המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
misha כתב:יש מצב טוב שזה יגמר כבר בימים הקרובים. הלילה היה צעד גדול לכיוון כשגם האנטר וגם סטרן נראו אופטימיים ומחויכים אחרי הפגישה.
היום תהיה עוד פגישה שיכולה להיות מכרעת.
Hunter: "I think we're within striking distance of getting a deal...."
Stern on Friday talks: "We're preparing to negotiate over everything."
rc4991 כתב:סיום השביתה? מכבי מאיצה את החיפושים אחר מחליף לפארמר
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 09379.html
כל הכבוד,צריך להתחיל לחפש רכזים כבר מעכשיו
שחף כתב:הנציג של פיב''א מסר שהוא כנראה ידחה את הבקשה של פארגו לשיחרור מיידי ל-NBA. אני מניח שמכבי מאוד נפגעה ממה שהוא עשה אבל שווה לנסות לדבר איתו כי שחקן אחר ייקח הרבה מאוד זמן לשלב.
kubachrick כתב:כפי שאני רואה את זה,אם תסתיים השביתה,מילאנו,ריאל ואפס יפגעו חזק מאוד.
לגבי פארמר,יש לו תרומה,אבל אין מה להשוות אותו לגלינארי,פרננדז ואיליאסובה.
מקאדו כתב:מה עם קרלוס ארויו? לדעתי אם הוא פנוי הוא אחלה אופציה עם כל בעיות האגו וההגנה שלו הוא אחלה שחקן ואחלה רכז , יותר טוב מפארמר .
אם יבוא הוא גם בטח יבין שהפעם הוא לא מגיע על תקן של כוכב העל מהאן .בי .איי כמו פעם שעברה , כמובן בתנאי שיסכים לבוא בסכומים הגיוניים.
מקאדו כתב:מה עם קרלוס ארויו? לדעתי אם הוא פנוי הוא אחלה אופציה עם כל בעיות האגו וההגנה שלו הוא אחלה שחקן ואחלה רכז , יותר טוב מפארמר .
אם יבוא הוא גם בטח יבין שהפעם הוא לא מגיע על תקן של כוכב העל מהאן .בי .איי כמו פעם שעברה , כמובן בתנאי שיסכים לבוא בסכומים הגיוניים.
Ido_Maccabi כתב:מקאדו כתב:מה עם קרלוס ארויו? לדעתי אם הוא פנוי הוא אחלה אופציה עם כל בעיות האגו וההגנה שלו הוא אחלה שחקן ואחלה רכז , יותר טוב מפארמר .
א. ארויו? לא תודה
ב. יותר טוב מפארמר? ממש לא
אני מקווה שהשביתה באמת תסתיים לפני ריאל... כרגע יש דיווחים של התקדמות משמעותית, בואו נקווה.
Ido_Maccabi כתב:מקאדו כתב:מה עם קרלוס ארויו? לדעתי אם הוא פנוי הוא אחלה אופציה עם כל בעיות האגו וההגנה שלו הוא אחלה שחקן ואחלה רכז , יותר טוב מפארמר .
א. ארויו? לא תודה
ב. יותר טוב מפארמר? ממש לא
אני מקווה שהשביתה באמת תסתיים לפני ריאל... כרגע יש דיווחים של התקדמות משמעותית, בואו נקווה.
קובי כתב:אם זה אותו ארויו בכושר של הקדנציה הקודמת פלוס מינוס, בהחלט שכן.
מצד אחד, אני מתקשה להאמין שבלאט ירצה ללכת בכיוון של ארויו ויעדיף ללכת על רכז בעל אוריינטציה הגנתית יותר. מאידך, אולי אופצייה אקסקלוסיבית כארויו תקרוץ להנהלה ולצוות המקצועי.
מהצד השלישי והאחר, אני לא ממש בטוח שיגיע שחקן ע"ח פארמר, עקב ריבוי הזרים בקבוצה וקולות ההנהלה על כך ש'נגמר התקציב' (בכל ראיון של בלאט, הוא מזכיר 'שיקולים כלכליים' בהקשר לחיזוקים עתידיים). משיחרורו של פארמר נחסך כסף קטן יחסית של 250K לעונה עפ"י הפרסומים השונים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־6 אורחים