אשכול המלפפונים / סגל - יהיה מחליף לפארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - גם כספי רוצה לבוא

הודעהעל ידי where is the love? » 25 אוקטובר 2011, 20:06

יכול להיות שאם כספי יבוא אז סמית יוכל לעזור בעמדה 2?
ואגב אנחנו עוד לא יודעים אם סמית יהיה טוב לאורך העונה, אבל בטח שאם כספי בא אז זה קצת מוריד מהבטחון שלו לדעתי..
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי itai7 » 25 אוקטובר 2011, 20:21

סמית הוא שלוש לכל דבר לא 2 ולא נעליים
itai7

הודעהעל ידי jol9 » 25 אוקטובר 2011, 20:29

itai7 כתב:סמית הוא שלוש לכל דבר לא 2 ולא נעליים

לדעתי זה התעסקות בקטנות. סמית' הוא 2.5 כזה. אין לו שליטה טובה בכדור, אבל זה פחות או יותר הדבר היחיד.
העמדות האלה מטושטשות ועובדה שאידסון שיחק 2 בסוף העונה שעברה וזה נראה מצויין גם מבחינתו וגם מבחינת מכבי.

אם יש אפשרות זולה יחסית להביא את כספי, אז לא צריך להסס, ולא צריך לחכות לינואר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 אוקטובר 2011, 20:40

אני קצת חוששת שאם כל ההחתמות שהולכות לפקוד אותנו ככל שסיום השביתה לא נראה לעין, כספי הוא לא מה שיעזור לנו.

אולי עדיף לחשוב בהמשך על איזה תותח על?? אמארה?? :unsure
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 25 אוקטובר 2011, 20:50

יוני, אני בטוח שאם היה מדובר בשחקן מוכשר מכספי אבל לא ישראלי אתה היית אומר שזה לא מתאים והסגל מלא גם ככה ולא צריך עוד שחקנים.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 25 אוקטובר 2011, 21:00

שחף כתב:יוני, אני בטוח שאם היה מדובר בשחקן מוכשר מכספי אבל לא ישראלי אתה היית אומר שזה לא מתאים והסגל מלא גם ככה ולא צריך עוד שחקנים.

אני אחלק את זה ל-2:

1 - אני לא אוהב קבוצות עמוסות באופן כללי,אבל אני מנסה להתאים את הדעות שלי למצב בשטח, שבו הקבוצות עמוסות מאוד בכשרון ולמכבי יש 3 מסגרות.
אני אגב כן חושב שקבוצה פחות כשרונית, אבל יותר מחוברת, יכולה לנצח וללכת רחוק, אבל איזשהו סף כשרון חייב להיות.

2 - אני אמנם לא מת על הרעיון של כמות גדולה של זרים בקבוצה, אבל במקרה הזה אתה לא צודק. אין לי רגשות מיוחדים לכספי שגורמים לי להעדיף אותו ע"פ
שחקן זר. אם מדובר בשחקנים באותו לבל אז אני חושב שלא רק אני אעדיף לראות ישראלי. אבל אם מדובר בשחקן זר טוב יותר, אז אין לי בעיה.
המצב אצלי שונה בהקשר של יותם וליאור שאותם אני באמת מאוד אוהב, ואעדיף לראות אותם במכבי בכל מצב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 25 אוקטובר 2011, 21:12

טוב, בוא נביא לך דוגמא סתם לראות מה דעתך. טרבור אריזה:
http://www.draftexpress.com/profile/Trevor-Ariza-1527/
שומר מפלצתי, יכול לשמור ביורוליג על עמדות מ-2 עד 4. שים אותו על רודי פרננדז והוא כנראה לא רואה את הסל מול סטנדינג ריץ' מפלצתי של 11.5' 8 (כמו של סנטר בליגה שלנו) ואתלטיות מטורפת. קלעי סביר לשלוש שיקלע באחוזים יותר גבוהים ביורוליג. אתלט נהדר. לכאורה לא שחקן עם ממוצעים גבוהים מעמרי, אבל מבחינת כישרון הוא לא רואה אותו ממטר. יכול לשמור על קירילנקו, נבארו, אילאסובה, you name it. לוקח אותו לפני עמרי? אני כן.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 25 אוקטובר 2011, 21:14

היתי לוקח את כספי רק ב 2 תנאים:

1) הוא חותם עד סוף העונה
2) מחזירים את סמית' לבנטון
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 25 אוקטובר 2011, 21:27

שחף כתב:טוב, בוא נביא לך דוגמא סתם לראות מה דעתך. טרבור אריזה:
שומר מפלצתי, יכול לשמור ביורוליג על עמדות מ-2 עד 4. שים אותו על רודי פרננדז והוא כנראה לא רואה את הסל מול סטנדינג ריץ' מפלצתי של 11.5' 8 (כמו של סנטר בליגה שלנו) ואתלטיות מטורפת. קלעי סביר לשלוש שיקלע באחוזים יותר גבוהים ביורוליג. אתלט נהדר. לכאורה לא שחקן עם ממוצעים גבוהים מעמרי, אבל מבחינת כישרון הוא לא רואה אותו ממטר. יכול לשמור על קירילנקו, נבארו, אילאסובה, you name it. לוקח אותו לפני עמרי? אני כן.

איזה שאלה.... כל מי שראה את אריזה לוקח אותו לפני כספי בלי לחשוב פעמיים...
הבעיה היא, ששחקן כזה לדוגמא, יבוא רק אם תבוטל העונה, וכנראה שבכלל לא יבוא שחקן, וגם אם יבוא נגיד, זה לא שווה כלום ושום דבר שנצטרך להתמודד מול נוביצקי, הגאסולים, קירי, גאלינרי, טורקוגלו, ושאר הכוכבים...
asafb96

הודעהעל ידי roy1000 » 25 אוקטובר 2011, 22:01

אריזה לא כזה גדול. די ירד אחרי עונה טובה בלייקרס. בהתחשב בזה שעומרי ישראלי, הייתי לוקח אותו למכבי לפני אריזה. לא מדובר בלברון. בכל מקרה, לוותר על כספי במצב שבו היריבות מתחמשות במשחקני NBA לגיטימיים, זו פריבלגיה שמכבי לא צריכה להרשות לעצמה. אי אפשר לעלות למגרש כשאתה נחות מבחינת כישרון בכל עמדה ולצפות שהייתרון העמדת המאמן ינצח את המשחק.

הבעיה הגדולה יותר עשויה להתפתח בינואר. אם העונה בארה"ב תתבטל, תהיה הצפה של הכוכבים באירופה ואם מכבי לא תצטרף למירוץ החימוש הזה, אנחנו עוד נעלה למגרש בטופ 16 עם פארמר, לנגפורד, סמית' וסופו מול רוז, ווייד, לברון והווארד. אי אפשר להתעלם מהמציאות ולקבור את הראש בחול.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 25 אוקטובר 2011, 22:15

שאלה טובה. יש מצב שכן. אני קצת פחות ראיתי אותו לאחרונה, אבל שוב, כמו שאמרתי, אני גם ככה לא ב100% סגור על כל הסיפור הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 26 אוקטובר 2011, 04:54

ב"שיראל היום" אומרים שהמגעים עם כספי בשלב מתקדם ויש הבנות עקרוניות. אבל הוא יצטרף לקבוצה רק באמצע דצמבר לקראת טופ 16. אבל גם אומרים ש"ייתכן שאם מכבי תזדקק לשירותיו לפני אמצע דצמבר תהיה לה אפשרות להקדים את בואו".

אם מה שהם כותבים נכון, זה משתלם לכספי יותר מאשר למכבי. כספי רוצה להיות מסודר במקרה שהעונה בNBA תתבטל וככה יש לו ביטוח שהוא יהיה בקבוצה בכירה אם זה יקרה. מבחינתנו, אם העונה תתבטל זה כבר פחות משנה כי יגיעו לאירופה כוכבים הרבה יותר גדולים מכספי, ואם כבר להשתמש בו אז עדיף עכשיו בשלב המוקדם הקשה שיש לנו.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי er79 » 26 אוקטובר 2011, 05:03

זה לא עניין של עדיף עכשיו, אלא זה עניין של חייבים עכשיו. עם כל ההתחמשויות המטורפות בבית שלנו, יש סיכויים לא רעים שאנו ניאלץ להילחם על המקום הרביעי עם פרטיזן לטופ 16, ולכן אם כספי יבוא בדצמבר, ייתכן שזה יהיה מאוחר מדי.
er79

הודעהעל ידי עפר » 26 אוקטובר 2011, 05:26

er79 כתב:זה לא עניין של עדיף עכשיו, אלא זה עניין של חייבים עכשיו. עם כל ההתחמשויות המטורפות בבית שלנו, יש סיכויים לא רעים שאנו ניאלץ להילחם על המקום הרביעי עם פרטיזן לטופ 16, ולכן אם כספי יבוא בדצמבר, ייתכן שזה יהיה מאוחר מדי.

מסכים לחלוטין. לא ברור מדוע עוד חודשיים זה בסדר ואילו עכשיו זה לא בסדר.
אני חושב שזה כמו במשק ביום חמישי שעבר: למרות שהיה ברור שחסר גארד, ניסו לשחק ככה ואחרי הסטירה בפרצוף הביאו גארד. ינסו לשחק בלי כספי ואחרי הסטירה כן או לא יחליטו מה לעשות.
עפר

הודעהעל ידי yzafrir » 26 אוקטובר 2011, 06:02

את לאנגפורד לא הביאו בגלל ההפסד במילאנו , הוא היה במומ עם מכבי הרבה לפני אבל בגלל שמכבי התעקשה להשאיל שחקן קודם זה התעקב....

בגדול , אם העונה ב NBA תתבטל , אני חושב שאין טעם להיכנס להרפתקאות כלכליות ולהביא סופרסטארים מה NBA אפילו אם זה במחיר של לא לעלות לטופ 16 . כל הסיפור הזה רק יגרום נזק כלכלי מיותר בשביל עונה אחת שיש סיכוי שישפיעה גם על השנים הבאות . עדיף למכבי לתת לשאר הקבוצות לשפוך כסף סתם ולהתנגח אחת בשנייה ובנתיים למצוא שחקנים איכותיים שיסכימו לחתום פה ליותר משנה (כדוגמאת לאנגפורד) וכך לבנות את הקבוצה לעתיד היותר שפוי ביורוליג....
יחד עם זאת , אם כספי ירצה לחזור לעונה הזאת אני מקבל אותו בשתי ידיים כי לא אומרים לא לילד שרוצה לחזור הביתה ....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי itay92 » 26 אוקטובר 2011, 06:40

הוא שתיים בלי יכולת כדרור.
כל מה שהוא עושה זה לזרוק שלשות ומחצי מרחק,ולפעמים פוסט אפ.
itay92

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 אוקטובר 2011, 06:55

זה באמת נראה סיכום שמיטיב עם כספי ומבטח אותו מכל הכיוונים, אם יש שביתה שגומרת עונה אפשר יהיה להביא שחקנים טובים ממנו באמת.
מכבי גם צריכה חיזוק לבית המוקדם שנראה כבר קשה מאוד ולא לחכות עד הטופ 16.

מצד שני, כספי הוא שחקן בית ולכן היחס אליו שונה מאיזה שחקן נ.ב.א אחר, טרבור אריזה לצורך העניין. מה שמכבי מוכנה לשלם עבור כספי כנראה היא לא תהיה מוכנה לשלם עבור אריזה או שחקן טוב מכספי אחר.
האמת שלשחקן עם ניסיון באירופה והיכרות במערכת כמו מכבי זה יקח הרבה פחות זמן להשתלב וגם זה שיקול. כבר ראינו לפחות שחקן אמריקאי אחד שהגיע מנ.ב.א ( לסיינה ) ועוד מעט נזרק בגלל חוסר השתלבות בכדורסל האירופאי .

בקיצור, אני קצת אמביוולנטי לגבי המהלך הזה ויכול להיות מצב שאם זה כך הוא בכלל לא יגיע למכבי. ( השביתה עשוייה להסתיים לפני ).
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 26 אוקטובר 2011, 07:25

itay92 כתב:

הוא שתיים בלי יכולת כדרור.
כל מה שהוא עושה זה לזרוק שלשות ומחצי מרחק,ולפעמים פוסט אפ.

ובדיוק בגלל זה הוא 3 ולא 2 ...שחקן בעמדה 2 צריך להיות בעל הובלת כדור טובה ואת זה ממש אין לו...איידסון לעומתו היה מוריד כדור לריצפה מצויין למרות שהיה גבוהה ממנו וגם מנהל משחק יותר טוב והרבה יותר זריז ואתלט ברגליים...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 אוקטובר 2011, 07:35

האמת שאיידסון היה סוג של מוטציה שכמעט לא קיימת באירופה ולכן גם תג המחיר שלו בברצלונה היום. קומבו - סווינגמן allaround פלייר.
ניתן לשחק גם עם 3 כמו סמית' אם יש לך 2 טוב שחודר ויוצר מצבים ( לאנגפורד ), אז גם סמית יראה טוב יותר והחסרונות שלו פחות יורגשו.
אין מה לעשות, לא כל יום שחקן כמו איידסון . צריך ליצור את המערך הנכון בשבילו ( סמית' ) ואם גם זה לא הולך יש תמיד אופצייה לשחק בסט של 3 גארדים, רק שהעונה זה פחות אפשרי כי אין מספיק גארדים טובים על הספסל, לפחות בינתיים.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 26 אוקטובר 2011, 07:43

yarinsaky כתב:האמת שאיידסון היה סוג של מוטציה שכמעט לא קיימת באירופה ולכן גם תג המחיר שלו בברצלונה היום. קומבו - סווינגמן allaround פלייר.
ניתן לשחק גם עם 3 כמו סמית' אם יש לך 2 טוב שחודר ויוצר מצבים ( לאנגפורד ), אז גם סמית יראה טוב יותר והחסרונות שלו פחות יורגשו.
אין מה לעשות, לא כל יום שחקן כמו איידסון . צריך ליצור את המערך הנכון בשבילו ( סמית' ) ואם גם זה לא הולך יש תמיד אופצייה לשחק בסט של 3 גארדים, רק שהעונה זה פחות אפשרי כי אין מספיק גארדים טובים על הספסל, לפחות בינתיים.

מסכים איתך לחלוטין , ההחתמה של לאנגפורד יכולה לעשות רק טוב לסמית' כי הוא לא יצטרך לעשות דברים שהוא לא טוב בהם ויתפנה למה שהוא כן יודע וזה לקלוע מבחוץ זריקות שהוא לא כופה על עצמו...
לגבי איידסון , הוא היה סוג של פויינט פאוורד ולכן כל הזמן השוו אותו לפארקר....בכל מקרה בתחילת הקיץ היו כמה שחקנים מעומדים שהרבה יותר דומים להגדרה הזאת (אם כי קצת פחות מגוונים מאיידסון) ולדעתי טובים מסמית' אבל בלאט בחר בו (או לפחות ככה גורמים לנו לחשוב..) ואני מקווה לטוב כי סך הכל הוא בחור חיובי והראה שהוא יודע לקלוע מבחוץ כשהוא לא מנסה בכוח....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־23 אורחים