צעד נכון וראוי , שימו לב לבזיון בכל הקשור לחלוקת הכספים.
מכבי כועסת: "חלוקת כספים לא שיוויונית"
מזרחי מתכוון בדבריו בין היתר להקצבות שהמדינה נותנת לטובת האבטחה במגרשים. כל קבוצה הגישה למנהלת את עלויות האבטחה שלה לשנה, המנהלת הגישה את העלויות הנ"ל, שהסתכמו ב-7.6 מיליון שקלים, וקיבלה על סמך זאת כ-30% מימון. במכבי ת"א ציפו שכל קבוצה תקבל את החלק היחסי שלה מהכסף אותו היא משקיעה במימון. למרבה הפלא, וועדת הכספים החליטה אחרת. על פי הנתונים, ארבע קבוצות קיבלו החזר של 100% מהוצאות ההבטחה שלהן ואילו מכבי ת"א קיבלה 17% בלבד.
בני הרצליה, למשל, דיווחה כי היא מוציאה 122,398 שקלים על אבטחה וקיבלה החזר של 100% על כל הסכום. מכבי ת"א דיווחה על הוצאה של שני מיליון ו-815 אלף שקלים והייתה אמורה לקבל החזר של 818,774 ש"ח. בפועל היא קיבלה רק 483,159 ש"ח. במכבי זועמים ולא מבינים איך מתקבלת החלטה לחלק את הכספים שווה בשווה בין קבוצות הליגה, כאשר ההוצאות הן לא ביחס שווה? בנוסף, המנהלת משכה סכום של חצי מיליון שקלים מהכסף שהועבר ע"י המדינה והעבירה אותו גם כן, שווה בשווה לקבוצות.
אקוניס החרא הזה , לא מספיק שהוא מקבל 30 בראש בתחילת השבוע בסוף השבוע הוא מעביר חוקים בניגוד לחוקי המדינה וגונב כסף שלא מגיע לו , שיידרס החרא הזה.