המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:אני מבין שפארמר וסמית' לא ישחקו. רנדל נשאר באיטליה לבדיקות ולא יתאמן עם מכבי לפני המשחק. לא נראה מבטיח מדי.
החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:אני מבין שפארמר וסמית' לא ישחקו. רנדל נשאר באיטליה לבדיקות ולא יתאמן עם מכבי לפני המשחק. לא נראה מבטיח מדי.
סמית' ישחק. מי שלא יתלבשו אלה פארמר ויבזורי הפצועים וארינזה.
אבל מי יפתח ביום חמישי במשחק הקריטי בעמדה 5?..... נכון חברים!
ankram כתב:כל משחק שאני רואה מוריד לי את החשק לראות את המשחק הבא, כבר סידרתי לעצמי את 2 ימי החמישי הבאים כדי לא לראות טלוויזיה.
פעם , בימי חמישי החל משעה 20:00 , אי אפשר היה לדבר איתי , אני חושב שהייתי מעשן פאקט לפני המשחק , היום אני כלל לא מתעניין באיזה שעה המשחק , עצוב.
ידעתי שזה לא יימשך לנצח , ידעתי שהמקרה של מכבי הוא אנומליה של הטבע , אבל חשבתי שאם כבר לרדת מהשפיץ של אירופה , אז אפשר לרדת לאט לאט , לא בנפילה חופשית.
שוב היום ניתקל בעוד גבוה בליגה הישראלית ששוה יותר משלושת הליצנים שיש לנו בפנים , מזל שכדיר פצוע ולא משחק אחרת זה אילת קל. זכרו שמדובר בקטש וקטש תמיד אוהב לנצח אותנו בהיכל ,
תתכוננו הולך להיות ערב ארוך מאד בליוויו של אל"מ (אורי לוי מפגר) וגש"ש (גור שלף שחופר).
felix_r כתב:http://sports.walla.co.il/item/2913012
החציל האצטקי כתב:עוזר המאמן, אבי אבן, אמר לקראת המשחק: "הקבוצה אחרי ניצחון יורוליג חשוב בססארי ואנחנו רוצים לקחת את האנרגיות מהניצחון הזה ולחזור לנצח גם בליגה. עשינו שני אימוני הכנה טובים, בשבת ובראשון, לקראת המשחק והקבוצה דרוכה".
דרוכה.
felix_r כתב:שמואל, או אחד המנהלים, תתקנו את הכותרת. השידור בספורט5, לא ב ערוץ 1.
החציל האצטקי כתב:גם אייק בחוץ ונמצא בספק לבאמברג עקב פציעה.
http://one.co.il/Article/15-16/2,620,12 ... tml?ref=hp
אני בטוח שדראגן ושגב דרוכים מתמיד.
felix_r כתב:שוב גרשון מזיין את המוח על בנדר??? הבן אדם פשוט חי בסרט! אומר שפניני עד עכשיו לא שיחק הרבה וזה בגלל בנדר. נו באמת!!! שקר מארץ השקרים. גרשון אומר שפניני היה חייב לקבל לפחות 10-15 דקות. אבל מה, במציאות פניני משחק עד עכשיו 22.4 דקות בממוצע במשחקי הליגה!
ביורוליג הוא מקבל עד עכשיו 14:30 דקות בממוצע, ודווקא מאז שטבק הגיע, הדקות של פיני עלו באופן משמעותי!
פיני גרשון הפך לפתטי...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google Adsense [Bot], מרסר ו־32 אורחים