המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:שמעון אמר במגרש פתוח שאין כל כוונה לפרוש מהליגה, ולא שקלו את זה עד עתה.
חנו'ש כתב:מה זה אומר בעצם??
Holiday_Armadillo כתב:כל אלה שצוחקים עכשיו על מכבי במנהלת ואומרים שזה מהלך של ''תחזיקו אותי'' לא טועים
מעצבן, אבל הם לא טועים
my man כתב:אם זו רק הפגנה ותו לא אז באמת שאין לזה שום משמעות...
אבל אם יש בזה צעד שמעיד על כיוון מסוים שאליו אנחנו מתקדמים אז אנחנו בדרך לתקופה מאד מאד מעניינת!
אני בעצמי די מאמין שמדובר בהפגנת כח שברובה רעש...הם צריכים רעש, הדבר האחרון שחסר להם שיפסיקו לדבר עליהם עכשיו עד סוף העונה..
yanay21 כתב:כרגע זה איום ריק, אבל בהנחה וזו הקדמה לפרישה מהליגה-זה מבורך. מקאדו, ג'ורדי אמר משהו כזה, אבל אני מאמין שהוא התכוון לכל קבוצה שלא תשחק בליגה מקומית כלשהי, לא בהכרח זו של המדינה שלה. הVTB מוגדרת כליגה מזרח אירופאית(למרות שכמעט כולן שם רוסיות), אבל היא על תקן "ליגה מקומית".כלומר, אין ליגה רוסית, יש רק VTB. על אותו עיקרון, למיטב הבנתי, מכבי יכולה לשחק באדריאטית, וזה יחשב כליגה מקומית.
החציל האצטקי כתב:שמעון מבולבל.
דיבר על כך שמכבי היא קבוצה שמהווה חלק בלתי נפרד מהליגה, בדיוק כמו חיפה או אילת (קבוצות שבעשור הקודם היו כלום).
אז היי שמעון,
אתה טועה. מכבי ת״א היא לא חיפה, ולא אילת. ולא הפועל ירושלים או הפועל ת״א. הקבוצה שלך היא זכות הקיום של הליגה המזויינת הזאת.
תתעורר על החיים שלך ותבין שבמקום שיתפסו אותך בביצים אתה אמור לתפוס את כל השאר. הכדורסל פה מת והוא משך אותך איתו לקבר.
שילך הביתה וזהו.
הראיון הזה היה מפגן עלוב שלו כדי לנסות להראות שהוא עדיין רלוונטי.
דיברו גם על אירופה אור. ״אני מקווה שההיכל יהיה מלא כתמיד במשחקי היורוקאפ״. fuck off.
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־26 אורחים