המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:משהו במשחק הנרפה של סמית ורנדל גורם לי לחשוב שאם רק שניהם יבואו למשחק מכבי תעשה את זה .
מצד שני הם נתנו מחצית ראשונה כל כך גרועה שאין שום סיבה לחשוב שזה פתאום ישתנה .
אם כי סמית רגיל לתת חצי שני טוב יותר .. לא יודע .
החציל האצטקי כתב:אם טבק גבר, הוא הולך עם שגב ואונואקו למשחק הזה.
שגב זה האלכס טיוס של מכבי, מסתבר. היחיד שאתלט, זריז ופיזי מספיק ולא מפחד להכניס מכות לאף אחד.
אונואקו כבר השווה את שיא הנקודות שלו במכבי. פארמר כבר נתן את התרומה ההתקפית שלו.
סילבן ורוצ׳סטי פה.
המשחק הזה תלוי ביכולת של סמית׳, רנדל ואיתי שגב להביא סטופים בהגנה ולסגור לריבאונד.
מכביסט31 כתב:חחח ברור לכם שכל התקוות האלה שלנו הולכות להתפוצץ לנו בפנים במחצית השנייה כן?
אני כל כך רואה את זה קורה..
מכביסט31 כתב:חחח ברור לכם שכל התקוות האלה שלנו הולכות להתפוצץ לנו בפנים במחצית השנייה כן?
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:חחח ברור לכם שכל התקוות האלה שלנו הולכות להתפוצץ לנו בפנים במחצית השנייה כן?
בטח, שני סלים של הטורקים ומגיעה התפרקות המנטלית
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:חחח ברור לכם שכל התקוות האלה שלנו הולכות להתפוצץ לנו בפנים במחצית השנייה כן?
בטח, שני סלים של הטורקים ומגיעה התפרקות המנטלית
התנין כתב:אגב, שוב יש פה עוד מישהו שחושב שהסגל של דרושפקה טוב מזה של מכבי? חבורת נגרים מדהימה.
~Box & 1~ כתב:אתה רואה את האתלטיות של פראמר, את הקליעה הנקייה שלו, את הכדרור אן בי איי לגיטימי ואתה צובט את עצמך
איך יכול להיות ששחקן כל כך כשרוני הפך לאחד משנואי הקהל. זה בעיקר אשמת הצוות המקצועי שלא יודע לנצל את היכולות שלו. למעט רוצ'סטי והוא הסגל הזה
מלא בשחקני יורוקאפ שהתמזל מזלם לשחק במכבי. לא, לא שכחתי את דווין.
my man כתב:איפה רוי? קשה לו מדי לצפות בזה?
roy1000 כתב:my man כתב:איפה רוי? קשה לו מדי לצפות בזה?
עובד כמו חמור כל השבוע. ראיתי קצת מהרבע השני.
שמואל1 כתב:התנין כתב:אגב, שוב יש פה עוד מישהו שחושב שהסגל של דרושפקה טוב מזה של מכבי? חבורת נגרים מדהימה.
לא יודע אם יותר טובה- אבל היא בהחלט קבוצה חלשה ולא סתם דווקא היא הגיעה לראש בראש מול מכבי המזעזעת.
דרך אגב, סמיח ארדן שובר שיוויון אצלם.
my man כתב:roy1000 כתב:my man כתב:איפה רוי? קשה לו מדי לצפות בזה?
עובד כמו חמור כל השבוע. ראיתי קצת מהרבע השני.
כן הא...במקום לשבת ולנוח מהשבוע צריך לשבת ולראות מראות קשים כאלו...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Cobra, Google [Bot] ו־8 אורחים