המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:יש לרוצ׳סטי נכות הגנתית שזו בעיה עצומה, בעיקר אצל רכז.
הרבה פה זה עניין של אלטרנטיבות ובניית הקבוצה בצורה מאוזנת.
כשאנשים שרוצים להשאיר את אונואקו ולהחתים את מברוקפלידס עד 2017 לוקחים את ההחלטות, תהיו בטוחים שרוצ׳סטי יישאר ואיתו יובא סקנד גארד הגנתי סטייל יותם הלפרין. חבל שאי אפשר שוב להיות מודחים ליורוקאפ.
החציל האצטקי כתב:יש שחקן הגנה יותר טוב מאיתי שגב השנה במכבי?
MTA2311 כתב:כמו שזה לא היה נכון לשפוט את פארגו על העונה שעברה, זה לא נכון לשפוט את רוצ'סטי על העונה.
הוא שחקן טוב מאוד, שעשה קפיצת מדרגה גדולה מאוד בשנה האחרונה. שחקן שגם כיף לראות. אני מאמין שאם ישחקו לידו שחקנים טובים יותר, הוא גם יוביל את הקבוצה למקומות גבוהים יותר.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:כמו שזה לא היה נכון לשפוט את פארגו על העונה שעברה, זה לא נכון לשפוט את רוצ'סטי על העונה.
הוא שחקן טוב מאוד, שעשה קפיצת מדרגה גדולה מאוד בשנה האחרונה. שחקן שגם כיף לראות. אני מאמין שאם ישחקו לידו שחקנים טובים יותר, הוא גם יוביל את הקבוצה למקומות גבוהים יותר.
ומה עם לשפוט את רוצ'סטי לפי 10 השנים האחרונות? הוא שחקן מצויין לקבוצות קטנות. גם לליגה הישראלית הוא מצויין.
אני גם לא יודע מה כיף בשחקן שמכדרר 20 שניות ואז משליך שלשה על השמירה? זה לא כדורסל. זו הייתה טעות להביא שחקן כזה למכבי. טעות שתמשיך לעלות ביוקר גם בשנים הבאות.
toja27 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:כמו שזה לא היה נכון לשפוט את פארגו על העונה שעברה, זה לא נכון לשפוט את רוצ'סטי על העונה.
ומה עם לשפוט את רוצ'סטי לפי 10 השנים האחרונות? הוא שחקן מצויין לקבוצות קטנות. גם לליגה הישראלית הוא מצויין.
אני גם לא יודע מה כיף בשחקן שמכדרר 20 שניות ואז משליך שלשה על השמירה? זה לא כדורסל. זו הייתה טעות להביא שחקן כזה למכבי. טעות שתמשיך לעלות ביוקר גם בשנים הבאות.
כאילו אין לך טיעון יותר רלוונטי מזה ששייך אשכרה לזמננו? מה זה קשור מה קרה לפני 5 שנים אם שחקנים משתפרים?
toja27 כתב:כאילו אין לך טיעון יותר רלוונטי מזה ששייך אשכרה לזמננו? מה זה קשור מה קרה לפני 5 שנים אם שחקנים משתפרים?
החציל האצטקי כתב:רוני זה לא כ״כ פשוט. אני יכול להבין את רוי.
כשיש לך שחקן שלא שומר על המגרש אתה צריך עוד שניים לפחות שישמרו בשבילו.
במכבי יש יותר מדי כאלה שלא שומרים, ולא נראה שזה עתיד להשתנות.
רוצ׳סטי הוא בעיה.
עובדתית, האיכויות ההתקפיות שלו שהן קיימות וטובות, לא הביאו את הקבוצות שלו לשום הישג משמעותי עד כה.
מכבי מכוונת גבוה יותר, עם כל זה שהוא אחלה שחקן.
החציל האצטקי כתב:רוני זה לא כ״כ פשוט. אני יכול להבין את רוי.
כשיש לך שחקן שלא שומר על המגרש אתה צריך עוד שניים לפחות שישמרו בשבילו.
במכבי יש יותר מדי כאלה שלא שומרים, ולא נראה שזה עתיד להשתנות.
רוצ׳סטי הוא בעיה.
עובדתית, האיכויות ההתקפיות שלו שהן קיימות וטובות, לא הביאו את הקבוצות שלו לשום הישג משמעותי עד כה.
מכבי מכוונת גבוה יותר, עם כל זה שהוא אחלה שחקן.
jol9 כתב:לא לכל שחקן איכותי מתמזל לשחק בקריירה שלו בקבוצות גדולות שהולכות על תארים גדולים.
יכול להיות ד"א, שהצדק הוא בצדק שלכם, אלא שממש אי אפשר להסיק את זה ממה שקרה בעונה הזאת.
לצורך העניין, גם שאראס היה חור הגנתי, אבל שיחק לצד שחקנים מופלאים לאורך כל הקריירה שלו (וכמובן שהוא היה גדול
לא פחות מהם), ולכן לקח כ"כ הרבה תארים.
מהדברים של רוי עולה שבלי רוצ'סטי, מכבי היתה הרבה יותר טובה, וזה מופרך והזוי.
rc4991 כתב:אז רוצ'סטי אשם ששיחקו לידו שחקנים עלובים? ראיתי כמה הפעמים ההתקפה היתה תקועה כי אף אחד לא יודע ליצור אז מסתמכים על רוצ'סטי?
ואני חושב שהוא השתפר יפה בהגנה מאז תחילת העונה, הוא עדיין לא שומר טוב אבל לא נורא כמו פעם
צריך לצוות לידו גארד הגנתי (אבל לא נגר) שישלים אותו
החציל האצטקי כתב:שאראס ניצח בכל מקום שדרך בו, מגיל 16, ועל הבמות הכי גדולות.
רוצ׳סטי זכה ביורוצ׳אלנג׳ עם גוטינגן.
roy1000 כתב:jol9 כתב:לא לכל שחקן איכותי מתמזל לשחק בקריירה שלו בקבוצות גדולות שהולכות על תארים גדולים.
יכול להיות ד"א, שהצדק הוא בצדק שלכם, אלא שממש אי אפשר להסיק את זה ממה שקרה בעונה הזאת.
לצורך העניין, גם שאראס היה חור הגנתי, אבל שיחק לצד שחקנים מופלאים לאורך כל הקריירה שלו (וכמובן שהוא היה גדול
לא פחות מהם), ולכן לקח כ"כ הרבה תארים.
מהדברים של רוי עולה שבלי רוצ'סטי, מכבי היתה הרבה יותר טובה, וזה מופרך והזוי.
אבל יוני, הוא כבר זכה לשחק בקבוצות גדולות ונכשל בכולן.
וכן, מכבי הייתה הרבה יותר טובה עם שחקן אחר במקום רוצ'סטי (פארגו לדוגמא).
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־30 אורחים