jol9 כתב:השאלה היא האם המחיר יירד?
זה יהיה מאוד מוזר אם אחרי עונת הנפל הזאת, ימשיכו לגבות מחירי תקרה על המנויים האלה.
אין מצב שמכבי מורידים מחירים. זה לעולם לא יקרה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:השאלה היא האם המחיר יירד?
זה יהיה מאוד מוזר אם אחרי עונת הנפל הזאת, ימשיכו לגבות מחירי תקרה על המנויים האלה.
MTA2311 כתב:מי שבא לנוקיה לא ממש מתעניין במכבי, או כדורסל באופן כללי.
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:מי שבא לנוקיה לא ממש מתעניין במכבי, או כדורסל באופן כללי.
זה מאוד לא נכון.
roy1000 כתב:jol9 כתב:השאלה היא האם המחיר יירד?
אין מצב שמכבי מורידים מחירים. זה לעולם לא יקרה.
MTA2311 כתב:היה לי מנוי מגיל 5 בערך. הפסקתי לחדש בצבא, ומאז לא חזרתי. אין לי שום רצון לממן את היומרות של פדרמן. לבכות פה על הרס הקבוצה, אבל מצד שני להמשיך לממן את אותו הרס באופן ישיר, זה... נו.. תשלים לבד.
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:מוכן להתערב איתך על מה שאתה רוצה
גם השנה לא כל המנויים נמכרו. נשארו איזה 500 מקומות פנויים.
ומה אתה חושב שיהיה בעונה הבאה?
קשה לדעת, אבל אני מניח שיישארו יותר. קרוב לוודאי שהמקומות הפחות טובים יישארו פנויים.
מקובי כתב:MTA2311 כתב:מי שבא לנוקיה לא ממש מתעניין במכבי, או כדורסל באופן כללי.
מה?
אני הולך כדי לתמוך בקבוצה שאני אוהב- כן, גם לתמוך כספית, כן, גם במידה והם עושים טעויות, כן, גם כשהם נכשלים...
יוני וחציל- בתור חבר ב"גייט 11"- אנחנו לא מתערבים בהחלטות מקצועיות.
אנחנו ישראלים, ובהיכל יש 11000 מאמנים שכל אחד בטוח שהוא הכי צודק בעולם, ואיתו זה היה נראה אחרת.
הכי קל זה חוכמה בדיעבד, הרי בקיץ המון כאן שיבחו את ההנהלה על כך שהם הוציאו הרבה כסף, ובנו קו אחורי נהדר.
ברור שהם עשו המון שטויות (מישהו אמר קו קדמי?) אבל אם על כל דבר שלא יראה לנו/ על כל שחקן שלא יתן את התפוקה המצופה ממנו תתחיל פה מחאה אנחנו נהיה הקהל הכי מפגר בעולם.
ובכל מקרה- אתם רוצים לעשות מחאה? תעשו.
אף אחד לא יעצור אותכם.
מקובי כתב:MTA2311 כתב:מי שבא לנוקיה לא ממש מתעניין במכבי, או כדורסל באופן כללי.
מה?
אני הולך כדי לתמוך בקבוצה שאני אוהב- כן, גם לתמוך כספית, כן, גם במידה והם עושים טעויות, כן, גם כשהם נכשלים...
אנחנו ישראלים, ובהיכל יש 11000 מאמנים שכל אחד בטוח שהוא הכי צודק בעולם, ואיתו זה היה נראה אחרת.
הכי קל זה חוכמה בדיעבד, הרי בקיץ המון כאן שיבחו את ההנהלה על כך שהם הוציאו הרבה כסף, ובנו קו אחורי נהדר.
ברור שהם עשו המון שטויות (מישהו אמר קו קדמי?) אבל אם על כל דבר שלא יראה לנו/ על כל שחקן שלא יתן את התפוקה המצופה ממנו תתחיל פה מחאה אנחנו נהיה הקהל הכי מפגר בעולם.
אף אחד לא יעצור אותכם.
נ.ב.- לגבי ה"מחאה" על הלוגו האדום, הוצאנו הודעה שאנחנו לא אוהבים את זה, העברנו בקשה לכל מיני גורמים שישנו את ההחלטה הזו.
אף אחד לא איים שנפסיק לתמוך, אף אחד לא איים בחרם מנויים, אף אחד לא עשה פה באמת מחאה.
הראנו להמון גורמים שאנחנו לא אוהבים את ההחלטה עם הלוגו, בסופו של דבר הם קיבלו את הדעה שלנו והחליטו לשנות.
יפה שאתם אוהבים לדחוף הצלחה שלנו והופכים את זה כדבר שלילי.
לילה טוב
jol9 כתב:מקובי כתב:MTA2311 כתב:מי שבא לנוקיה לא ממש מתעניין במכבי, או כדורסל באופן כללי.
מה?
אף אחד לא יעצור אותכם.
נ.ב.- לגבי ה"מחאה" על הלוגו האדום, הוצאנו הודעה שאנחנו לא אוהבים את זה, העברנו בקשה לכל מיני גורמים שישנו את ההחלטה הזו.
אף אחד לא איים שנפסיק לתמוך, אף אחד לא איים בחרם מנויים, אף אחד לא עשה פה באמת מחאה.
הראנו להמון גורמים שאנחנו לא אוהבים את ההחלטה עם הלוגו, בסופו של דבר הם קיבלו את הדעה שלנו והחליטו לשנות.
יפה שאתם אוהבים לדחוף הצלחה שלנו והופכים את זה כדבר שלילי.
לילה טוב
מן הסתם חלק גדול מהאוהדים כן מתעניין בכדורסל, אבל ברור שלא כל יושבי ההיכל.
אני לא מבין מה זה "אנחנו לא מתערבים בהחלטות מקצועיות"...
האם אתם לא יכולים להביע מחאה על כך שאין לקבוצה הזאת סנטר? האם זה נקרא להתערב בהחלטות המקצועיות?
הפורום הזה דיבר במשך חודשיים על זה שהקו הקדמי שלנו נראה כמו בדיחה. אור אפילו היה כותב פוסט שבועי שעוקב אחר המעשים של מכבי,
בזמן שאין לה אפילו שחקן אחד בעמדה 4 (עוד כשרנדל היה בקובאן).
אף אחד לא מאשים את ההנהלה בכך שהלכה על פארמר. זאת היתה החלטה סבירה (למרות שגם כאן, ההבדל בין מועדון רציני
לבין האוהד הממוצע, הוא בכך שיש להם את היכולת ואת החובה לעשות את כל הבדיקות הנחוצות, ולשאול את כל השאלות, לפני
שמחתימים שחקן, בטח במחיר הזה).
אבל בניית הקו הקדמי זה פשוט מחדל עצום. אני מזכיר לך שהעונה נפתחה עם ברזילאי נכה, חולה קרוהן כרוני, ילד בן 17 ושחקן חדש
כקו הקדמי שלך.
במקרה יצא וכל התרחישים הגרועים עבור כל אחד מהם התממש - הברזילאי באמת התברר כנכה, הילד באמת התברר כלא מוכן, השחקן החדש
באמת היה נפילה והחולה הכרוני חטף התקף בתחילת העונה.
אבל החוכמה היא לא להגיע למצבים כאלה שבהם הכל בנוי על כרעי תרנגולת, בטח לא כשמשקיעים כ"כ הרבה כסף בקו האחורי.
והמחאה שלכם על הלוגו האדום, היתה מספיק מחאתית על מנת להגיע לכל מדורי החדשות, ולייצר את הבאז הדרוש.
אתה קורא לזה ניצחון שלכם, ואני קורא לזה התעסקות בשטויות, ובזבוז אנרגיה של ההנהלה והצוות המקצועי, כשהסגל עוד לא סגור.
ובסופו של דבר, סגל השחקנים וצוות המאמנים זה הדבר החשוב ביותר. מצידי שיישחקו בחולצות ורודות גם.
מן הסתם חלק גדול מהאוהדים כן מתעניין בכדורסל, אבל ברור שלא כל יושבי ההיכל.
אני לא מבין מה זה "אנחנו לא מתערבים בהחלטות מקצועיות".
האם אתם לא יכולים להביע מחאה על כך שאין לקבוצה הזאת סנטר? האם זה נקרא להתערב בהחלטות המקצועיות?
הפורום הזה דיבר במשך חודשיים על זה שהקו הקדמי שלנו נראה כמו בדיחה. אור אפילו היה כותב פוסט שבועי שעוקב אחר המעשים של מכבי,
בזמן שאין לה אפילו שחקן אחד בעמדה 4 (עוד כשרנדל היה בקובאן).
אף אחד לא מאשים את ההנהלה בכך שהלכה על פארמר. זאת היתה החלטה סבירה (למרות שגם כאן, ההבדל בין מועדון רציני
לבין האוהד הממוצע, הוא בכך שיש להם את היכולת ואת החובה לעשות את כל הבדיקות הנחוצות, ולשאול את כל השאלות, לפני
שמחתימים שחקן, בטח במחיר הזה).
אבל בניית הקו הקדמי זה פשוט מחדל עצום. אני מזכיר לך שהעונה נפתחה עם ברזילאי נכה, חולה קרוהן כרוני, ילד בן 17 ושחקן חדש
כקו הקדמי שלך.
במקרה יצא וכל התרחישים הגרועים עבור כל אחד מהם התממש - הברזילאי באמת התברר כנכה, הילד באמת התברר כלא מוכן, השחקן החדש
באמת היה נפילה והחולה הכרוני חטף התקף בתחילת העונה.
אבל החוכמה היא לא להגיע למצבים כאלה שבהם הכל בנוי על כרעי תרנגולת, בטח לא כשמשקיעים כ"כ הרבה כסף בקו האחורי.
והמחאה שלכם על הלוגו האדום, היתה מספיק מחאתית על מנת להגיע לכל מדורי החדשות, ולייצר את הבאז הדרוש.
אתה קורא לזה ניצחון שלכם, ואני קורא לזה התעסקות בשטויות, ובזבוז אנרגיה של ההנהלה והצוות המקצועי, כשהסגל עוד לא סגור.
ובסופו של דבר, סגל השחקנים וצוות המאמנים זה הדבר החשוב ביותר. מצידי שיישחקו בחולצות ורודות גם.
שמואל1 כתב:ברור לכולם שההחתמות הזריזות של רוצ'סטי ופארמר בתחילת הקיץ היו גאונות שיווקית שנועדו להחזיר את מכבי לכותרות אחרי ההשפלה בחצי גמר הפלייאוף. אפילו עליי זה הצליח לעבוד, אני הייתי בעננים אחרי ההחתמה של פארמר.
אבל כל מה שקרה אחר כך במשך חודשיים עד פתיחת העונה היה מחדל עצום וכל הפורום הבין כבר אז את התרמית. פשוט עבדו עלינו, עוד הפעם.
ודבר נוסף, אני באמת לא מצליח להבין את המדיניות של ארגוני האוהדים וביניהם הגייט. אני לא מאמין לקלישאות שצריך לתמוך בקבוצה גם ברגעים הקשים.
הורסים לכם את המועדון מול העיניים ואף אחד לא זוקף אצבע. כל מה שנבנה כאן במשך 40 שנה יורד לטימיון.
זה תהליך שלא התחיל אתמול, לא בשנה שעברה ולא לפני 3 שנים. זה התחיל לפני 10 שנים. תחילה בקצב איטי, עם הבלחות פה ושם של פיינל פורים, אבל המגמה ברורה. העונה נכנסו למדרון תלול שאין ממנו דרך חזרה.
האימפריה שייכת להיסטוריה. אבל העיקר שאסור להתערב בהחלטות ההנהלה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־46 אורחים