המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:מוכנים לעוד מכה? אופייבו עבר עכשיו בדיקה ומתברר שהוא סובל מקרע בשריר וייעדר בין שלושה בועות לחודש
rc4991 כתב:מוכנים לעוד מכה? אופייבו עבר עכשיו בדיקה ומתברר שהוא סובל מקרע בשריר וייעדר בין שלושה בועות לחודש
ankram כתב:rc4991 כתב:מוכנים לעוד מכה? אופייבו עבר עכשיו בדיקה ומתברר שהוא סובל מקרע בשריר וייעדר בין שלושה בועות לחודש
העיקר שרגב הוא מאמן הכושר שלנו...., בשביל זה זרקו מפה את קובלסקי??
יותר מדי פציעות , יותר מדי עומס , שילוב של מאמן פסיכופט שבשבילו יותר אימונים ולא איכות האימונים זה מה שצריך , מאמן כושר של ילדים , והנהלה שלנהל קיוסק לא הייתי נותן להם.
החוזה שלו מסתיים בסוף החודש , אין טעם לחדש אותו , יחד עם החוזה של אוננוקו , זה אולי ישחרר איזה 50 שקל בשביל סנטר.....
עונה חרא , כמו הקודמת כמו זאת שעוד תבוא.
MTA2311 כתב:אין שום סיבה לשחרר את אייק.
הדבר היחיד שעוד נשאר לנו לעשות העונה, זה לא להתבזות בליגה. אייק הוא גורם מרכזי בזה.
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:אין שום סיבה לשחרר את אייק.
הדבר היחיד שעוד נשאר לנו לעשות העונה, זה לא להתבזות בליגה. אייק הוא גורם מרכזי בזה.
הוא אכזבה ענקית בעיניי. לא יציב, לא אמין ולא חכם. מאוד מאכזב ובטח שלא הבאנקר לליגה שדמיינו שהוא יהיה.
לא מסוגל לקנות סל מול נהריה, רבאק.
החציל האצטקי כתב:עזוב אותי אור.
במשחקים שמכבי מנצחת גם איתי שגב ובנדר סוגרים קו קדמי טוב לליגה הישראלית.
הכל פה מקרי.
הוא לא באנקר ואם לחתוך אותו יאפשר להביא שחקן טוב יותר, אז לא הייתי פוסל גם את זה.
בוא נגיד שגם לעבור להרכב של סמית׳ ב-4 ובריאן רנדל כמחליף שלו והרכב שלשות יכול לעבוד טוב העונה בליגה.
בכל מקרה, בלי חיזוק ראוי, הקבוצה הזאת תפסיד בכל מסגרת.
החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:מוכנים לעוד מכה? אופייבו עבר עכשיו בדיקה ומתברר שהוא סובל מקרע בשריר וייעדר בין שלושה בועות לחודש
אלוהים שישמור. איזה קבוצה של חלמאים.
אפשר כבר להזדכות עליו יחד עם אונואקו. שיביאו גבוה אחד טוב וזהו.
jol9 כתב:אנחנו אף פעם לא נוכל לדעת את האמת, אבל כנראה שהשילוב של מאמן כושר טירון, שחקנים בעלי עבר והווה של פציעות
ואימונים עם מאמן קרואטי שהגיע בחאווה, זה לא מתכון טוב לשמירה על כשירות לאורך העונה.
MTA2311 כתב:שיא הפציעות של עונה שעברה לא ישבר לעולם, וזה כזכור היה תחת שרביטו של גאון הכושר קובלסקי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר, עידן ו־28 אורחים