המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:זוכרים שפעם גם הייתה משמעות ספורטיבית מכביסטית לחג הזה?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זוכרים שפעם גם הייתה משמעות ספורטיבית מכביסטית לחג הזה?
הנצחונות על צסק''א/קבוצות יווניות היו ממש נחמדים
ankram כתב:"איך מסבירים לילד בין יומנו מה זה נס פח השמן"?
"מסבירים לו שזה כמו שה IPHONE עם 20% בטרייה וזה מספיק ל 8 ימים מבלי לטעון"........
ankram כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זוכרים שפעם גם הייתה משמעות ספורטיבית מכביסטית לחג הזה?
מתי ניצחנו את צסק"א? במאה הקודמת?
felix_r כתב:ankram כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זוכרים שפעם גם הייתה משמעות ספורטיבית מכביסטית לחג הזה?
זה אף פעם לא היה קשור לצסקא, רק ליוונים. שמעון היה מסדר משחק נגד אחת היווניות בחנוכה
ankram כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זוכרים שפעם גם הייתה משמעות ספורטיבית מכביסטית לחג הזה?
Holiday_Armadillo כתב:ankram כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זוכרים שפעם גם הייתה משמעות ספורטיבית מכביסטית לחג הזה?
היה סירטון יפה ביוטיוב של הקהל ביד אליהו שר את השיר ''על הניסים ועל הנפלאות'' במשחק הניצחון נגד צסק''א (אני חושבת שזה היה נגדם) לפני כמה שנים
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:ankram כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זוכרים שפעם גם הייתה משמעות ספורטיבית מכביסטית לחג הזה?
היה סירטון יפה ביוטיוב של הקהל ביד אליהו שר את השיר ''על הניסים ועל הנפלאות'' במשחק הניצחון נגד צסק''א (אני חושבת שזה היה נגדם) לפני כמה שנים
כנראה שמעון לא הצליח לסדר יווניה, אז קיבלנו צסקא כתחליף
מה אני יודעת מהחיים שלי, זאת בטח לא הייתה צסק''א בכלל
felix_r כתב:מה אני יודעת מהחיים שלי, זאת בטח לא הייתה צסק''א בכלל
... וגם לא חנוכה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים