המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Runner30 כתב:מה שהפריע לי אצל שלח זה השאיפה להיות "אובייקטיבי" גם במשחקי יורוליג.
מילא ליגה שרואים כל מיני אוהדים.
אבל ביורוליג אתה משדר בעברית לאוהדים של מכבי, מה 'כפת לי מה צסקא צריכים לעשות נגד 5X5 של מכבי?? (מונולוג של 5 דקות).
השנה אני פשוט לא שומע אותו, נוצר לי HPF חוסם שלח. או שהוא לא משדר?
שחף כתב:רפי נאה כותב שלאנגפורד נראה מצויין באימון הראשון שלו(אתמול) ובספורט 5 מוסייפים שהוא יתלבש וישחק מחר. אם הוא אכן נראה טוב אין סיבה לדעתי שלא יפתח בחמישייה במקום יוגב שלא יכול לקנות סל ברמות האלה גם אם חייו יהיו תלויים בזה.
שחף כתב:דייויד טוען שהוא יחשוב בלילה כמה דקות לתת ללאנגפורד ואם להלביש אותו. כנראה שנאלץ לסבול את אוחיון עוד משחק בחמישייה.
קובי כתב:חצי טור ציני מרושע של דורון קרמר על מכבי ת"א ב"ישראל היום". לקרוא ולהקיא.
קובי כתב:חצי טור ציני מרושע של דורון קרמר על מכבי ת"א ב"ישראל היום". לקרוא ולהקיא.
felix_r כתב:קובי כתב:חצי טור ציני מרושע של דורון קרמר על מכבי ת"א ב"ישראל היום". לקרוא ולהקיא.
אפשר לקרוא אותו ברשת, או שזה רק בעתון המודפס?
חביב אורנג'ד כתב:קובי כתב:חצי טור ציני מרושע של דורון קרמר על מכבי ת"א ב"ישראל היום". לקרוא ולהקיא.
קובי, ממתי אתה קורא את הביביתון????![]()
לא מאמין עליך...
יוסי22 כתב:חביב אורנג'ד כתב:קובי כתב:חצי טור ציני מרושע של דורון קרמר על מכבי ת"א ב"ישראל היום". לקרוא ולהקיא.
לא מאמין עליך...
מה עדיף ?
מעריב הצהובון התת רמה או ידיעות שכל מילה שניה זה אינטרסים + שנאה עזה לראש הממשלה שנבחר בבחירות דמוקרטיות בניגוד לדעתם של אבירי התקשורת .
כשהייתי נוסע יום יום ברכבת הייתי קורא רק את ישראל היום וכך מרבית הנוסעים , היית יכול לראות איך המחלק עיתונים של ידיעות נשאר עם כמות לא מעטה של עיתונים כשישראל היום נחטף במהירות.
חביב אורנג'ד כתב:קובי כתב:חצי טור ציני מרושע של דורון קרמר על מכבי ת"א ב"ישראל היום". לקרוא ולהקיא.
לא מאמין עליך...
חנו'ש כתב:יוסי22 כתב:חביב אורנג'ד כתב:קובי כתב:חצי טור ציני מרושע של דורון קרמר על מכבי ת"א ב"ישראל היום". לקרוא ולהקיא.
לא מאמין עליך...
מה עדיף ?
מעריב הצהובון התת רמה או ידיעות שכל מילה שניה זה אינטרסים + שנאה עזה לראש הממשלה שנבחר בבחירות דמוקרטיות בניגוד לדעתם של אבירי התקשורת .
כשהייתי נוסע יום יום ברכבת הייתי קורא רק את ישראל היום וכך מרבית הנוסעים , היית יכול לראות איך המחלק עיתונים של ידיעות נשאר עם כמות לא מעטה של עיתונים כשישראל היום נחטף במהירות.
אולי כי ישראל היום זה בחינם???
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים