והבן אדם נמצא בספק ל-80% מהמשחקים?

גם אם פארמר הופך לסקורר אוטומטי של 18 נקודות למשחק ביורוליג- שמת אותו יחד על המגרש עם רוצ׳סטי ואכלת הפקרות בהגנה.
מי יחפה על זה מאחורה? הניגרים?

אין כלים כדי לעשות משהו ביורוליג. מקווה שטבק יעלה על זה מהר ויעזור להביא לפה מישהו ברמה כדי שנתחרה לפחות בארץ. אני מקווה שאפשר לסמוך עליו.

מה קשור עכשיו הנתונים הפיזיים של אופייבו ורנדל? שניהם שחקנים מעולים, גם (ואפילו בעיקר) בהגנה
פרמאר ורוצ'סטי זה שני סקוררים מעולים ואני אמרתי עוד לפני שהתחילה העונה שהם צריכים לשחק בעיקר בנפרד ואפשר להפיק מהם המון
סמית' שחקן טוב, אוחיון שומר מעולה, אמבקווה סביר וגם לאנדסברג עוד עשוי להתפוצץ
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 22 נובמבר 2015, 13:18

rc4991 כתב:אני אף פעם לא התלהבתי יותר מדי מפרמאר אבל אי אפשר להגיד שהוא לא שחקן טוב, יצטרכו להחזיר אותו לתלם
רוצ'סטי שחקן לקבוצות קטנות? בינתיים הוא מספק 14 נקודות (חמישים אחוז לשלוש) וחמישה אסיסטים וזה עוד עם כל חוסר ההתאמה לפרמאר, עליה מהספסל ולשחק תחת גודס
לא יודע בנוגע להשוואות ספציפיות אבל למכבי יש סגל טוב מאוד ואתם סתם נסחפים בגלל איך שהם נראו עד עכשיו

כן, רוצ'סטי מספק 14 נקודות בקבוצה של 1 - 5. זה מה שנקרא שחקן של קבוצות קטנות.
אני חושב שאתה נתפס הרבה יותר מדי למותג "מכבי" ולא מסתכל על הסגל בצורה אובייקטיבית. הסגל חלש וזו הסיבה האמיתית למצב של מכבי. זה לא גודס.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 22 נובמבר 2015, 13:24

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:אני אף פעם לא התלהבתי יותר מדי מפרמאר אבל אי אפשר להגיד שהוא לא שחקן טוב, יצטרכו להחזיר אותו לתלם

כן, רוצ'סטי מספק 14 נקודות בקבוצה של 1 - 5. זה מה שנקרא שחקן של קבוצות קטנות.
אני חושב שאתה נתפס הרבה יותר מדי למותג "מכבי" ולא מסתכל על הסגל בצורה אובייקטיבית. הסגל חלש וזו הסיבה האמיתית למצב של מכבי. זה לא גודס.

מה הקשר המותג? אני מסתכל על הסגל והסיבה המרכזית שהוא לא מוצה נובעת מגודס
בנוגע לרוצ'סטי אני לא מסכים אבל אין לי איך להתווכח על זה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 22 נובמבר 2015, 13:25

rc4991 כתב:מה הקשר המותג? אני מסתכל על הסגל והסיבה המרכזית שהוא לא מוצה נובעת מגודס
בנוגע לרוצ'סטי אני לא מסכים אבל אין לי איך להתווכח על זה

אם תשים שחקן מול שחקן מול הקבוצות האחרות בבית נראה לי שתבין שאתה טועה ושהסגל של מכבי חלש.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 22 נובמבר 2015, 13:25

אגב, רוב מוחלט של הפורום כתב בתחילת העונה שהשנה יש פה סגל נהדר ושחסר רק גבוה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי tzachMTA » 22 נובמבר 2015, 13:28

rc4991 כתב:אגב, רוב מוחלט של הפורום כתב בתחילת העונה שהשנה יש פה סגל נהדר ושחסר רק גבוה

יש סגל טוב, אבל הלך הצ'אנס לעשות משהו. אפ היינו מתחיליפ מחדש את הבית, היום, 10 משחקים עם הסגל והמאמן הזה. כולם היו מהמרים שנעלה. אבל 4 משחקים לסיום כשכל משחק הוא חובת ניצחון, אנחנו הולכים ליורוקאפ
tzachMTA

הודעהעל ידי rc4991 » 22 נובמבר 2015, 13:29

tzachMTA כתב:
rc4991 כתב:אגב, רוב מוחלט של הפורום כתב בתחילת העונה שהשנה יש פה סגל נהדר ושחסר רק גבוה

יש סגל טוב, אבל הלך הצ'אנס לעשות משהו. אפ היינו מתחיליפ מחדש את הבית, היום, 10 משחקים עם הסגל והמאמן הזה. כולם היו מהמרים שנעלה. אבל 4 משחקים לסיום כשכל משחק הוא חובת ניצחון, אנחנו הולכים ליורוקאפ

זה כבר משהו אחר
שוב, המשפט "העונה הזאת כבר הלכה" נכתב פה כבר לפני שלושה שבועות
עכשיו גם מתברר לי שהרבה פה (לא אתה) חושבים שהסגל עצמו חלש
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 נובמבר 2015, 13:31

rc4991 כתב:מה קשור עכשיו הנתונים הפיזיים של אופייבו ורנדל? שניהם שחקנים מעולים, גם (ואפילו בעיקר) בהגנה
פרמאר ורוצ'סטי זה שני סקוררים מעולים ואני אמרתי עוד לפני שהתחילה העונה שהם צריכים לשחק בעיקר בנפרד ואפשר להפיק מהם המון
סמית' שחקן טוב, אוחיון שומר מעולה, אמבקווה סביר וגם לאנדסברג עוד עשוי להתפוצץ

הקשר הוא שתעמיד אותם מול השחקנים שהם יפגשו במלאגה או בדרושפאקה והם לא יצליחו לעצור אותם.
אתה ראית פעם איך נראה לוק הרנגודי? הבן אדם מקרר. אתה ראית מה סמיח ארדן עושה למכבי כשהיא שומרת עליו בפיק אנד רול?
ריצ׳רד הנדריקס, ואסקז וקוזמינסאקס גם כן בנויים לאכול את הקו הקדמי שלנו. מרקוביץ׳ עם ה1.98 שלו וסמית׳/ג׳קסון/נדוביץ׳ האתלטים יתישו את הרגליים העצלות של המתאזרחים.

אנחנו לא פיזיים, מהירים או גבוהים. לא בקו הקדמי ולא בקו האחורי. אין לנו חוסם אחד אמין בסגל שישנה זריקות.

שמע, גם ליוסטון רוקטס יש סגל טוב. אפילו סגל פצצה.
הם עדיין ב5-9 שלילי ומשחקים כדורסל של פח זבל. גם ללייקרס יש כמה שחקנים טובים בסגל והם ב2-10.
מה לעשות, בכדורסל אם טובים יותר ממך אתה מפסיד.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי ankram » 22 נובמבר 2015, 13:40

נכון , אבל אף אחד לא ידע איזה באסט יהיה פארמר (והקטע שהוא השומר הכי חלש במכבי אחרי לאנסברג , כלל לא היה ידוע) , אף אחד לא תיאר לעצמו שאמבקווה לא מסוגל לחסום כלל , ושהוא כזה נגר ליד הסל.
כולם גם חשבו שלאנסברג יראה גרף התקדמות ולו מינימאלי ושדווין ימשיך להיות אצ הפרוורדים הכי טובים במפעל ושומר מצויין.

בפועל קיבלנו גרסה חיוורת של ארד הררי במקום פארמר , סמית' שהפך להיות מהפרוורדים השומרים הכי טובים ביורוליג למעבר חציה , לאנסברג שלא רק שלא התקדם , גם נראה שלקח צעד אחורה , ואמבקווה שהולך ומתברר כגבוה סביר ותו לא לליגה הישראלית.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי rc4991 » 22 נובמבר 2015, 13:40

טוב, לא יודע, הדיון הזה כבר התיש אותי
מקווה שטבק יוכיח את מה שאני חושב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 22 נובמבר 2015, 13:40

ויותר מזה , אף אחד לא תיאר לעצמו שהצוות המקצועי שלנו יהיה כזה נורא ואיום.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־37 אורחים