rc4991 כתב:השיאים של הלייקרס ומיאמי נספרו על פני שתי עונות או שהם קבעו אותם בעונה אחת?
עונה אחת: http://www.landofbasketball.com/statist ... treaks.htm
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_N ... ng_streaks
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:השיאים של הלייקרס ומיאמי נספרו על פני שתי עונות או שהם קבעו אותם בעונה אחת?
jol9 כתב:אני לא קונה את האימרה הזאת "שינה את המשחק". הוא קלעי מטורף, והיחיד בעולם שמסוגל לעשות את זה, בטח באחוזים האלה,
על זה אין ויכוח, אבל זה לא משנה את המשחק.
זה לא שפתאום נראה שחקנים משחקים בסגנון הזה, כי זה לא סגנון שאפשר לחכות לאורך זמן.
לצורך העניין, זה לא שבאו לארי בירדים אחרי לארי, וזה לא שבאו ג'ורדנים אחרי מייק, וזה לא שבאו חאכימים או ג'בארים, או מאלונים, או בארקלים,
או מג'יקים או סטוקטונים וכו'.
אלה שחקנים ייחודיים, שהשאירו חותם ייחודי על עולם הכדורסל, וייזכרו לעד כגדולי השחקנים בהיסטוריה.
אבל זה לא שהם לבד השפיעו או שינו את המשחק.
המשחק השתנה במהלך השנים, בגלל דברים רבים ולא בגלל שחקן אחד ספציפי, אפילו לא ג'ורדן.
בלי קשר, לקרי יש עוד שנים על גבי שנים, של גדולה ויציבות, עד שיוכל להיות מוזכר באותו משפט עם מייק, קובי, לארי, מג'יק או כל אחד אחר מהקליבר הזה
MTA2311 כתב:"שינה את המשחק" זה הרבה מעבר לשחקנים שינסו לחקות את הסגנון שלו.
הדוגמה הכי בולטת היא שאקיל, שאשכרה חוקקו נגדו חוקים.
jol9 כתב:אני לא ממש מסכים. בירד אם כבר המציא את תפקיד הפוינט פורוורד.
קרי בהחלט משחק משחק ייחודי, כמו שדניס רודמן שיחק בזמנו. אני לא מאמין שתראה מישהו נוסף שמשחק ככה.
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני לא ממש מסכים. בירד אם כבר המציא את תפקיד הפוינט פורוורד.
קרי בהחלט משחק משחק ייחודי, כמו שדניס רודמן שיחק בזמנו. אני לא מאמין שתראה מישהו נוסף שמשחק ככה.
דניס קודמן היה אישיות ייחודית (משוגע), אבל הוא ממש לא שיחק בצורה ייחודית. הוא פשוט היה ריבאונדר מצויין ושחקן הגנה מצויין.
ankram כתב:דניס רודמן הוא הראשון שהראה ששווה להוציא כסף על שחקן שנותן רק הגנה, מהבחינה הזאת הוא בפירוש , שינה את המשחק.
roy1000 כתב:ankram כתב:דניס רודמן הוא הראשון שהראה ששווה להוציא כסף על שחקן שנותן רק הגנה, מהבחינה הזאת הוא בפירוש , שינה את המשחק.
זה לא נכון. היו לפניו והרבה. צ'רלס אוקלי לדוגמא. בכל מקרה, הסיפור של רודמן הוא קודם כל האישיות, ורק אחר כך הכדורסל. הוא ממש לא שינה את המשחק ואין אף אחד שרוצה להיות כמוהו.
roy1000 כתב:יוני, כמו שראית המון שחקנים שניסו לחקות את מייקל, ככה גם תראה שחקנים שינסו לחקות את קארי. אין לי ספק שבשנים הבאות נראה שחקנים שמנסים לשחק ככה.
אם ריי אלן היה היום ילד בן 10, אני בטוח שהוא היה מנסה לשחק כמו קארי ולא כמו רג'י מילר.
jol9 כתב:roy1000 כתב:יוני, כמו שראית המון שחקנים שניסו לחקות את מייקל, ככה גם תראה שחקנים שינסו לחקות את קארי. אין לי ספק שבשנים הבאות נראה שחקנים שמנסים לשחק ככה.
אם ריי אלן היה היום ילד בן 10, אני בטוח שהוא היה מנסה לשחק כמו קארי ולא כמו רג'י מילר.
לנסות לחכות את זה זה דבר אחד, אבל להצליח זה דבר אחר.
לקלוע שלשות בתנועה, או שלשות מ-9-10 מטרים, זה לא משהו חכם יותר מדי. זה שקרי מצליח בזה, יופי לו.
זה לא סגנון משחק שאפשר לחכות לדעתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גיא ו־23 אורחים