המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:כזה פשוט!
איף איטס 10 מייק איט 20, איף איטס 20 מייק איט 30, איף איטס 30 מייק איט 40!!!!!!!!!!!!!!
צ'שר כתב:הפועל תל אביב לא קבוצה טובה אפילו במונחים של הליגת אשפה שלנו, זו באמת בדיחה אם אנחנו מפסידים את זה או מתקשים לנצח.. לא מעניין אותי דרבי לא דרבי.
אמנם לימונד חזר וזה משמעותי, אבל זה באמת חייב להיות שלנו בקלות .
dod כתב:צ'שר כתב:הפועל תל אביב לא קבוצה טובה אפילו במונחים של הליגת אשפה שלנו, זו באמת בדיחה אם אנחנו מפסידים את זה או מתקשים לנצח.. לא מעניין אותי דרבי לא דרבי.
אתה עוד חי בסרטים שמכבי עם המחליפים והנוער מנצחת את כולם ב-20 הפרש? צא מזה.
עם כמות הפצועים והפזילה ליום חמישי לא חושב שאנחנו פייבוריטים.
החציל האצטקי כתב:שמע, זה כואב.
אני בטוח שאפשר למצוא פתרון יצירתי כדי שישחק.
צ'שר כתב:dod כתב:צ'שר כתב:הפועל תל אביב לא קבוצה טובה אפילו במונחים של הליגת אשפה שלנו, זו באמת בדיחה אם אנחנו מפסידים את זה או מתקשים לנצח.. לא מעניין אותי דרבי לא דרבי.
אתה עוד חי בסרטים שמכבי עם המחליפים והנוער מנצחת את כולם ב-20 הפרש? צא מזה.
עם כמות הפצועים והפזילה ליום חמישי לא חושב שאנחנו פייבוריטים.
אני אומר מה שאני רואה. כשמכבי מנצחת בליגה (וזה 70% בנתיים) היא מנצחת ב20 הפרש בממוצע. אני גם רואה שהפועל תל אביב כבר עם שישה הפסדים ושחרור הזר הכי טוב שלה... אז אני לא נביא ולהגיד מה יהיה אני לא יודע, אבל אני כן יודע להביט באופן אובייקטיבי על הנתונים ולקבוע שזה מה שהמספרים אומרים. חובב כדורסל אובייקטיבי היה אומר שהסיכוי שננצח בקלות הוא האופציה הכי סבירה.... אבל אוהדים פחדנים ובעלי רגשי נחיתות לא רוצים להגיד את זה בקול רם כי הם פוחדים להתבדות...
אם אנחנו לא מנצחים בקלות - זו בושה.
er79 כתב:החציל האצטקי כתב:שמע, זה כואב.
אני בטוח שאפשר למצוא פתרון יצירתי כדי שישחק.
שלא ישחק. מצידי שגם סילבן שגם פצוע לא ישחק. מכבי חייבת כל שחקן בריא אפשרי ליום חמישי. ביג דיל אם נפסיד להפועל. ולמה באטל מהפועל חי בסרט שהוא מינימום ספאנוליס?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־43 אורחים