המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:יעלו ואחרי זה יפסידו בשמינית לאיזה פאקינג גראן קנאריה כמו שרמוטות במשחק על הפרש.
איזה כיף שכל המשחקים ביורוקאפ הם בית חוץ על הפרשים אה??? כיף!!! כיפכוף!!!
החציל האצטקי כתב:יעלו ואחרי זה יפסידו בשמינית לאיזה פאקינג גראן קנאריה כמו שרמוטות במשחק על הפרש.
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:יעלו ואחרי זה יפסידו בשמינית לאיזה פאקינג גראן קנאריה כמו שרמוטות במשחק על הפרש.
לא יודע למה אבל יש לי הרגשה שהפועל ירושלים הולכת להעיף את מכבי מתישהו בשלבים המתקדמים.
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:יעלו ואחרי זה יפסידו בשמינית לאיזה פאקינג גראן קנאריה כמו שרמוטות במשחק על הפרש.
לא יודע למה אבל יש לי הרגשה שהפועל ירושלים הולכת להעיף את מכבי מתישהו בשלבים המתקדמים.
דרך אגב, מתי מתחילים המשחקים?
אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:יעלו ואחרי זה יפסידו בשמינית לאיזה פאקינג גראן קנאריה כמו שרמוטות במשחק על הפרש.
דרך אגב, מתי מתחילים המשחקים?
וואו אתה אשכרה אובססיבי על ירושלים.
felix_r כתב:לפחות נפגוש את האח לאנגפורד, רוצ'סטי שוב יבקר בניז'ני נובגורוד, ופדרמן יפגוש מאמן מצוין - באגאטסקיס.
MTA2311 כתב:felix_r כתב:לפחות נפגוש את האח לאנגפורד, רוצ'סטי שוב יבקר בניז'ני נובגורוד, ופדרמן יפגוש מאמן מצוין - באגאטסקיס.
פדרמן לא יזהה מאמן מצויין גם אם הוא ישתין לו בפרצוף.
MTA2311 כתב:felix_r כתב:לפחות נפגוש את האח לאנגפורד, רוצ'סטי שוב יבקר בניז'ני נובגורוד, ופדרמן יפגוש מאמן מצוין - באגאטסקיס.
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:לפחות נפגוש את האח לאנגפורד, רוצ'סטי שוב יבקר בניז'ני נובגורוד, ופדרמן יפגוש מאמן מצוין - באגאטסקיס.
החורף הגיע מוקדם השנה, אה...
התנין כתב:לפחות ימכרו לנו שיש לנו קבוצות עם ניסיון יורוליג בבית.
מכביסט31 כתב:חחח... אתם קולטים שנגמרו ימי חמישי לעונה הזו ואנחנו רק בדצמבר?!
אתם קולטים שנגמר לנו היורוליג ואנחנו רק בדצמבר?!
אתם קולטים שאנחנו באותו מפעל עם ירושלים?!
אתם קולטים?
אני לאט לאט מתחיל לעכל את ההזייה הזאת..
my man כתב:מכביסט31 כתב:חחח... אתם קולטים שנגמרו ימי חמישי לעונה הזו ואנחנו רק בדצמבר?!
אתם קולטים שנגמר לנו היורוליג ואנחנו רק בדצמבר?!
אתם קולטים שאנחנו באותו מפעל עם ירושלים?!
אתם קולטים?
אני לאט לאט מתחיל לעכל את ההזייה הזאת..
הימי חמישי זה הסיפור הכואב ביותר!
החציל האצטקי כתב:מתחיל ב5 בינואר, אם מעניין מישהו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים