המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:מסתבר שנוצ׳יוני גם פצוע, בנוסף לרודי, וזו הסיבה שריאל לקחו את אנדור. ז״א שטריי תומפקינס לתפיסתם הוא 5, והוא ממשיך כרגיל.
ביום שבת בערב המשיכה לימוז' את פתיחת העונה המאכזבת שלה בליגה הצרפתית, כשהפסידה 83:71 לאנטיב. בסיום המשחק רצה רכזה, הייקו שפרציק הגרמני, לפרוק קצת עול. הגארד בן ה-31 השתכר, ובסיום הלילה נכנס לדירה שלא שלו, ונרדם בה. כשבעלי הדירה נכנס אליה ביום ראשון בבוקר, מצא את כוכב הככדורסל ישן לו על הספה, ומיד התקשר למשטרה. לימוז' הודיעה שלא תקנוס את הרכז, שהצהיר: "אני רוצה להתנצל בפני החברים שלי לקבוצה, המאמנים וכל האוהדים. כשחקן מוביל אני חייב להוות דוגמא, ולא עשיתי כך. אקבל כל עונש שיוחלט לתת לי".
אחדשיודע כתב:אני זוכר שדיברנו על זה לפני כמה שבועות ואמרת שהטורניר ב-2017 יהיה כמו האחרון, אבל בהצהרות של פיב״א כן מדברים על אפשרות שמדינה תארח את הטורניר כולו, ולא רק את השלבים הסופיים + בית מוקדם. יש לך מידע וודאי בעניין?
אחדשיודע כתב:בקיצור פיב״א שוב מחרטטים אותנו, הכל קבוע מראש... נשאר לעשות אנדנדינו בין המדינות שלא העבירו כסף מתחת לשולחן.
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:בקיצור פיב״א שוב מחרטטים אותנו, הכל קבוע מראש... נשאר לעשות אנדנדינו בין המדינות שלא העבירו כסף מתחת לשולחן.
יש לנו 2 אולמות נורמליים על מדינה שלמה. זה הזוי שאנחנו בכלל מגישים מועמדות.