המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:* מן הקצה, לקצה השני. גולדן סטייט עם ניצחון 17 ברציפות מפתיחת העונה, אחרי 135:116 על פיניקס.
קרי עם 41 נק', 8 אס' ו-6 רב'. בפיניקס - טי ג'יי וורן עם שיא קריירה של 28 נק'.
41 נקודות (כולל 9 שלשות) ב-31 דקות בלי לשחק ברבע הרביעי
אנשים לא שמים מספיק לב לדריימונד גרין שכל משחק מגרד את הטריפל דאבל והפעם גם השיג אותו
אחדשיודע כתב:מאיפה אתה יודע אם היו לו הצעות או לא? אני חייב להבין את הנחרצות הזאת שלך. מאוד סביר שהוא קיבל הצעות/התעניינויות מקבוצות אחרות.
וממש לא כל שחקן חופשי אומר שהוא "מאוד רוצה להישאר" יום אחרי שהעונה מסתיימת, אם בכלל. רוב השחקנים דווקא שומרים על עמימות, בדיוק מהסיבה הזאת.
גיל 29 זה אחלה גיל בשביל לקבל חוזה טוב. לא חוזה ארוך, אבל כסף טוב בוודאי שאפשר לקבל. הכל שאלה של יכולת.
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:מאיפה אתה יודע אם היו לו הצעות או לא? אני חייב להבין את הנחרצות הזאת שלך. מאוד סביר שהוא קיבל הצעות/התעניינויות מקבוצות אחרות.
וממש לא כל שחקן חופשי אומר שהוא "מאוד רוצה להישאר" יום אחרי שהעונה מסתיימת, אם בכלל. רוב השחקנים דווקא שומרים על עמימות, בדיוק מהסיבה הזאת.
גיל 29 זה אחלה גיל בשביל לקבל חוזה טוב. לא חוזה ארוך, אבל כסף טוב בוודאי שאפשר לקבל. הכל שאלה של יכולת.
אני לא מבין על מה אתה מדבר. מעצם זה שהוא חתם על חוזה נמוך ברור שלא היו לו הצעות אחרות, אלא אם כן אתה מאמין שיש לו "נאמנות" לסקרמנטו והוא ויתר על כסף בשבילם. האיש חיכה למעלה מחודש בלי שהקינגס בכלל דיברו איתו.
כל דיון הכי טריוויאלי בעולם מגיע לויכוחים על אם השמש זורחת במזרח איתך.
אחדשיודע כתב:המשפט האחרון שלך מעלה לי בי גיחוך. מדבר הגאון מוילנה.
אחדשיודע כתב:אם לא הבנת, התייחסתי אלייך, בציניות. טיפש.
אתה קובע עובדות נחרצות על דברים שאין לך מושג לגביהם ומתווכח לשם הוויכוח.
אחדשיודע כתב:סחטיין. עשיתי את שלי.
יוסי22 כתב:מה שיפה אצלו זה שהוא בטוח שכולם מסכימים איתו .
לוק וולטון, המאמן הזמני שעושה עבודה בלתי נתפסת במקום סטיב קר שמחלים מהניתוח בגב, לא זוכה נכון לרגע זה לקרדיט על אף אחד מהניצחונות. קר עצמו התרעם על כך: "זה מגוחך. אני יושב בחדר ההלבשה ורואה את המשחקים בטלוויזיה ואפילו לא נוסע לרוב משחקי החוץ. לוק והצוות עושים את כל העבודה, לא אני. זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי, שהוא במאזן 0:0 רשמית". ב-NBA אגב, כבר הודיעו שיבדקו את הנושא מחדש ואילו וולטון עצמו לא מתרגש: "סטיב עשה המון עבורי וזה המעט שאני יכול בשבילו, להוסיף כמה ניצחונות למאזן שלו".
LIAV10 כתב:הוא פשוט פסיכי.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:הוא פשוט פסיכי.
אני לא יודעת אם זה כי אני בן אדם ציני וקר או כי אני מכירה אותך, אבל אני מרגישה שכל פעם שאתה מפרגן לווריורס או לשחקן בווריורס אתה בעצם מנסה לנאחס
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים