המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:LIAV10 כתב:לא אורי, זה משהו שנשמע הרבה בימים הקרובים מכל אלה שאמא שלהם מוכרת מזון מקראית זונה שקשורים לקבוצה הזאת.
לא הבנתי אם אתה מנסה לעדן או לא...
toja27 כתב:חבל מאוד שככה זה נגמר. אני מקווה שמכבי יקחו את היורוקאפ ברצינות ויוסיפו עוד גביע. שנה הבאה יעשו את התיקונים בקבוצה.
toja27 כתב:חבל מאוד שככה זה נגמר. אני מקווה שמכבי יקחו את היורוקאפ ברצינות ויוסיפו עוד גביע. שנה הבאה יעשו את התיקונים בקבוצה.
jol9 כתב:toja27 כתב:חבל מאוד שככה זה נגמר. אני מקווה שמכבי יקחו את היורוקאפ ברצינות ויוסיפו עוד גביע. שנה הבאה יעשו את התיקונים בקבוצה.
טוז'ה, הסיכוי של מכבי לקחת את היורוקאפ, הוא זהה לסיכוי של מכבי לקחת את אליפות הNBA
toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:חבל מאוד שככה זה נגמר. אני מקווה שמכבי יקחו את היורוקאפ ברצינות ויוסיפו עוד גביע. שנה הבאה יעשו את התיקונים בקבוצה.
טוז'ה, הסיכוי של מכבי לקחת את היורוקאפ, הוא זהה לסיכוי של מכבי לקחת את אליפות הNBA
תרשה לי לא להסכים. אני חושב שהסיכויים של מכבי לזכות ובטח להגיע לשלבים המאוחרים הם גבוהים.
my man כתב:toja27 כתב:חבל מאוד שככה זה נגמר. אני מקווה שמכבי יקחו את היורוקאפ ברצינות ויוסיפו עוד גביע. שנה הבאה יעשו את התיקונים בקבוצה.
לא יודע על מה אתה מדבר...לא מעניין בשיט הגביע הזה...
מה שעוד יותר מביך זה שהם באמת ינסו לקחת את זה ויודחו על הפרשים ברבע גמר...
jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:חבל מאוד שככה זה נגמר. אני מקווה שמכבי יקחו את היורוקאפ ברצינות ויוסיפו עוד גביע. שנה הבאה יעשו את התיקונים בקבוצה.
תרשה לי לא להסכים. אני חושב שהסיכויים של מכבי לזכות ובטח להגיע לשלבים המאוחרים הם גבוהים.
למה אתה חושב ככה?
תזכיר לי איזו נפולת יורוליג לקחת את הגביע הזה, או הגיעה לשלבים המתקדמים ביותר?
שמואל1 כתב:ארז אדלשטיין קורא להוריד אוטומטית ליורוקאפ גם את מכבי וגם את דרושאפקה.
לא יודע אם זה העונש הראוי, אבל ברור שברתומאו חייב לעשות משהו נגד מצבים כאלו. זה בלתי אפשרי.
שמואל1 כתב:ארז אדלשטיין קורא להוריד אוטומטית ליורוקאפ גם את מכבי וגם את דרושאפקה.
לא יודע אם זה העונש הראוי, אבל ברור שברתומאו חייב לעשות משהו נגד מצבים כאלו. זה בלתי אפשרי.
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:ארז אדלשטיין קורא להוריד אוטומטית ליורוקאפ גם את מכבי וגם את דרושאפקה.
אם הוא גבר שיעיף אותם ליורוקאפ, ישעה אותן לשלוש שנים ויעלה את ססארי () לטופ 16
toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:חבל מאוד שככה זה נגמר. אני מקווה שמכבי יקחו את היורוקאפ ברצינות ויוסיפו עוד גביע. שנה הבאה יעשו את התיקונים בקבוצה.
למה אתה חושב ככה?
תזכיר לי איזו נפולת יורוליג לקחת את הגביע הזה, או הגיעה לשלבים המתקדמים ביותר?
כי אם מכבי הייתה משחקת מתחילת העונה כמו שהיא משחקת כיום(ויש עוד המון המון מקום לשיפור) אז מכבי הייתה בטופ 16 להערכתי. עם כל הכבוד לקבוצות כמו נאנטר ופרטיזן שעפות בדרך כלל בשלב הבתים הראשון של היורוליג, הן עדיין לא מכבי.
alex30 כתב:toja27 כתב:חבל מאוד שככה זה נגמר. אני מקווה שמכבי יקחו את היורוקאפ ברצינות ויוסיפו עוד גביע. שנה הבאה יעשו את התיקונים בקבוצה.
למה נראה לך שקבוצה שלא יכולה לעלות שלב בבית בינוני למדי ביורוליג, יכולים לקחת את היורוקאפ? אתה ברמה של הפועל ירושלים השנה, והם לא ברמה של טופ יורוקאפ.
בלי חיזוק רציני אין בכלל מה לדבר על לקחת גביע, צא מהסרט, יש ביורוקאפ קבוצות לא רעות בכלל, מתוך ה32, יש לכל הפחות 4-5 קבוצות שהם רמה מעל מכבי של השנה.
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:ארז אדלשטיין קורא להוריד אוטומטית ליורוקאפ גם את מכבי וגם את דרושאפקה.
וואי, אני רץ לספר לבתומיאו
מי שם על האהבל הזה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־13 אורחים