ת'רד המחאה שלנו! או - תופסק קניית המנויים לאלתר!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המחאה שלנו!

הודעהעל ידי my man » 14 נובמבר 2015, 22:50

החציל האצטקי כתב:
my man כתב:מי פה חושב שטבאק יוציא אותנו מהבוץ?
העיקר האוהדים היום עודדו כשאבן על הקווים...

אתם חושבים שמישו ימחה ביום חמישי על ההתנהלות הבזיונית של המועדון? מישו ימחה על עוד חבר של ניקולה שמקבל ג'וב?

די! שיחנקו שם כולם!

בכנות אני חושב שטבק יכול להיות מצויין למועדון.
הוא יהיה רגוע מצד ההנהלה כי הוא חבר של ניקו, והוא כנראה שגם מבין כדורסל ברמה גבוהה ופרסונה עם פאסון (עשה משהו בקריירה).
זה לא מינוי רע.

תתכונן להתבדות...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 14 נובמבר 2015, 22:58

זה לא כזה מעניין. יצליח הרוויח, ייכשל אולי נקבל את שידוד המערכות המיוחל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 נובמבר 2015, 23:23

זה מאד מעניין חציל. אם אחרי מה שאנחנו רואים מתחילת העונה, יש להם את עזות המצח להנחית פה מאמן כזה, לפאקינג שנה וחצי, בעיקר כי הוא קרואטי, אז מגיע להם למות בייסורים.

אני מקווה שנרד איתו ליגה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 14 נובמבר 2015, 23:24

MTA2311 כתב:זה מאד מעניין חציל. אם אחרי מה שאנחנו רואים מתחילת העונה, יש להם את עזות המצח להנחית פה מאמן כזה, לפאקינג שנה וחצי, בעיקר כי הוא קרואטי, אז מגיע להם למות בייסורים.

:heart
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 נובמבר 2015, 23:27

jol9 כתב:
Number8 כתב:כשאני כתבתי פה עוד באוגוסט(מוזמנים לצפות בפוסטים שלי) שאנחנו לקראת ביזיון שלא נראה כמותו, ושההנהלה בונה פה קבוצה לא מאוזנת בעליל, בחוסר אחריות לא שפוי, וששחקן כמו ג'פרי טיילור נחוץ לנו ברמות קשות, כי אין מי שייקח את הכדור לטבעת, וכי הגארדים שלנו כולם עשויים מחלב, לא יודעים לשמור, ולא יודעים לחדור לסל, ושהקו האחורי שלנו הוא הקו האחורי הכי לא אגרסיבי שהיה פה מאז 1996, אנשים פה הרימו גבה בטענות של "העונה לא התחילה וכבר אתה מספיד". העונה לא צריכה להתחיל בשביל להבין שמה שנבנה פה זה בדיחה עלובה.

הכתובת היתה על הקיר, אף איש מקצוע לא היה בונה קבוצה ביזיונית שכזאת שמורכבת אך ורק מגארדים (ומעודף גארדים שגורם רק לבלאגן וחוסר היררכיה ברור). הצחיק אותי שעוד היה דיבור על להביא את גל מקל. ברור לכולם שאם מקל היה רוצה, אז היו לנו היום 4 רכזים בקבוצה. פשוט בדיחה.

עכשיו, מאוחר מדי. שיחתימו את ארז ויתנו לו לבנות כבר את הקבוצה לשנה הבאה כי השנה הזאת עמוק בפח הזבל ואי אפשר להוציא אותה משם.

אני לא יודע את מי צריך לשחרר ואת מי להשאיר, אבל בחייאת כלל ברור זה לבנות קבוצה מאוזנת. לא ייתכן שאף אחד בקבוצה חוץ משני שחקנים, לא עושה הגנה מטבעו.

כמו שחני נוהגת להגיד, עכשיו נוכל לצפות לקבוצה שבה יש 11 שומרים מצויינים, אבל שאין להם באמת מושג איך שמים את הכתום בתוך הרשת.
ד"א אם זה באמת יהיה ככה, נוכל להיווכח שדני הוא עדיין זה שאחראי מקצועית על כל מה שקורה במועדון.

אני מתי אמרתי את זה??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 14 נובמבר 2015, 23:30

MTA2311 כתב:זה מאד מעניין חציל. אם אחרי מה שאנחנו רואים מתחילת העונה, יש להם את עזות המצח להנחית פה מאמן כזה, לפאקינג שנה וחצי, בעיקר כי הוא קרואטי, אז מגיע להם למות בייסורים.

שמע, אתה לוקח וגם אני לקחתי כמובן מאליו את העובדה שהמערכת היא ברת-החלפה.
ובכן- היא לא כזאת.

ניקולה יישאר, והרכב הבעלות יישאר וסביר שגם אבי אבן ימשיך לשמש כראש מחלקת הסקאוטינג.
עכשיו תמצא את הבן אדם שגם 1) יודע כדורסל הכי טוב שאפשר- שזה הכי חשוב אבל גם 2) יצליח להסתדר איתם.

דמיין את קזלאוסקאס או אנערף מי נכנס לסיטואציה הזאת במכבי. הסיטואציה לא אפשרית. כולם בעלי אינטרסים ומתנערי אחריות בטבעם.
עכשיו תמצא מישהו שיצליח לעשות את זה בצורה סבירה- כנראה שטבק הוא המועמד הכי טוב באמת.

אני לא אוהב את המינוי הזה, אבל זה בגלל שאני לא אוהב את ההנהלה. אבל מה לעשות? כרגע, אי אפשר להחליף אותה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 נובמבר 2015, 23:35

לא יודע אם היא לא כזאת. שמעון בן 200, ופדרמן כבר ניסה לסדר לעצמו יורשים. אחרי שהנסיון הזה חא צלח, ובהתחשב במצב המקצועי יהכלכלי שאנחנו עומדים לפניו, לא מופרך לחשוב שההרכב שם יעבור לכל הפחות רענון.

בכל מקרה, למרות שאני פסימי מטבעי, אני עדיין מאמין שמשהו שם ישתנה. אם לא, אז שנות ה90 יראו כמו דאבל אחד ארוך לעומת מה שמחכה לנו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 14 נובמבר 2015, 23:39

אם הקהל יפסיק לבוא ולקנות מנויים אז תוך שנה/שנתיים פדרמן ממש לא יהיה פה...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 14 נובמבר 2015, 23:41

my man כתב:אם הקהל יפסיק לבוא ולקנות מנויים אז תוך שנה/שנתיים פדרמן ממש לא יהיה פה...

זה לא יקרה כל כך מהר.
תהיו ריאלים חבר׳ה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 14 נובמבר 2015, 23:42

my man כתב:אם הקהל יפסיק לבוא ולקנות מנויים אז תוך שנה/שנתיים פדרמן ממש לא יהיה פה...

לא רק שיקנו את כל המנויים, הפדרמנים גם יעלו את המחיר ב- 20% בקיץ.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 14 נובמבר 2015, 23:42

roy1000 כתב:

לא רק שיקנו את כל המנויים, הפדרמנים גם יעלו את המחיר ב- 20% בקיץ.

בכל זאת, אתה מרוויח שני מפעלים אירופים במכה אחת!
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי JarJarBinx » 15 נובמבר 2015, 08:18

לי אין בעיה עם טבק. מינוי לגיטימי.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי מקובי » 17 נובמבר 2015, 00:23

שמואל1 כתב:אני מציע להפוך את הת'רד הזה לת'רד המחאה הרשמי.
אחרי השלט היום של גייט 11, מתחילים לראות ניצנים של מחאה ואחרי ההפסד היום זה כנראה יתפוס תאוצה.
כיצד הקהל של מכבי צריך לפעול על מנת לזרז את המהפכה הניהולית שאנחנו כל כך מייחלים לה? אולי להחרים את משחקי הבית?

1. השלט לא היה של שער 11. הוא היה של ארגון האולטראס (חמישה אנשים ושלט) שלא באמת מייצגים מישהו (חוץ מאת אילן השועל)

2. הייתי שם בזמן המחאה הגדולה של הכדורגל, באמת באמת שאנחנו לא שם.
מותר להנהלה לעשות שטויות וטעויות בסופו של דבר. זה לא שהם עושים את זה בכוונה.

ואני באמת לא מסנגר עליהם- הם עשו הרבה שטויות השנה, שהראשונה שבהם זה לא לזרוק את גודס מכל המדרגות בהיכל. השנייה זה בניית הקו הקדמי.
(לגבי בניית הקו האחורי קצת קשה לי להאשים אותם, את רוצ'סטי החתימו ועל הנייר זו החתמה טובה, ואז נוצרה הזדמנות לפארמר וכמובן שבמידה ומכבי היתה מסרבת הוא היה יכול לגשש בי-ם...)
מקובי

הודעהעל ידי my man » 02 דצמבר 2015, 12:11

ankram כתב:מים קרים רבים שפך אמש גיא גודס על הנהלת מכבי , סיכום שלי:

מצטייר פה ארגון חולה , שניצל מאמן שמעיד על עצמו שהוא לא בקליבר של מאמנים גדולים באירופה ובגלל זה לא איים ב"זריקת מפתחות על השולחן" , הנחית עליו שחקנים שהוא לא רצה , הנחית עליו צוות מקצועי שהוא לא רצה , לא הקשיב לרצונות שלו , לא להתראות שלו
בעצם יש פה התנגשות בין ארגון חולה למאמן חלש אופי ללא עמוד שדרה , התוצאה מול עיננו הנדהמות\מאוכזבות.

אתה שומע את הדברים ופשוט לא מאמין למשמע אוזניך , זה שקול לנירון קיסר רומא שניגן על נבל בזמן שרומא נשרפת , זה מקביל לתקופת כהונתו של קליגולה שמינה את הסוס שלו לסנאטור , יש פה טירוף מערכות.

אם אני שומע מבין השיטין , מי שאחראי לסגל זאת ההנהלה הצעירה\מבוגרת + אבי אבן , תוך מידור מוחלט של המאמן , קרי דני "היו רק 3 עסקאות של סנטרים" פדרמן ואבי אבן , דייויד תרם את מנת הרעל שלו, ושמעון החתים את יבזורי בניגוד לדני פדרמן.

זה ארגון רקוב , חולה , שמחרבן על האוהדים שלו , על המאמן שלו , וחושב שהוא מבין משהו בכדורסל , זאת שערוריה שאין כדוגמתה , התאבדות קולקטיבית של ארגון שהיה פעם מופת לניהול.

צפו לשנים שחונות בקרוב , הנזק שהארגון הזה עשה לשם שלו , החוזים שתוקעים את התקציב , השחקנים שיש לשחרר , כל אלו מבטיחים לנו , קבוצה חלשה בתקציב שערורייתי , גם בשנה הבאה ולזאת שאחריה.

אם מכבי לא תעשה ניתוח עמוק , כואב וקשה , שכולל שחרור של כמה וכמה אנשי מפתח וותיקים (ניקו,אבי אבן,דני פדרמן) ומינוי של מנהל מקצועי שאחראי להרכבת הקבוצה , היא ואנחנו נמשיך לסבול.

חבל שאנחנו כאוהדים שותקים , אם דבר כזה היה במדינה היתה פה הפיכה.

הבעיה האמיתית והמרכזית שאין שום "למידת לקח" בארגון הזה...איזו ישיבת שיפור שימור בנוגע לרעות החולות האמיתיות. כמו שאתה אומר זה לא הולך להשתנות לעולם.

הדרך היחידה לשנות פה משו זה הפסדים כלכליים רציניים ומחאת אוהדים רצינית(לא כזו שתתלונן על צבע הלוגו) כלומר קניית מנויים יורדת מהשולחן עד שהפדרמנ'ס ושות' ימכרו את מה שנשאר מהמועדון שלנו...
זה הפתרון היחיד- יחיד! הסתנוורנו בשנים האחרונות לא פעם ולא פעמיים וחשבנו שזה כבר היה האור בקצה המנהרה אבל זו בסה"כ היתה הרכבת שבאה ממול ואנחנו בדרך להתרסקות טוטאלית...

פדרמן רקאנטי, דיץ שמעון מזרחי ואשכנזי תמכרו את המועדון שלנו. אתם פוגעים בו הלוך וחזור ובסוף לא ישאר ממנו כלום.
לכו הביתה!
סמל אישי של המשתמש
my man

Re: ת'רד המחאה שלנו! או - תופסק קניית המנויים לאלתר!

הודעהעל ידי ankram » 02 דצמבר 2015, 15:43

הקהל של מכבי כבר אינו קהל אוהדים , הוא קהל שבא למפגש חברתי של יום חמישי , מדי פעם מוחה כפיים ותו לא. על כל אחד שמבטל מנוי יש 4 פראיירים שעומדים בתור , זאת תוצאה של הזנחה ארוכת שנים , ששותפים לה לא רק
הדור הצעיר אלא גם המבוגר , הם כבר ממזמן הפכו את מכבי ממועדון ספורט לעסק כלכלי , עכשיו אם במינימום השקעה , אפשר כל שנה לקבל 11 מליון ממנויים , והפרסומות והדיווידנד של היורוליג מכסים את השאר , וזה סגור ל 10 השנים הבאות , הרי
שהנהלת מכבי יכולים לחרבן עלינו בשקט , מהמקפצה , ישר על הראש.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 03 דצמבר 2015, 10:27

סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי goshimon » 03 דצמבר 2015, 10:37

הבעיה היא שמוכרים לנו מנויים במחיר של פארקר-שאראס-וויצ'יץ, והתמורה שאנחנו מקבלים היא אונקאוו-אמבקווה-לנדסברג. המחירים צריכים להחתך בחצי.
goshimon

הודעהעל ידי jol9 » 03 דצמבר 2015, 12:12

goshimon כתב:הבעיה היא שמוכרים לנו מנויים במחיר של פארקר-שאראס-וויצ'יץ, והתמורה שאנחנו מקבלים היא אונקאוו-אמבקווה-לנדסברג. המחירים צריכים להחתך בחצי.

מי שקונה את המנויים האלה במחירים האלה ולא מוחה על מה שקורה, יכול לבוא בטענות רק לעצמו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 03 דצמבר 2015, 13:19

דווקא העונה הושקע הרבה כסף. הרבה מעל הממוצע. הבעיה היא לא בחסכון, אלא בכך שבניית הסגל הייתה מפגרת...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 03 דצמבר 2015, 15:06

felix_r כתב:דווקא העונה הושקע הרבה כסף. הרבה מעל הממוצע. הבעיה היא לא בחסכון, אלא בכך שבניית הסגל הייתה מפגרת...

מאוד נכון.
התקציב של מכבי העונה בכלל-בכלל לא רע.

יש לנו כמות מטורפת של מיליונרים העונה בקבוצה.
סמית׳, פארמר, רוצ׳סטי, יוגב, סילבן כשגם פבראני, אמבקווה, רנדל, פניני יושבים על אזור ה800-900.

אם היו משקיעים את הכסף הזה בצורה חכמה היה אפשר לבנות פה חתיכת קבוצה.
אבל מי שאחראי למלאכה הוא הכוכב בחתימה שלי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Tom1313 ו־33 אורחים