toja27 כתב:אני גם לא מאמין לכם שלא תראו את המשחקים ביורוקאפ . אלא אם יש לכם דברים ממש חשובים לעשות ביום רביעי בערב. בסוף תדליקו את הטלויזיה
כנראה פספסתי. מי אמר שהוא לא יראה את המשחקים?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:אני גם לא מאמין לכם שלא תראו את המשחקים ביורוקאפ . אלא אם יש לכם דברים ממש חשובים לעשות ביום רביעי בערב. בסוף תדליקו את הטלויזיה
MTA2311 כתב:toja27 כתב:אני גם לא מאמין לכם שלא תראו את המשחקים ביורוקאפ . אלא אם יש לכם דברים ממש חשובים לעשות ביום רביעי בערב. בסוף תדליקו את הטלויזיה
כנראה פספסתי. מי אמר שהוא לא יראה את המשחקים?
rc4991 כתב:אני חייב להודות שאצלי זה כן נובע מזלזול ביורוקאפ
זו תהיה בושה עבור מכבי להיות שם
החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:אני חייב להודות שאצלי זה כן נובע מזלזול ביורוקאפ
ברור שזו בושה עבור מכבי.
גם עבור ריאל מדריד ב2007 זו הייתה ממש בושה.
הקבוצה צריכה לנצח ביורוקאפ. זו הפואנטה בשיטה הזאת.
החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:אני חייב להודות שאצלי זה כן נובע מזלזול ביורוקאפ
ברור שזו בושה עבור מכבי.
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:אני חייב להודות שאצלי זה כן נובע מזלזול ביורוקאפ
ברור שזו בושה עבור מכבי.
אני חושב שאתה קצת מתבלבל.
עבור ריאל ב2006-07 זאת ממש לא היתה בושה, כי היא לא היתה חלק מהיורוליג. היא התחילה וסיימה את העונה ביול"ב.
אם מכבי היתה מתחילה את העונה במפעל הזה, אז ברור שהיינו מתעניינים ומקווים גם שתיקח, אלא שמכבי מודחת למפעל הזה בבושת פנים.
אתה יודע כמה אלופות יורוקאפ היו מבין אלה שנשרו מהיורוליג? 0. אני מתאר לעצמי שרוב אלה שמודחות מהיורוליג, גם לא מגיעות לשלבים הגבוהים,
בדיוק בגלל מה שאמרת, וזה שהמפעל הזה הוא מפעל עם קבוצות טובות, שזבל ונפולת של היורוליג לא יכולה להתמודד מולן בכבוד, וגם
אין להן את המוטיבציה לכך.
בלי קשר, מכבי לא תנצח את היורוקאפ, וגם סביר שלא תעבור שלב.
felix_r כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:אני חייב להודות שאצלי זה כן נובע מזלזול ביורוקאפ
ברור שזו בושה עבור מכבי.
אני חושב שאתה קצת מתבלבל.
עבור ריאל ב2006-07 זאת ממש לא היתה בושה, כי היא לא היתה חלק מהיורוליג. היא התחילה וסיימה את העונה ביול"ב.
אם מכבי היתה מתחילה את העונה במפעל הזה, אז ברור שהיינו מתעניינים ומקווים גם שתיקח, אלא שמכבי מודחת למפעל הזה בבושת פנים.
אתה יודע כמה אלופות יורוקאפ היו מבין אלה שנשרו מהיורוליג? 0. אני מתאר לעצמי שרוב אלה שמודחות מהיורוליג, גם לא מגיעות לשלבים הגבוהים,
בדיוק בגלל מה שאמרת, וזה שהמפעל הזה הוא מפעל עם קבוצות טובות, שזבל ונפולת של היורוליג לא יכולה להתמודד מולן בכבוד, וגם
אין להן את המוטיבציה לכך.
בלי קשר, מכבי לא תנצח את היורוקאפ, וגם סביר שלא תעבור שלב.
למזלה של צסקא, בעונה שהיא עפה בשלב הבתים, המודחות עוד לא היו עוברות ליורוקאפ
felix_r כתב:זה לא עובד ככה כי לרוב, מי שנופל מיורוליג, לא ממש מתלהב להשקיע ביורוקאפ...
felix_r כתב:זה לא עובד ככה כי לרוב, מי שנופל מיורוליג, לא ממש מתלהב להשקיע ביורוקאפ...
ankram כתב:felix_r כתב:זה לא עובד ככה כי לרוב, מי שנופל מיורוליג, לא ממש מתלהב להשקיע ביורוקאפ...
לרוב מי שנופל מהיורוליג , מתאים פחות או יותר לשחק ביורוקאפ , הבעייה של מכבי היא שגם לרמות יורוקאפ אין לה סגל.
jol9 כתב:ankram כתב:felix_r כתב:זה לא עובד ככה כי לרוב, מי שנופל מיורוליג, לא ממש מתלהב להשקיע ביורוקאפ...
לרוב מי שנופל מהיורוליג , מתאים פחות או יותר לשחק ביורוקאפ , הבעייה של מכבי היא שגם לרמות יורוקאפ אין לה סגל.
זה לא רק מכבי. כל הקבוצות שנשרו מהיורוליג לא עשו פתאום מהפך ודרסו את היורוקאפ.
אני לא לגמרי בטוח, אבל נדמה לי שזה די דומה למה שקורה בכדורגל, עם קבוצות שנושרות מליגת האלופות למפעל המשני.
בכדורסל זה מן הסתם יותר חריף, כי לטופ 16 לא עולות באמת הנמושות הגדולות ביותר של המפעל.
my man כתב:אתה יודע שאיבדת את ההגמוניה בארץ כשהמשחק שלך בחנוכה הוא מול הגרמנים, ודווקא זה של היריבה וה"אלטרנטיבה" הוא מול היוונים...
alex30 כתב:מספיק להתבכיין, גם מנצסטר יונייטד תהיה העונה ב"יורוקאפ", שיט חפנס. תפנימו שהעונה מכבי זו קבוצה עלובה בצורה שלא תאמן.
אחדשיודע כתב:alex30 כתב:מספיק להתבכיין, גם מנצסטר יונייטד תהיה העונה ב"יורוקאפ", שיט חפנס. תפנימו שהעונה מכבי זו קבוצה עלובה בצורה שלא תאמן.
נו, ונראה לך שבמנצ'סטר יונייטד מרוצים מהעניין? הם יותר מפונקים מאוהדי מכבי. היו מעדיפים לוותר על התענוג ולהתמקד בפריימרליג.
בשביל יונייטד אגב מדובר ב-"שיפור" לעומת העונה שעברה שלהם (לא שיחקו באירופה). אוהדי מכבי חווים את אחת התקופות הגרועות בהיסטוריה של המועדון.
הייתי מעדיף כל יום לעלות לטופ 16 ביורוליג ולא לנצח שם משחק אחד מאשר לשחק ביורוקאפ.
מצד שני, אולי סוף סוף מישהו בהנהלה ירגיש את הכאפה ולא רק האוהדים, אבל אני בספק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים