ססארי מקבלת בראש מטרנטו.
ככה למי שחיפש קצת פרופורציות.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ססארי מקבלת בראש מטרנטו.
ככה למי שחיפש קצת פרופורציות.
MTA2311 כתב:אין צורך להתחכם סתם.
ססארי קבוצה חלשה. מאוד. כנראה הכי חלשה ביורוליג.
ankram כתב:להפסדים בליגה אין משמעות שהם מגיעים מול קבוצות חזקות , גם מכבי בשיאה הובסה ע"י ירושליים והפועל תל אביב (מעולם לא בבית) , צסק"א יכולה להפסיד לניז'ני שהיא קבוצה לא רעה בכלל , אני בספק אם הם היו מפסידות לנהריה או אשדוד.
felix_r כתב:ankram כתב:להפסדים בליגה אין משמעות שהם מגיעים מול קבוצות חזקות , גם מכבי בשיאה הובסה ע"י ירושליים והפועל תל אביב (מעולם לא בבית) , צסק"א יכולה להפסיד לניז'ני שהיא קבוצה לא רעה בכלל , אני בספק אם הם היו מפסידות לנהריה או אשדוד.
קבוצת האליפות של בלאט הפסידה 8 פעמים בליגה.
מכבי הגדולה של שאראס ופרקר קיבלה 20 הפרש בדרבי
ankram כתב:felix_r כתב:ankram כתב:להפסדים בליגה אין משמעות שהם מגיעים מול קבוצות חזקות , גם מכבי בשיאה הובסה ע"י ירושליים והפועל תל אביב (מעולם לא בבית) , צסק"א יכולה להפסיד לניז'ני שהיא קבוצה לא רעה בכלל , אני בספק אם הם היו מפסידות לנהריה או אשדוד.
קבוצת האליפות של בלאט הפסידה 8 פעמים בליגה.
מכבי הגדולה של שאראס ופרקר קיבלה 20 הפרש בדרבי
צריך להיות הוגן ולהזכיר שהקבוצה הגדולה של שאראס ופרקר לא שיחקו עם חוק ישראלי ועם חוק הצעירים ובכל אירופה היה מותר 2 זרים ו 2 בוסמנים.....
קבוצת האליפות של בלאט אינה מדגם מייצג , זאת בסופו של דבר קבוצה די מחורבנת , שנהנתה ממזל גדול והתעלות של רייס , היקמן , טיוס ובלו בחודש וחצי האחרונים של העונה.
MTA2311 כתב:אין צורך להתחכם סתם.
ססארי קבוצה חלשה. מאוד. כנראה הכי חלשה ביורוליג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־30 אורחים