התסריט שבו מכבי עולה לטופ 16

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: התסריט שבו מכבי עולה לטופ 16

הודעהעל ידי roy1000 » 09 דצמבר 2015, 22:24

jol9 כתב:השאלה היא האם המחיר יירד?
זה יהיה מאוד מוזר אם אחרי עונת הנפל הזאת, ימשיכו לגבות מחירי תקרה על המנויים האלה.

אין מצב שמכבי מורידים מחירים. זה לעולם לא יקרה.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 דצמבר 2015, 22:25

מי שבא לנוקיה לא ממש מתעניין במכבי, או כדורסל באופן כללי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 דצמבר 2015, 22:26

MTA2311 כתב:מי שבא לנוקיה לא ממש מתעניין במכבי, או כדורסל באופן כללי.

זה מאוד לא נכון.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי alex30 » 09 דצמבר 2015, 22:27

???
alex30

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 דצמבר 2015, 22:31

החציל האצטקי כתב:

זה מאוד לא נכון.

תוכיח שאני טועה ואל תחדש מנוי עונה הבאה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 דצמבר 2015, 22:36

אני מוכיח שאתה טועה בעצם זה שאני מנוי כרגע, לא?
בתכלס, הזלזול הזה של הרבה מהחבר׳ה שכותבים פה ביושבי ההיכל לא לעניין בכלל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 דצמבר 2015, 22:42

היה לי מנוי מגיל 5 בערך. הפסקתי לחדש בצבא, ומאז לא חזרתי. אין לי שום רצון לממן את היומרות של פדרמן. לבכות פה על הרס הקבוצה, אבל מצד שני להמשיך לממן את אותו הרס באופן ישיר, זה... נו.. תשלים לבד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 09 דצמבר 2015, 22:48

roy1000 כתב:
jol9 כתב:השאלה היא האם המחיר יירד?
זה יהיה מאוד מוזר אם אחרי עונת הנפל הזאת, ימשיכו לגבות מחירי תקרה על המנויים האלה.

אין מצב שמכבי מורידים מחירים. זה לעולם לא יקרה.

הכוונה כמובן למחיר פר משחק...
בעונה הבאה יש עשרים ומשהו משחקים מובטחים, אז ברור שהמחיר לא יירד ביחס למנוי שבו רק 10 משחקים מובטחים...

השאלה היא פר משחק נניח בהשוואה לעונת טופ 16, או אפילו הצלבה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 דצמבר 2015, 22:52

MTA2311 כתב:היה לי מנוי מגיל 5 בערך. הפסקתי לחדש בצבא, ומאז לא חזרתי. אין לי שום רצון לממן את היומרות של פדרמן. לבכות פה על הרס הקבוצה, אבל מצד שני להמשיך לממן את אותו הרס באופן ישיר, זה... נו.. תשלים לבד.

אם זה לא אני אז מישהו אחר ישלם. הכסף כבר שם- זה לא נתון לויכוח בין אם אוהבים את זה או לא.
למה שאני לא אהיה?

אתם מדברים כאילו קניית מנוי היא שותפות בעבירה.
אני פאקינג הולך לעודד את הקבוצה שאני אוהב ולעשות כיף לעצמי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 09 דצמבר 2015, 23:48

חציל, הבעיה היא לא זה שאתה קונה מנוי, אלא זה שאתה (ובעיקר ארגוני האוהדים בהיכל) לא מביעים שום מחאה
כלפי ההנהלה.
בוא נגיד שמאוהד בודד, לא באמת אפשר לצפות שיעשה שינוי, ולא לכל אחד בא לבוא עם שלט תוקפני או משהו בסגנון,
אבל מארגוני האוהדים, מצופה שהם יידעו להריח את מצב הקבוצה, ולתת להנהלה להרגיש שהם מודעים למצב, והוא לא נראה להם.

זה לא יקרה, כל עוד אותם הארגונים ימשיכו למחות על צבע הלוגו על החולצה, במקום למחות על מי שלובש את אותן החולצות, ועל מי שהביא
את אותם האנשים ללבוש את החולצות האלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 דצמבר 2015, 23:49

בזה אני מסכים איתך ב-100%.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי מקובי » 10 דצמבר 2015, 01:27

roy1000 כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:מוכן להתערב איתך על מה שאתה רוצה

גם השנה לא כל המנויים נמכרו. נשארו איזה 500 מקומות פנויים.

ומה אתה חושב שיהיה בעונה הבאה?

קשה לדעת, אבל אני מניח שיישארו יותר. קרוב לוודאי שהמקומות הפחות טובים יישארו פנויים.

מצד שני- המקומות הפחות טובים עולים פחות ולכן הערך פר משחק הוא מאוד משתלם.
(נניח מנוי למאחורי הסל עולה 1400 ש"ח לשנה, אם אתה מחלק ב-14 משחקי יורוליג שאתה בד"כ מקבל, ובשנה הבאה מובטח לך יותר אז זה יוצא פחות מ-100 ש"ח למשחק... וזה עוד לפני שמדברים על משחקי הליגה שגם שווים משהו...)

אם ניפול ליורוקאפ אז יווצר מצב שאנשים שילמו 5000 ל-5 משחקי יורוליג (שגם מהם הפסדנו 3-4)
דווקא שם אני לא אתפלא אם אנשים יוותרו על התענוג...
מקובי

הודעהעל ידי מקובי » 10 דצמבר 2015, 01:32

מה?
אני הולך כדי לתמוך בקבוצה שאני אוהב- כן, גם לתמוך כספית, כן, גם במידה והם עושים טעויות, כן, גם כשהם נכשלים...

יוני וחציל- בתור חבר ב"גייט 11"- אנחנו לא מתערבים בהחלטות מקצועיות.

אנחנו ישראלים, ובהיכל יש 11000 מאמנים שכל אחד בטוח שהוא הכי צודק בעולם, ואיתו זה היה נראה אחרת.
הכי קל זה חוכמה בדיעבד, הרי בקיץ המון כאן שיבחו את ההנהלה על כך שהם הוציאו הרבה כסף, ובנו קו אחורי נהדר.

ברור שהם עשו המון שטויות (מישהו אמר קו קדמי?) אבל אם על כל דבר שלא יראה לנו/ על כל שחקן שלא יתן את התפוקה המצופה ממנו תתחיל פה מחאה אנחנו נהיה הקהל הכי מפגר בעולם.

ובכל מקרה- אתם רוצים לעשות מחאה? תעשו.
אף אחד לא יעצור אותכם.

נ.ב.- לגבי ה"מחאה" על הלוגו האדום, הוצאנו הודעה שאנחנו לא אוהבים את זה, העברנו בקשה לכל מיני גורמים שישנו את ההחלטה הזו.
אף אחד לא איים שנפסיק לתמוך, אף אחד לא איים בחרם מנויים, אף אחד לא עשה פה באמת מחאה.
הראנו להמון גורמים שאנחנו לא אוהבים את ההחלטה עם הלוגו, בסופו של דבר הם קיבלו את הדעה שלנו והחליטו לשנות.
יפה שאתם אוהבים לדחוף הצלחה שלנו והופכים את זה כדבר שלילי.

לילה טוב
נערך לאחרונה על ידי מקובי בתאריך 10 דצמבר 2015, 01:36, נערך פעם אחת בסך הכל.
מקובי

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 דצמבר 2015, 01:34

מקובי כתב:

מה?
אני הולך כדי לתמוך בקבוצה שאני אוהב- כן, גם לתמוך כספית, כן, גם במידה והם עושים טעויות, כן, גם כשהם נכשלים...

אנחנו ישראלים, ובהיכל יש 11000 מאמנים שכל אחד בטוח שהוא הכי צודק בעולם, ואיתו זה היה נראה אחרת.
הכי קל זה חוכמה בדיעבד, הרי בקיץ המון כאן שיבחו את ההנהלה על כך שהם הוציאו הרבה כסף, ובנו קו אחורי נהדר.

ברור שהם עשו המון שטויות (מישהו אמר קו קדמי?) אבל אם על כל דבר שלא יראה לנו/ על כל שחקן שלא יתן את התפוקה המצופה ממנו תתחיל פה מחאה אנחנו נהיה הקהל הכי מפגר בעולם.

אף אחד לא יעצור אותכם.

כן, אנחנו יודעים. תמיד היית חזק נורא בקלישאות.
אל תשכחו אבל לפתוח במחאה ציבורית על הלוגו האדום של פוקס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 10 דצמבר 2015, 01:56

מקובי כתב:

מה?

אף אחד לא יעצור אותכם.

נ.ב.- לגבי ה"מחאה" על הלוגו האדום, הוצאנו הודעה שאנחנו לא אוהבים את זה, העברנו בקשה לכל מיני גורמים שישנו את ההחלטה הזו.
אף אחד לא איים שנפסיק לתמוך, אף אחד לא איים בחרם מנויים, אף אחד לא עשה פה באמת מחאה.
הראנו להמון גורמים שאנחנו לא אוהבים את ההחלטה עם הלוגו, בסופו של דבר הם קיבלו את הדעה שלנו והחליטו לשנות.

לילה טוב

מן הסתם חלק גדול מהאוהדים כן מתעניין בכדורסל, אבל ברור שלא כל יושבי ההיכל.
אני לא מבין מה זה "אנחנו לא מתערבים בהחלטות מקצועיות"...

האם אתם לא יכולים להביע מחאה על כך שאין לקבוצה הזאת סנטר? האם זה נקרא להתערב בהחלטות המקצועיות?

הפורום הזה דיבר במשך חודשיים על זה שהקו הקדמי שלנו נראה כמו בדיחה. אור אפילו היה כותב פוסט שבועי שעוקב אחר המעשים של מכבי,
בזמן שאין לה אפילו שחקן אחד בעמדה 4 (עוד כשרנדל היה בקובאן).

אף אחד לא מאשים את ההנהלה בכך שהלכה על פארמר. זאת היתה החלטה סבירה (למרות שגם כאן, ההבדל בין מועדון רציני
לבין האוהד הממוצע, הוא בכך שיש להם את היכולת ואת החובה לעשות את כל הבדיקות הנחוצות, ולשאול את כל השאלות, לפני
שמחתימים שחקן, בטח במחיר הזה).
אבל בניית הקו הקדמי זה פשוט מחדל עצום. אני מזכיר לך שהעונה נפתחה עם ברזילאי נכה, חולה קרוהן כרוני, ילד בן 17 ושחקן חדש
כקו הקדמי שלך.
במקרה יצא וכל התרחישים הגרועים עבור כל אחד מהם התממש - הברזילאי באמת התברר כנכה, הילד באמת התברר כלא מוכן, השחקן החדש
באמת היה נפילה והחולה הכרוני חטף התקף בתחילת העונה.
אבל החוכמה היא לא להגיע למצבים כאלה שבהם הכל בנוי על כרעי תרנגולת, בטח לא כשמשקיעים כ"כ הרבה כסף בקו האחורי.

והמחאה שלכם על הלוגו האדום, היתה מספיק מחאתית על מנת להגיע לכל מדורי החדשות, ולייצר את הבאז הדרוש.
אתה קורא לזה ניצחון שלכם, ואני קורא לזה התעסקות בשטויות, ובזבוז אנרגיה של ההנהלה והצוות המקצועי, כשהסגל עוד לא סגור.
ובסופו של דבר, סגל השחקנים וצוות המאמנים זה הדבר החשוב ביותר. מצידי שיישחקו בחולצות ורודות גם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 דצמבר 2015, 02:05

jol9 כתב:
מקובי כתב:

מה?

אף אחד לא יעצור אותכם.

לילה טוב

אני לא מבין מה זה "אנחנו לא מתערבים בהחלטות מקצועיות"...

האם אתם לא יכולים להביע מחאה על כך שאין לקבוצה הזאת סנטר? האם זה נקרא להתערב בהחלטות המקצועיות?

הפורום הזה דיבר במשך חודשיים על זה שהקו הקדמי שלנו נראה כמו בדיחה. אור אפילו היה כותב פוסט שבועי שעוקב אחר המעשים של מכבי,

אף אחד לא מאשים את ההנהלה בכך שהלכה על פארמר. זאת היתה החלטה סבירה (למרות שגם כאן, ההבדל בין מועדון רציני
לבין האוהד הממוצע, הוא בכך שיש להם את היכולת ואת החובה לעשות את כל הבדיקות הנחוצות, ולשאול את כל השאלות, לפני
אבל בניית הקו הקדמי זה פשוט מחדל עצום. אני מזכיר לך שהעונה נפתחה עם ברזילאי נכה, חולה קרוהן כרוני, ילד בן 17 ושחקן חדש
כקו הקדמי שלך.
במקרה יצא וכל התרחישים הגרועים עבור כל אחד מהם התממש - הברזילאי באמת התברר כנכה, הילד באמת התברר כלא מוכן, השחקן החדש
אבל החוכמה היא לא להגיע למצבים כאלה שבהם הכל בנוי על כרעי תרנגולת, בטח לא כשמשקיעים כ"כ הרבה כסף בקו האחורי.

והמחאה שלכם על הלוגו האדום, היתה מספיק מחאתית על מנת להגיע לכל מדורי החדשות, ולייצר את הבאז הדרוש.
אתה קורא לזה ניצחון שלכם, ואני קורא לזה התעסקות בשטויות, ובזבוז אנרגיה של ההנהלה והצוות המקצועי, כשהסגל עוד לא סגור.
ובסופו של דבר, סגל השחקנים וצוות המאמנים זה הדבר החשוב ביותר. מצידי שיישחקו בחולצות ורודות גם.

ד''א, ההחלטה להחתים את פארמר לא הייתה מקצועית
איש המקצוע AKA המאמן AKA גיא גודס לא רצה את פארמר כי כבר היה בקבוצה את רוצ'סטי והם חשבו שצריך גארד גבוה ולא תאום
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 דצמבר 2015, 02:12

ברור לכולם שההחתמות הזריזות של רוצ'סטי ופארמר בתחילת הקיץ היו גאונות שיווקית שנועדו להחזיר את מכבי לכותרות אחרי ההשפלה בחצי גמר הפלייאוף. אפילו עליי זה הצליח לעבוד, אני הייתי בעננים אחרי ההחתמה של פארמר.
אבל כל מה שקרה אחר כך במשך חודשיים עד פתיחת העונה היה מחדל עצום וכל הפורום הבין כבר אז את התרמית. פשוט עבדו עלינו, עוד הפעם.

ודבר נוסף, אני באמת לא מצליח להבין את המדיניות של ארגוני האוהדים וביניהם הגייט. אני לא מאמין לקלישאות שצריך לתמוך בקבוצה גם ברגעים הקשים.
הורסים לכם את המועדון מול העיניים ואף אחד לא זוקף אצבע. כל מה שנבנה כאן במשך 40 שנה יורד לטימיון.
זה תהליך שלא התחיל אתמול, לא בשנה שעברה ולא לפני 3 שנים. זה התחיל לפני 10 שנים. תחילה בקצב איטי, עם הבלחות פה ושם של פיינל פורים, אבל המגמה ברורה. העונה נכנסו למדרון תלול שאין ממנו דרך חזרה.
האימפריה שייכת להיסטוריה. אבל העיקר שאסור להתערב בהחלטות ההנהלה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 10 דצמבר 2015, 02:17

ברור לי שיש כאלו שבאים כדי לראות ולהיראות ב"הצגה הכי טובה בעיר", מצד שני יש המון כאלה (הרבה יותר מהראשונים) שמלווים את הקבוצה כבר המון שנים.

אני לא מבין מה זה "אנחנו לא מתערבים בהחלטות מקצועיות".

לכל אחד יש את הדעה שלו, אני חושב שבניית הקו הקדמי היתה מתחת לכל ביקורת. כאירגון אנחנו לא נבוא ונעשה על זה מחאה.
אם נעשה על זה מחאה, מחר X יתן משחק רע ואז נעשה מחאה על זה שX לא נותן את התפוקה המצופה.

האינטרס שלנו ושל הנהלת מכבי זהה- לבנות קבוצה מנצחת. (אנחנו כי מכבי היא הכל בשבילנו. מכבי כי עם קבוצה מנצחת הם יוכלו למלא את ההיכל ולקבל יותר כסף כדי לבנות קבוצה חזקה)

כבר אמרתי- מתחת לכל ביקורת.
אם פבראני נראה בהתחלה כמו גניבה (מסוג השחקנים שמכבי מביאה מתחת לראדאר ונותנת לו להראות מה שיש לו) והתברר כחתול מטורף בשק (לא הגיוני שלא ידעו שהוא לא יוכל לעמוד בעומסים. בשביל מה יש רופאים?)
באמת לא ברור מה הם חשבו לעצמם לעמדה מס' 4 (אישית אני פחות מחזיק מרנדל אגב...)
היו חייבים להביא 4 תותח, 4 מחליף (כאן רנדל היה יכול להיות) ואת בנדר לשים כמחליף שני ל-3-4 עד שהוא יוכיח שהוא שווה יותר מזה.

כקו הקדמי שלך.

מסכים

המטרה היתה לייצר באז, להראות שזה מפריע לאנשים שמלווים את הקבוצה הזאת לכל חור.
שוב- אף אחד מאיתנו לא היה מחרים את הקבוצה אם ההחלטה היתה נשארת (ובוא נגיד שמי שהחליט על השינוי לא היה הנהלת מכבי).
ה"מחאה" הזאת היתה בעצם סוג של מורת רוח על ההחלטה הזו.

ברור שסגל השחקנים זה הדבר הכי חשוב, לרגע לא טענתי אחרת.
בזבוז אנרגיה של הצוות המקצועי? הצוות המקצועי מחליט מה יהיה הצבע של הספונסר?
של ההנהלה? ברור לך שזה היה בדיוק ליומיים נכון? כאשר אנחנו מדברים על קיץ של 3-4 חודשים...

אני בטוח שהיו הרבה אנשים שהיה מפריע להם אם היה ספונסר בצבע אדום על הגופייה (לפני כמה שנים המעודדות עלו לריקוד בפסק זמן עם בגדים בצבע אדום לבן כפרסומת ליופלייט, לכל אורך הריקוד היה בוז מטורף מ11 אלף אנשים....דקה שלמה- בגלל שהמעודדות עלו עם אדום לבן לריקוד.)
בגלל שעשינו "מחאה" על צבע הלוגו- הנהלת מכבי אמרה- אוקיי האוהדים קיבלו את הלוגו אז בואו נבנה קו אחורי מפגר בכל קנה מידה?
מקובי

הודעהעל ידי מקובי » 10 דצמבר 2015, 02:25

שמואל1 כתב:ברור לכולם שההחתמות הזריזות של רוצ'סטי ופארמר בתחילת הקיץ היו גאונות שיווקית שנועדו להחזיר את מכבי לכותרות אחרי ההשפלה בחצי גמר הפלייאוף. אפילו עליי זה הצליח לעבוד, אני הייתי בעננים אחרי ההחתמה של פארמר.
אבל כל מה שקרה אחר כך במשך חודשיים עד פתיחת העונה היה מחדל עצום וכל הפורום הבין כבר אז את התרמית. פשוט עבדו עלינו, עוד הפעם.

ודבר נוסף, אני באמת לא מצליח להבין את המדיניות של ארגוני האוהדים וביניהם הגייט. אני לא מאמין לקלישאות שצריך לתמוך בקבוצה גם ברגעים הקשים.
הורסים לכם את המועדון מול העיניים ואף אחד לא זוקף אצבע. כל מה שנבנה כאן במשך 40 שנה יורד לטימיון.
זה תהליך שלא התחיל אתמול, לא בשנה שעברה ולא לפני 3 שנים. זה התחיל לפני 10 שנים. תחילה בקצב איטי, עם הבלחות פה ושם של פיינל פורים, אבל המגמה ברורה. העונה נכנסו למדרון תלול שאין ממנו דרך חזרה.
האימפריה שייכת להיסטוריה. אבל העיקר שאסור להתערב בהחלטות ההנהלה.

שמואל- זו חוכמה בדיעבד.
ברור היום לכולם שזה בניית קו אחורי בעייתי.
ברור לכולם היום שליד רוצ'סטי/פארמר צריך גארד בסגנון של פרקינס- שיתן הגנה ועבודה שחורה וידע לחפות על החורים שהם עושים.
לא יודע אם ידעו שפארמר הוא חור כזה גדול בהגנה (בקדנציה הראשונה שלו הוא היה בסדר גמור בהגנה לדעתי)

רוצ'סטי על הנייר זו החתמה טובה, פארמר זו הזדמנות שקפצה להביא ישראלי (בטח אחרי עונה שבה לא עלינו לגמר בגלל מחסור בישראלים) שמכיר ואוהב את המועדון ומעוטר שיתן באז לא קטן מסביב לקבוצה.
אני אישית עדיין חושב שאפשר להוציא משניהם ביחד יותר (אם זה בדיעבד על ידי בניית קבוצה שמתאימה להם יותר או כיום ע"י ציוותים פנימיים בתוך החמישייה...)

לתמוך בקבוצה ברגעים הקשים זה מהות של האוהדים לדעתי. הכי קל זה לתמוך שהקבוצה מצליחה ולוקחת תארים.
אני אהיה שם גם שנזכה בתארים הכי גדולים, וגם בהשפלות הכי גדולות, אני הייתי שם שזכינו בגביע במילאנו וגם שקיבלנו 30 בראש מירושלים בהיכל.

בסופו של דבר- קשה לשמור על קבוצה בטופ לאורך זמן, לכל אורך ההיסטוריה היו "תורי זהב" של קבוצות שהיו לאורך כמה שנים. עכשיו תורנו להיות קצת בנפילה, אבל אני בטוח שהגלגל שוב יתהפך.

הפעם באמת לילה טוב.
יש משחק מחר...
מקובי

הודעהעל ידי jol9 » 10 דצמבר 2015, 09:27

מקובי,
אני מקבל את רוב הדברים שאתה אומר למעט כמה נקודות חשובות:

1. אף אחד לא מבקש לעשות מחאה על שחקן שלא משחק טוב. אל תזלזל באנשים בפורום הזה, כי כולם מבינים כדורסל.
יש הבדל גדול בין מחאה מקצועית לגיטימית על הפקרה פושעת (שלא נאמר מכוונת) של הקו הקדמי של הקבוצה, לבין
החתמה לא טובה כזאת או אחרת.

2. אתה שוכח עוד הפקרות של ההנהלה, וזה בבניית הצוות המקצועי. העונה אפשר היה לראות את המשמעות של פיני גרשון שהיה
לצידו של גודס. בלי פיני ועם אבן ורפי, זה נראה אחרת לגמרי, ואת התוצאות אנחנו רואים.
למה בהנהלה חשבו שאפשר לקחת את כל הצוות המקצועי למעט גודס, להחליפו בחדש (בניגוד לדעתו של המאמן) ושזה בסדר?
גם כאן ההנהלה ראוייה לביקורת חריפה.

3. יש הבדל בין תקופה רעה ועונה רעה, שזה משהו שבהחלט ניתן לקבל, לבין זלזול מופגן, וחוסר עמידה בסטנדרטים ובערכים
של המועדון שנבנו בעמל רב ובמשך שנים רבות.
הרי היינו מרחק של התעלות של גיא פניני מול אילת, מלהיות במצב עגום של 3 עונות גרועות ברציפות. כולם נאחזים בעונה ההיא,
אבל שמואל צודק - ההדרדרות היא מתמשכת, והיא מתמשכת מאז שדני פדרמן השתלט על העניינים.
גם על זה מותר לכם למחות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־46 אורחים