roy1000 כתב:אני סקרן לדעת איך הווריורס יראו בלי קארי. שאר השחקנים (חוץ מקצת קליי) לחלוטין לא במשחק.
טוב כרמל, זה באשמת רוי
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:אני סקרן לדעת איך הווריורס יראו בלי קארי. שאר השחקנים (חוץ מקצת קליי) לחלוטין לא במשחק.
Holiday_Armadillo כתב:אם זה זעזוע מוח הלך הרצף
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם זה זעזוע מוח הלך הרצף
זה לא נראה כל כך נורא בהילוך חוזר...
Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:גרין PF אבל הוא הרוביו השחור וזה לא מחמאה
חוץ ממסירות אין לו מה לחפש בהתקפה, פשוט נגר (והוא לא היה ככה)
חבל שאת אומרת דברים קשים כאלו על המוטיבטור של הקבוצה שלך. הפה שלו זז בלי הפסקה והוא עובד קשה מאוד.
שיתחיל לעבוד גם על putting da ball in da basket
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:גרין PF אבל הוא הרוביו השחור וזה לא מחמאה
חוץ ממסירות אין לו מה לחפש בהתקפה, פשוט נגר (והוא לא היה ככה)
חבל שאת אומרת דברים קשים כאלו על המוטיבטור של הקבוצה שלך. הפה שלו זז בלי הפסקה והוא עובד קשה מאוד.
שיתחיל לעבוד גם על putting da ball in da basket
אני צוחק כמובן, בקושי ראיתי משחקים שלהם העונה אבל אני יכול להגיד לך שבאופן כללי כשיש הרבה קלעים טובים בקבוצה אז יש מישהו שלוקח צעד אחורה מהבחינה הזאת ורב האנרגיה מושקעת באספקטים אחרים שיכולים לעזור לקבוצה.
my man כתב:כל הרבה השקעה של טורונטו רק להשוות וריצה קלילה של קרי וקליי מחזירה את כל ההפרש...
לא כוחות...
rc4991 כתב:כרמל מה הסיכוי שגולדן סטייט שומרת על השלד הזה לשנים הבאות? איך השכר החדש ישיפיע עליהם?
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:כרמל מה הסיכוי שגולדן סטייט שומרת על השלד הזה לשנים הבאות? איך השכר החדש ישיפיע עליהם?
מי שצריכים עוד לחדש חוזה זה בארנס ואזילי ואני מניחה שזה יקרה
אם הקבוצה תמשיך ככה לא תהיה בעיה להביא ולהשאיר שחקנים בשביל עומק כי ירצו לשחק שם
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:כרמל מה הסיכוי שגולדן סטייט שומרת על השלד הזה לשנים הבאות? איך השכר החדש ישיפיע עליהם?
מי שצריכים עוד לחדש חוזה זה בארנס ואזילי ואני מניחה שזה יקרה
אם הקבוצה תמשיך ככה לא תהיה בעיה להביא ולהשאיר שחקנים בשביל עומק כי ירצו לשחק שם
והגדלת התקרה תאפשר להם להביא עוד שחקן משמעותי או שאת מאמינה שהכסף הזה ינותב כבר להארכות חוזים בעיקר?
rc4991 כתב:אני יודע שזה ממש לא ריאלי אבל הייתי מת לראות את אנתוני דיוויס בגולדן סטייט
זה נראה כמו שילוב כל כך מושלם
Holiday_Armadillo כתב:פשוט נטל הרצף הזה
Steph Curry has tied NBA records for games with 8+ 3s (6) and 9+ 3s (2) in a season. It's December 5
אחדשיודע כתב:כספי אמור לפתוח בחמישייה מול יוסטון (עוד רבע שעה). למי שמתכוון להישאר ער.
משתמשים הגולשים בפורום זה: docariel, Gevaudan, משה ו־39 אורחים