המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:צריך לומר את זה 2: המתיישבים של קטאן זה המשחק הכי טוב שהומצא במאה האחרונה!!!
my man כתב:צריך לומר את זה 2: המתיישבים של קטאן זה המשחק הכי טוב שהומצא במאה האחרונה!!!
מקובי כתב:my man כתב:צריך לומר את זה 2: המתיישבים של קטאן זה המשחק הכי טוב שהומצא במאה האחרונה!!!
אחד המשחקים.
בשבוע שעבר היה לנו משחק שבו לשלושתנו היה 9 נקודות (המשחק עד 10)
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:צריך לומר את זה 2: המתיישבים של קטאן זה המשחק הכי טוב שהומצא במאה האחרונה!!!
אני מעדיפה cards against humanity
my man כתב:מקובי כתב:my man כתב:צריך לומר את זה 2: המתיישבים של קטאן זה המשחק הכי טוב שהומצא במאה האחרונה!!!
אחד המשחקים.
השבת זה היה הכי קטלני שהיה לי עד כה...שיחקנו שלושה עד 12 נקודות לכל אחד היה 11 ואני הייתי עם 4 נקודות רק מהקלפים והם בכלל לא ידעו אם הייתי מנצח בסוף זה היה קטלני ביותר והם לא היו יודעים מאיפה זה בא להם....כמעט..
ליאב, לצסקא יש תמונות של סוסים מאחורי הסלים זה סוג של הסמל שלהם...מלחיץ ומטריד ברמות!!!
המתיישבים של קטאן זה משחק קופסה פשוט אדיר וגאוני!
מקובי כתב:my man כתב:מקובי כתב:my man כתב:צריך לומר את זה 2: המתיישבים של קטאן זה המשחק הכי טוב שהומצא במאה האחרונה!!!
אחד המשחקים.
השבת זה היה הכי קטלני שהיה לי עד כה...שיחקנו שלושה עד 12 נקודות לכל אחד היה 11 ואני הייתי עם 4 נקודות רק מהקלפים והם בכלל לא ידעו אם הייתי מנצח בסוף זה היה קטלני ביותר והם לא היו יודעים מאיפה זה בא להם....כמעט..
ליאב, לצסקא יש תמונות של סוסים מאחורי הסלים זה סוג של הסמל שלהם...מלחיץ ומטריד ברמות!!!
המתיישבים של קטאן זה משחק קופסה פשוט אדיר וגאוני!
מניח שיש לך את ההרחבה?
איך אפשר להיות עם 4 הנקודות ולא לנצח????
(מצד שני- אף פעם לא שיחקנו עד 12)
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:צריך לומר את זה 2: המתיישבים של קטאן זה המשחק הכי טוב שהומצא במאה האחרונה!!!
אני מעדיפה cards against humanity
בואו נשחק.
LIAV10 כתב:שתדעי לך שיש פה כמה ששומרים על פרופיל נמוך, אבל לא פראיירים ויוכלו להתמודד עם זה בקלות כמו רוי וחני.
יוני? מה יש לך? הוא הזקן הכי ציני ונוראי שאני מכיר (חוץ מסבתא שלי, אבל היא סתם גזענית בלא מודע כמו כל סבתא עם שורשים אירופים)
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:שתדעי לך שיש פה כמה ששומרים על פרופיל נמוך, אבל לא פראיירים ויוכלו להתמודד עם זה בקלות כמו רוי וחני.
יוני? מה יש לך? הוא הזקן הכי ציני ונוראי שאני מכיר (חוץ מסבתא שלי, אבל היא סתם גזענית בלא מודע כמו כל סבתא עם שורשים אירופים)
בשביל cards against humanity צריך רמה אחרת של חוש הומור נוראי
אני ממש לא חושבת שחני תסתדר שם
MTA2311 כתב:ארינזה יושב בגרינברג בתל אביב על צ'יפס.
שמן אפס.
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:שתדעי לך שיש פה כמה ששומרים על פרופיל נמוך, אבל לא פראיירים ויוכלו להתמודד עם זה בקלות כמו רוי וחני.
בשביל cards against humanity צריך רמה אחרת של חוש הומור נוראי
אני ממש לא חושבת שחני תסתדר שם
אין לי מושג מה זה, אבל אני מערערת!!
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:ארינזה יושב בגרינברג בתל אביב על צ'יפס.
שמן אפס.
מה הסיכוי הוא עובר אחרי זה לקבב, פיצה וגלידה?
MTA2311 כתב:ארינזה יושב בגרינברג בתל אביב על צ'יפס.
שמן אפס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Assaf M, Cobra, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־23 אורחים