המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:מדהימה ההתקדמות שלו , שחקן שיש לשים בפוסטר מעל כל מיטה של שחקן כדורסל צעיר , דמות לחיקוי.
my man כתב:ankram כתב:מדהימה ההתקדמות שלו , שחקן שיש לשים בפוסטר מעל כל מיטה של שחקן כדורסל צעיר , דמות לחיקוי.
לגמרי!! כתבתי את זה גם אתמול...
בינתיים אגב סן אנטוניו נהנית לה מניצחון 18 ברציפות...בסוף הם ישברו את השיא בכלל...
MaccabiTA כתב:my man כתב:ankram כתב:מדהימה ההתקדמות שלו , שחקן שיש לשים בפוסטר מעל כל מיטה של שחקן כדורסל צעיר , דמות לחיקוי.
לגמרי!! כתבתי את זה גם אתמול...
בינתיים אגב סן אנטוניו נהנית לה מניצחון 18 ברציפות...בסוף הם ישברו את השיא בכלל...
ניצחון 18 במשחקי בית, היה להם רצף כללי של 7 שנקטע ביוסטון בחג המולד
האמת שאני שמח בשביל כספי, ועוד דווקא אחרי כל הדיבור החיובי עליו פה אתמול הוא נותן שיא קריירה(עכשיו הוא בטח ייפצע...)
גל גל כתב:לא יודע לגבי כספי
אבל סטף קרי זה פשוט תופעה איך הוא זורק בתנועה זה פשוט מגהים
Who is Omri Casspi and how is he leading the NBA in 3-point shooting?
The man that dared match Stephen Curry shot-for-shot from deep is actually one of the league's best three-point marksmen. His career shows why teams need to be patient with young shooters.
Holiday_Armadillo כתב:ועם כל הלילה המדהים של כספי, הוא היה בצד הלא נכון של זה
אבל האמת שאני מעדיפה שחקנים שמנסים לחסום וחוטפים את הפוסטר על אלה שפשוט זזים הצידה ונותנים את הדאנק הקל
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ועם כל הלילה המדהים של כספי, הוא היה בצד הלא נכון של זה
אבל האמת שאני מעדיפה שחקנים שמנסים לחסום וחוטפים את הפוסטר על אלה שפשוט זזים הצידה ונותנים את הדאנק הקל
תכלס, לילה מושלם בשבילך, לא?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Shay_uzan ו־36 אורחים