כדורסל ישראלי החדש!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי החדש!

הודעהעל ידי ankram » 23 דצמבר 2015, 11:53

http://one.co.il/Article/15-16/2,620,12 ... tml?ref=hp

המנהל של דירקטוריון מנהלת ליגת העל בכדורסל אישר אתמול (שלישי) סופית כי החל מהעונה הבאה יירד מספר המתאזרחים שכל קבוצה תוכל לרשום. כפי שנחשף לראשונה ב-ONE ואתמול עבר אישור סופי נוסף, החל מהעונה הבאה תוכל כל קבוצה לרשום שני מתאזרחים בלבד, ושנה לאחר מכן, מתאזרח אחד בלבד, קרי בעונת 2017/2018.

כעת, הדבר יעבור רק אישור פורמלי בישיבת הדירקטוריון של המנהלת שתתכנס בקרוב. בשינוי המהפכני תמכו אתמול בישיבה בעלים של קבוצות שונות ובינהן: אלדד אקוניס מבני הרצליה, גיא הראל מהפועל ירושלים, רמי כהן מהפועל תל אביב ומוטי אמסלם מהפועל אילת, כאשר המתנגד היחיד היה שמעון מזרחי ממכבי תל אביב.

חבל שלא זוכרים את התרומה של המתאזרחים לכדורסל הישראלי , ללא המתאזרחים הכדורסל פה היה כמו הכדורגל , מכבי לא היתה זוכה באליפויות אירופה ללא סילבר , מנקין,ברודי וגריפין , נבחרת ישראל לא היתה מגיעה לכלום ללא סילבר,מנקין,בארי וקפלן , אני גם בספק אם ללא שארפ , דיון תומאס ובלו מכבי היתה בכלל מגיעה להתמודדויות ביורוליג , בטח לא לוקחת אותם.
יש פה הסתדרות שחקנים שכל מטרתה היא לדאוג לתנאים ולשכר של הישראלים הצברים, ללא שום קשר לכדורסל , זה יכול להיות הסתדרות מורים,נמל או כל דבר אחר , המטרה היא המשכורת והמקום של הכדורסלן הישראלי , השאיפה זה להגיע למצב של הכדורגל , חבורת אפסים שמקבלת משכורות עתק , ביחס הפוך ליכולת המקצועית , מבזבזים את הכסף על תסרוקות כמו בוזגלו או על אלכוהול , ועל "שרביט הקסמים" האיכות , המקצועניות והשאיפות לתואר , ניר אלון צריך להיות מנוטרל ושעה טובה קודם.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 דצמבר 2015, 11:56

1)למה זה חוקי?
2)טוב לדעת ששמעון כבר מזמן רק נובח ולא נושך ("לא ניתן לאף אחד להעביר חוק כזה), אף אחד כבר לא מפחד משמעות או ממכבי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 23 דצמבר 2015, 12:15

Holiday_Armadillo כתב:1)למה זה חוקי?
2)טוב לדעת ששמעון כבר מזמן רק נובח ולא נושך ("לא ניתן לאף אחד להעביר חוק כזה), אף אחד כבר לא מפחד משמעות או ממכבי

שמעון לא יכול לעשות כלום שאת ההחלטות על הכדורסל הישראלי מקבלות קבוצות שבראש ובראשונה רוצות לדפוק את מכבי , נראה לך שהאנשים הללו אלדד אקוניס מבני הרצליה, גיא הראל מהפועל ירושלים, רמי כהן מהפועל תל אביב ומוטי אמסלם מהפועל אילת , יקבלו החלטות למען הכדורסל הישראלי???
הם יקבלו החלטון לפי הסדר הבא:

1. לדפוק את מכבי.
2. לעשות ליגה חלשה שכל אחד יוכל לקחת אליפות.
3. לסדר לעצמם כמה ערבי גאלה.

אלו האג'נדות , אין שום קשר לכדורסל או לאיכות הכדורסל , העיקר שיהיה מעניין ומבעבע בביצה ורצוי לתת לטפירו עוד כמה שנים למקצוע. לפחות אני רואה שגם גיא הראל עוד לא עשה את הטרנספורמציה מקבוצה בשלולית לקבוצה איכותית , מה שמגדיל אצלי את הסברה שלאורי אלון מתי שהוא ימאס מלהיות נסיך הביצה ולקבל בראש באירופה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 דצמבר 2015, 12:41

שמעון מעצבן אותי יותר מפדרמן לאחרונה.
הגיע הזמן לפרוש אבאל'ה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 23 דצמבר 2015, 13:27

שמעון יצא ממכבי רק ללא רוח חיים.שיזכה לחיים ארוכים.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 23 דצמבר 2015, 13:28

ankram כתב:שמעון לא יכול לעשות כלום שאת ההחלטות על הכדורסל הישראלי מקבלות קבוצות שבראש ובראשונה רוצות לדפוק את מכבי , נראה לך שהאנשים הללו אלדד אקוניס מבני הרצליה, גיא הראל מהפועל ירושלים, רמי כהן מהפועל תל אביב ומוטי אמסלם מהפועל אילת , יקבלו החלטות למען הכדורסל הישראלי???

1. לדפוק את מכבי.

אלו האג'נדות , אין שום קשר לכדורסל או לאיכות הכדורסל , העיקר שיהיה מעניין ומבעבע בביצה ורצוי לתת לטפירו עוד כמה שנים למקצוע. לפחות אני רואה שגם גיא הראל עוד לא עשה את הטרנספורמציה מקבוצה בשלולית לקבוצה איכותית , מה שמגדיל אצלי את הסברה שלאורי אלון מתי שהוא ימאס מלהיות נסיך הביצה ולקבל בראש באירופה.

אני לא מבין איך האינטסרסים של ירושלים שונים מאלו של מכבי. באופן אישי, אני ממש לא מתרגש מזה. 7 זרים זה די והותר. ממש אין צורך בתעשיית האזרוח הזו.
roy1000

הודעהעל ידי my man » 23 דצמבר 2015, 14:47

roy1000 כתב:
ankram כתב:שמעון לא יכול לעשות כלום שאת ההחלטות על הכדורסל הישראלי מקבלות קבוצות שבראש ובראשונה רוצות לדפוק את מכבי , נראה לך שהאנשים הללו אלדד אקוניס מבני הרצליה, גיא הראל מהפועל ירושלים, רמי כהן מהפועל תל אביב ומוטי אמסלם מהפועל אילת , יקבלו החלטות למען הכדורסל הישראלי???

1. לדפוק את מכבי.

אני לא מבין איך האינטסרסים של ירושלים שונים מאלו של מכבי. באופן אישי, אני ממש לא מתרגש מזה. 7 זרים זה די והותר. ממש אין צורך בתעשיית האזרוח הזו.

זה נכון במציאות בלי החוק הרוסי..אבל החוק הזה טורף את הקלפים...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 דצמבר 2015, 14:51

כדאי מאוד שנשמע ממש בקרוב על עתירה לבגץ של מכבי, אחרת שמעון באמת איבד כל קרדיט שהיה לו. שיתעסק קצת בזה במקום להגן על רוצחות בבית משפט.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 23 דצמבר 2015, 15:09

my man כתב:
roy1000 כתב:

1. לדפוק את מכבי.

זה נכון במציאות בלי החוק הרוסי..אבל החוק הזה טורף את הקלפים...

אם יש לך זרים נורמלים ולא ליצנים, אז החוק הרוסי הוא חסר משמעות. במובן מסויים, ההגבלה הזו יכולה לעזור למכבי. אם זה יביא לזה שרוצ'סטי יעוף מפה, אני לגמרי בעד.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 23 דצמבר 2015, 15:10

MTA2311 כתב:כדאי מאוד שנשמע ממש בקרוב על עתירה לבגץ של מכבי, אחרת שמעון באמת איבד כל קרדיט שהיה לו. שיתעסק קצת בזה במקום להגן על רוצחות בבית משפט.

לא אמרו שזה התקבל בהסכמה של מכבי?
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 דצמבר 2015, 15:14

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:כדאי מאוד שנשמע ממש בקרוב על עתירה לבגץ של מכבי, אחרת שמעון באמת איבד כל קרדיט שהיה לו. שיתעסק קצת בזה במקום להגן על רוצחות בבית משפט.

לא יודע. לא קראתי.
למה שיסכימו לדבר כזה? מה יוצא להם מזה? גם בהנחה באמת שלא יהיו יותר שני מתאזרחים בקבוצה. למה להסכים?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 23 דצמבר 2015, 15:28

MTA2311 כתב:
roy1000 כתב:

לא יודע. לא קראתי.
למה שיסכימו לדבר כזה? מה יוצא להם מזה? גם בהנחה באמת שלא יהיו יותר שני מתאזרחים בקבוצה. למה להסכים?

כי זו הייתה פשרה שבה הכלל לא יחול על שחקנים שכרגע תחת חוזה בקבוצה. הקבוצות האחרות רצו הגבלה של מתאזרח אחד כולל אלו שמשחקים עכשיו.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 23 דצמבר 2015, 18:19

השלב הבא זה לעשות הפרדה בין מתאזרחים שהם יהודים (כמו סילבן ובלו נניח), לבין מתאזרחים שהם לא יהודים.
אח"כ נוכל לתלות תלאים קטנים וצהובים של צלבים על מי שלא יהודי, ותלאים של מגן דוד בצבע כחול על יהודים שלא נולדו בארץ.

אני מקווה שהחוקים יפעלו גם באקדמיה, בבתי החולים ובבתי הספר.

אין שום סיכוי שחוק כזה עובר בג"צ, אבל אני מקווה שבג"צ לא יוגש, ושמכבי תפרוש מהליגה ותעבור לVTB
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 דצמבר 2015, 19:23

ניסיתי לבנות קבוצה בליגת החלומות של הליגה הישראלית וזה בלתי אפשרי
היו חסרים לי שני שחקנים ומאמן כשנגמר לי התקציב וזה בלי שבחרתי שחקן ממכבי או ממגדל
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 23 דצמבר 2015, 20:29

jol9 כתב:השלב הבא זה לעשות הפרדה בין מתאזרחים שהם יהודים (כמו סילבן ובלו נניח), לבין מתאזרחים שהם לא יהודים.
אח"כ נוכל לתלות תלאים קטנים וצהובים של צלבים על מי שלא יהודי, ותלאים של מגן דוד בצבע כחול על יהודים שלא נולדו בארץ.

אני מקווה שהחוקים יפעלו גם באקדמיה, בבתי החולים ובבתי הספר.

אין שום סיכוי שחוק כזה עובר בג"צ, אבל אני מקווה שבג"צ לא יוגש, ושמכבי תפרוש מהליגה ותעבור לVTB

:clap2 :clap2 :clap2

הזייה אחת גדולה הסיפור של החוק הזה...
לא יאמן שעד עכשיו לא יצאה קריאה כמו שלך ממשרדי הקבוצה שלנו...

מכבי ז"ל תל אביב
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 24 דצמבר 2015, 01:22

מילה קטנה לגבי ישראליות אפרופו כל הדיונים והויכוחים בשנים האחרונות לגבי השחקן הישראלי, וגל הפטריוטיות העכור ששוטף אותנו.

לפני כמה ימים ראיתי את ליאור אליהו ממש נוסע לידי בכניסה לאשדוד ברכב פורשה מפואר.
הוא עצר ברמזור וכולו הצטנף בתוך עצמו שמה יזהו אותו ויציקו לו.

ואז נשאלת השאלה - מה משותף ביני לבין אותו ליאור אליהו או אנשים כמו יותם הלפרין, גיא פניני ויוגב אוחיון, למעט זה שאנחנו דוברים
שפה משותפת? לא הרבה.
אחד הטיעונים החוזרים על עצמם מדבר על הזדהות - איזו הזדהות יש לי עם האנשים האלה, ולמה היא צריכה להיות גדולה
יותר מאשר ההזדהות שלי עם שחקנים זרים?

מיהו הישראלי שיש כלפיו קונצנזוס מבחינת היחס והאהדה בקרב האוהדים (ונניח שהפורום שלנו הוא סוג של מדד מייצג)?
אף אחד, אפילו לא כספי.
צריך ללכת אחורה בשביל למצוא ישראלים שכולם התחברו אליהם ואהבו אותם. הרבה אחורה.
לי עולים אולי 2-3 שמות מה20-25 השנים האחרונות.

אבל מתאזרחים? זרים? רק מהעשור וחצי האחרון אפשר למנות יותר מעשרה.

חוק המתאזרחים ההזוי בא לבסס עוד יותר את החיבור המזוייף והמיותר עם הישראלי הצבר, ולי אישית כבר די נמאס מזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 24 דצמבר 2015, 21:35

אכן. אין עוד מלבדו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 24 דצמבר 2015, 21:39

jol9 כתב:מילה קטנה לגבי ישראליות אפרופו כל הדיונים והויכוחים בשנים האחרונות לגבי השחקן הישראלי, וגל הפטריוטיות העכור ששוטף אותנו.

לפני כמה ימים ראיתי את ליאור אליהו ממש נוסע לידי בכניסה לאשדוד ברכב פורשה מפואר.
הוא עצר ברמזור וכולו הצטנף בתוך עצמו שמה יזהו אותו ויציקו לו.

ואז נשאלת השאלה - מה משותף ביני לבין אותו ליאור אליהו או אנשים כמו יותם הלפרין, גיא פניני ויוגב אוחיון, למעט זה שאנחנו דוברים
שפה משותפת? לא הרבה.
אחד הטיעונים החוזרים על עצמם מדבר על הזדהות - איזו הזדהות יש לי עם האנשים האלה, ולמה היא צריכה להיות גדולה
יותר מאשר ההזדהות שלי עם שחקנים זרים?

מיהו הישראלי שיש כלפיו קונצנזוס מבחינת היחס והאהדה בקרב האוהדים (ונניח שהפורום שלנו הוא סוג של מדד מייצג)?
אף אחד, אפילו לא כספי.
צריך ללכת אחורה בשביל למצוא ישראלים שכולם התחברו אליהם ואהבו אותם. הרבה אחורה.
לי עולים אולי 2-3 שמות מה20-25 השנים האחרונות.

אבל מתאזרחים? זרים? רק מהעשור וחצי האחרון אפשר למנות יותר מעשרה.

חוק המתאזרחים ההזוי בא לבסס עוד יותר את החיבור המזוייף והמיותר עם הישראלי הצבר, ולי אישית כבר די נמאס מזה.

יוני, אתה תגיד את אותם הדברים אם יביאו לפה אלפי מהנדסים סיניים שיעשו את העבודה שלך בחצי מהעלות (כי הם משלמים חצי מיסים) ואז גם יגידו שהם צאצאים של עשרת השבטים ויאזרחו אותם?

חלאס עם השטויות. כמעט כל מדינה בעולם מגינה על האזרחים שלה בשוק העבודה. אני גם לא מבין את סיפור ה"הזדהות" - עם מי את ה כן מזדהה? עם אנוואקו? פארמר? רוצ'סטי?
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 24 דצמבר 2015, 21:48

אני מזדהה עם הצלחות ועם שחקנים מצליחים/מרגשים
יש הרבה הרבה יותר זרים שאהבתי במכבי מישראלים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 24 דצמבר 2015, 22:06

rc4991 כתב:אני מזדהה עם הצלחות ועם שחקנים מצליחים/מרגשים
יש הרבה הרבה יותר זרים שאהבתי במכבי מישראלים

זכותך להזדהות עם מי שאתה רוצה. אני לא מתלהב מרכבת שחקני הדיליג שנוחתת פה בשנים האחרונות, אבל כל אחד והדעה לו.

אני עדיין לא מבין את כל הרעש סביב נושא המתאזרחים. הרי כל הסיפור מוגבל לליגה הישראלית. מה הבעיה לרשום את רוצ'סטי כזר בליגה? מה זה כבר משנה? ביורוליג במילא אין שום הגבלות.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־23 אורחים