המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:
האירופאי הגדול בהיסטוריה.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:
עד פורזינגיס.
MaccabiTA כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:
עד פורזינגיס.
עד דרגאן בנדר
החציל האצטקי כתב:כספי באמת ענק. זה הדאבל דאבל הרביעי שלו העונה. שם אותו בטופ10 של הליגה.
my man כתב:פרויקט קרי בוואלה - להקיא!
זה כמו שיעשו פרויקט דונטה סמית...
פיכס!
my man כתב:כרמל מה לקחת קשה?
כולה התחלתי לאהוד קליבלנד בדיוק כשהוא התחיל לפרוח זה נראה לי טבעי וככה זה בכל העולם בכל סוגי הספורט שאתה שונא את היריב הכי גדול שלך...
לגבי דונטה סמית התכוונתי לומר שמבחינתי כאוהד מכבי זה יהיה כמו לתקוע לי פרויקט על השחקן שמתימר להיות הכי טוב בליגה...
לגבי אם הוא היה בקליבלנד...לא יודע לא חשבתי על זה...שאלה מעניינת...
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:פרויקט קרי בוואלה - להקיא!
זה כמו שיעשו פרויקט דונטה סמית...
פיכס!
לעשות פרוייקט על ה-MVP של הליגה הטובה בעולם, שחקן שלא דומה לאף שחקן אחר בעולם זה כמו לעשות פרוייקט על שחקן ממגדל? אני יודעת שאתה לא אוהב את גולדן סטייט ואתה נורא אוהב את קליבלנד אבל טיפה אובייקטיביות, טיפה
ומה הבעיה במה שהוא אמר? שאלו אותו אם הוא חושב שהוא השחקן הטוב בעולם והוא אמר ''כשאני דורך על הפרקט אני חושב ככה, כן, אני לא חושב על לברון או ג'ורדן או אף אחד אחר כשאני משחק'', זה החלק שהם השמיטו מהציטוט ואיזה שחקן לא חושב ככה? כמו שהוא אמר, אם הוא לא יאמין שהוא מסוגל לתת את הטוב ביותר כל ערב אז איזה מן שחקן הוא? בטח לא אחד שזוכה ב-MVP ובטבעת, זה בטוח
לעשות קעקוע של הנבחר ולקרוא לעצמו ''המלך'' הוא עוד לא עשה, נראה לי ש''ווינר'' זה כלום
''ידעתי שסוף סוף...'', אתה רוצה לשנוא אותו? תשנא, אבל אל תחפש תירוצים או סיבות, זה נורא פשוט למצוא אותם אם כל דבר נראה לגיטימי
תן לי לנחש שאם הוא היה בקליבלנד לא היית שונא אותו בכלל
שמואל1 כתב:הלילה ייערך משחק העונה במסגרת מחזור הכריסמס החגיגי בליגה הטובה בעולם- דיוויד בלאט, לברון ג'יימס והקאבס יפגשו את גולדן סטייט וסטפן קרי למפגש ענקיות.
קליבלנד מגיעה בסגל מלא. הולך להיות משחק ענק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־20 אורחים