LIAV10 כתב:חני, תרשמי בפרוטוקול שאני היחיד פה שאיחל לך מזל טוב.
תפתח לה ת'רד יא קמצן!
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:MTA2311 כתב:גם אותי יותר מעניינות ראיות פורנזיות מהודאה, אבל מערכת המשפט הישראלית עובדת אחרת. מה גם שזילברטל ועמית הסבירו יפה מאוד למה ההרשעה היא לא רק על ההודאה. יש יותר מדי דברים שהוא ידע, עשה ואמר שלא יכולים להיות מוסברים בצורה אחרת, שבה הוא לא היה מעורב ברצח.
מניע- הוא אמר בחקירות שהיא קיללה והתגרתה בו. בהתחשב בעבר האלים שהיה לו, זה מניע לא רע.
כן. פרשייה הזויה. לעולם לא נדע באמת מה קרה שם.
אפרופו... חשבת על קרימינולוגיה בשילוב נניח עם פסיכולוגיה או משהו דומה?
jol9 כתב:MTA2311 כתב:גם אותי יותר מעניינות ראיות פורנזיות מהודאה, אבל מערכת המשפט הישראלית עובדת אחרת. מה גם שזילברטל ועמית הסבירו יפה מאוד למה ההרשעה היא לא רק על ההודאה. יש יותר מדי דברים שהוא ידע, עשה ואמר שלא יכולים להיות מוסברים בצורה אחרת, שבה הוא לא היה מעורב ברצח.
מניע- הוא אמר בחקירות שהיא קיללה והתגרתה בו. בהתחשב בעבר האלים שהיה לו, זה מניע לא רע.
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:חני, תרשמי בפרוטוקול שאני היחיד פה שאיחל לך מזל טוב.
לא נעלם ממני (למרות שאני נאלצת לחלוק את האיחול)
לצערי את היום הולדת הזה אני חוגגת מהמיטה עם שפעת...
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:גם אותי יותר מעניינות ראיות פורנזיות מהודאה, אבל מערכת המשפט הישראלית עובדת אחרת. מה גם שזילברטל ועמית הסבירו יפה מאוד למה ההרשעה היא לא רק על ההודאה. יש יותר מדי דברים שהוא ידע, עשה ואמר שלא יכולים להיות מוסברים בצורה אחרת, שבה הוא לא היה מעורב ברצח.
חשבתי על לשלב קרימינולוגיה, או פסיכולוגיה עם משפטים (שזה מאסט), אבל החלטתי שמדעי המדינה יותר מעניין.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:גם אותי יותר מעניינות ראיות פורנזיות מהודאה, אבל מערכת המשפט הישראלית עובדת אחרת. מה גם שזילברטל ועמית הסבירו יפה מאוד למה ההרשעה היא לא רק על ההודאה. יש יותר מדי דברים שהוא ידע, עשה ואמר שלא יכולים להיות מוסברים בצורה אחרת, שבה הוא לא היה מעורב ברצח.
חשבתי על לשלב קרימינולוגיה, או פסיכולוגיה עם משפטים (שזה מאסט), אבל החלטתי שמדעי המדינה יותר מעניין.
שמח שהחלטת ללכת לאוניברסיטה בסוף.
לא תצטער.
מתי אתה מתפקד לליכוד?
MTA2311 כתב:השאלה הייתה איך הבנת שבחרתי באוניברסיטה.
jol9 כתב:נו, אז מה בחרת יא ניג'ס?
MTA2311 כתב:לא בחרתי כלום..
jol9 כתב:MTA2311 כתב:לא בחרתי כלום..
נרשמת למשהו?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:לא בחרתי כלום..
נרשמת למשהו?
לא. יש לי עוד מספיק זמן להתלבט האמת. אם ירצה השם אולי עוד אצליח לדחוף טיול לפני ההחלטה.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:לא בחרתי כלום..
נרשמת למשהו?
לא. יש לי עוד מספיק זמן להתלבט האמת. אם ירצה השם אולי עוד אצליח לדחוף טיול לפני ההחלטה.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:לא בחרתי כלום..
נרשמת למשהו?
עד כדי כך מיואש?
my man כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:לא בחרתי כלום..
נרשמת למשהו?
אבל שתהיה בלייב הא?!
ושכל החבר'ה מקליבלנד ימותו...
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־33 אורחים