ליגת ווינר: מכבי נגד מגדל- ראשון, 21:05, ערוץ 1

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

ליגת ווינר: מכבי נגד מגדל- ראשון, 21:05, ערוץ 1

הודעהעל ידי my man » 01 ינואר 2016, 01:48

נו אז מי לוקחת?
אני די סגור שדאנקן הולך להינות במשחק הזה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

Re: ליגת ווינר: מכבי נגד מגדל- ראשון, 21:05, ערוץ 1

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 01 ינואר 2016, 11:05

יוגי בחוץ ל-3 שבועות.
זה אומר שרוצ׳סטי ופארמר יחזיקו את העמדה בלעדית עכשיו, מצויין בעיניי. אולי פארמר הדפקט אשכרה יבין איך הוא מסוגל לתרום לקבוצה כבר.

זה יתחיל בנצחון בירושלים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי צ'שר » 01 ינואר 2016, 12:36

משחק קשה שהאמת שאין לי שום תחושה לגביו כרגע. איכשהו ירושלים תמיד נראים יותר טוב ומשוחרר נגדנו מאשר נגד קבוצות אחרות...

מצד שני, מכבי באמת מפרקת כל מה שזז בליגה לאחרונה, כולל קבוצות שמגדל בקושי ניצחה, והיא באמת שומרת טוב ואגרסיבי ככה שאולי הפעם זה יהיה שונה.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי מכביסט24 » 01 ינואר 2016, 21:34

חבל שאנשים כאן לא מדייקים יותר בכותרות של הת'רדים.. חשבתי שמכבי מארחת, מזל שבדקתי לפני שהגבתי..

מכבי וירושלים שתיהן מגיעות בכושר טוב למשחק הזה.. אם מכבי תפתח חלש זה יכול לתת בוסט לירושלים לפרק לנו את הצורה. חשוב שטבק לא יעשה שטויות בחמישיה! לעלות עם בנדר ואונואקו זאת התאבדות..
יש לי תחושה טובה לגבי המשחק הזה.. חבל רק שבדרך כלל התחושות שלי עושות נאחס :/
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי my man » 02 ינואר 2016, 18:59

אני מאמין שנחטוף בראש מעל 10 הפרש...
הלפרין ידפוק איזה 4 שלשות ודאנקן הולך לחגוג...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yzafrir » 02 ינואר 2016, 23:31

מבחינת יוקרה , המיפגש הכי חשוב בשנים האחרונות נגד קבוצה ישראלית ( יותר מהדרבים ) , בגלל שמדובר על קבוצה שבאמת קוראת תיגר על הגמוניה הדועכת של מכבי בשנים האחרונות.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 ינואר 2016, 01:39

גפני בספק גדול למשחק. מצטרף לדאור פישר הפצוע שגם לא ישחק.
מכבי די מקבלת הנחה פה, הפועל ירושלים נטולת גבוהים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 ינואר 2016, 01:50

גפני יעלה עם זריקה.
מכבי תשחק בלי יוגב ורנדל.
זה מאוד מאוזן.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 ינואר 2016, 01:51

MTA2311 כתב:גפני יעלה עם זריקה.
מכבי תשחק בלי יוגב ורנדל.
זה מאוד מאוזן.

ההערכה היא דווקא שהוא לא ישחק
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 71&lang=he
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 03 ינואר 2016, 09:47

משחק יוקרתי ללא לחץ או גב אל הקיר? - צפו לכמה וכמה שלשות של הלפרין.
אני מקווה שמכבי עשו סקאוט על המשחק של חיפה מול ירושליים בגביע וראו מה צריך לעשות. מצד שני זאת מכבי ואבי אבן אז צפו להתאכזב.
לא יודע מי ישמור את אליהו ודאנקן , 2 אלו יעשו ועושים לנו הרבה צרות , צריך להכניס אותם לבעיית עבירות ולשחק פנימה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 03 ינואר 2016, 11:44

רנדל הגיע מתישהו העונה למשחק חשוב?
הבן אדם בלוף ענק. חייב להיות מסולק מכאן בתום העונה.

אייק יכול לתת משחק טוב מאוד נגד הגבוהים שלהם. אפילו ארינזה יכול.
תתכוננו לפתיחה של חפירות פנימה- זה יהיה קשה לצפייה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי צ'שר » 03 ינואר 2016, 12:40

בלי פישר וגפני (שאגב ישמצב טוב שזה סתם תרגיל והוא ישחק בסוף) אנחנו יותר טובים מהם בוודאות וצריכים לנצח את זה. לא נופלים מהם בשום עמדה, וברוב העמדות עולים עליהם בהרבה.... בטח בעומק בספסל.

התחושה שאני מקבל פה מחלק מהמשתמשים היא של פחד... מה לעזעזל עובר עליכם? עונה, 2 שנותנים לנו קצת פייט והתחלנו להשתין במכנסיים??? תגדלו ביצים ובייציות ותפסיקו להלחיץ את עצמכם.

יאללה מכבי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי my man » 03 ינואר 2016, 12:47

צ'שר כתב:בלי פישר וגפני (שאגב ישמצב טוב שזה סתם תרגיל והוא ישחק בסוף) אנחנו יותר טובים מהם בוודאות וצריכים לנצח את זה. לא נופלים מהם בשום עמדה, וברוב העמדות עולים עליהם בהרבה.... בטח בעומק בספסל.

התחושה שאני מקבל פה מחלק מהמשתמשים היא של פחד... מה לעזעזל עובר עליכם? עונה, 2 שנותנים לנו קצת פייט והתחלנו להשתין במכנסיים??? תגדלו ביצים ובייציות ותפסיקו להלחיץ את עצמכם.

שום פחד- הכרה במציאות...בשלוש השנים האחרונות הם דופקים עלינו את תצוגות חייהם- מה אתה חושב שה צירוף מקרים?
אין לי פחד מהם במקרה שנגיע למשחק על תואר מולם...אבל כל עוד מדובר על העונה הרגילה- תתכונן לתצוגת מופת שלהם...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 03 ינואר 2016, 13:32

צ'שר כתב:בלי פישר וגפני (שאגב ישמצב טוב שזה סתם תרגיל והוא ישחק בסוף) אנחנו יותר טובים מהם בוודאות וצריכים לנצח את זה. לא נופלים מהם בשום עמדה, וברוב העמדות עולים עליהם בהרבה.... בטח בעומק בספסל.

הבעיה היא לא י-ם, ולא הקהל, הבעיה היא הקבוצה שלובשת את המדים הצהובים, ונראית כמו חיקוי רע של הפועל חולון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 03 ינואר 2016, 13:50

my man כתב:

שום פחד- הכרה במציאות...בשלוש השנים האחרונות הם דופקים עלינו את תצוגות חייהם- מה אתה חושב שה צירוף מקרים?
אין לי פחד מהם במקרה שנגיע למשחק על תואר מולם...אבל כל עוד מדובר על העונה הרגילה- תתכונן לתצוגת מופת שלהם...

אני לא מבין איך בן אדם שאין לו אמונה לחלוטין , הולך להיות מתנחל :neutral
מתאים לך להיות איש של בתי קפה בת"א
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי ankram » 03 ינואר 2016, 13:52

כל הסימני קריאה האלו , הם סבבה רק לא קשורים כל כך למציאות.
אין למכבי שחקנים קשוחים כמו רולאנד , סמית' ודאנקן. הקו האחורי שלנו מורכב מהלפרינים למיניהם , שכל לחץ קטן והם נשברים כמו צלחת חד פעמית , הגבוהים שלנו זה לא בדיוק הגבוהים שיכולים להוציא עבירות מהגבוהים של ירושליים ובשום מצב ללא רנדל , יש לנו מצ' אפ עם ליאור אליהו , שנמצא אולי בתקופה הכי טובה בקרייריה שלו.
פרנקו אוהב להשתמש באיזורית 1 3 1 , אני בספק אם טבק בכלל התכונן לזה , כי לפי דבריו , הוא כלל לא מסתכל על הקבוצות שמנגד.
לחץ על הכדור יכול לעזור נגד חולון,נס ציונה והרצליה , מול ירושליים 3 מסירות והם בצבע.
מנגד לירושליים אין מי שישמור על לאנסברג , אבל לאנסברג נוטה להירו מוד שמדובר ביושליים , הירו מוד שבדרך כלל לא מצליח.
כרגיל המפתחות אצל פארמר , אם הוא ימשיך בגישה שלו לעונה , הלפרין יכול לשמור עליו וכלל לא לפחד , ולשחק עליו במשחק עומד , פארמר בגישתו הנוכחית לא יכול לשמור את ארד הררי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי my man » 03 ינואר 2016, 13:53

felix_r כתב:
my man כתב:

אני לא מבין איך בן אדם שאין לו אמונה לחלוטין , הולך להיות מתנחל :neutral
מתאים לך להיות איש של בתי קפה בת"א

כן כי מכבי וה' זה על אותה הסקאלה- אהבתי!
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 ינואר 2016, 13:54

יש שיגידו שה' אף מאכזב יותר
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 03 ינואר 2016, 13:54

MTA2311 כתב:יש שיגידו שה' אף מאכזב יותר

בום!
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי מקובי » 03 ינואר 2016, 14:29

ankram כתב:

כל הסימני קריאה האלו , הם סבבה רק לא קשורים כל כך למציאות.
אין למכבי שחקנים קשוחים כמו רולאנד , סמית' ודאנקן. הקו האחורי שלנו מורכב מהלפרינים למיניהם , שכל לחץ קטן והם נשברים כמו צלחת חד פעמית , הגבוהים שלנו זה לא בדיוק הגבוהים שיכולים להוציא עבירות מהגבוהים של ירושליים ובשום מצב ללא רנדל , יש לנו מצ' אפ עם ליאור אליהו , שנמצא אולי בתקופה הכי טובה בקרייריה שלו.
פרנקו אוהב להשתמש באיזורית 1 3 1 , אני בספק אם טבק בכלל התכונן לזה , כי לפי דבריו , הוא כלל לא מסתכל על הקבוצות שמנגד.
לחץ על הכדור יכול לעזור נגד חולון,נס ציונה והרצליה , מול ירושליים 3 מסירות והם בצבע.
מנגד לירושליים אין מי שישמור על לאנסברג , אבל לאנסברג נוטה להירו מוד שמדובר ביושליים , הירו מוד שבדרך כלל לא מצליח.
כרגיל המפתחות אצל פארמר , אם הוא ימשיך בגישה שלו לעונה , הלפרין יכול לשמור עליו וכלל לא לפחד , ולשחק עליו במשחק עומד , פארמר בגישתו הנוכחית לא יכול לשמור את ארד הררי.

אנחנו אפסיים לחלוטין והם גולדן סטייט 2.

אי אפשר להוציא עבירות מיכולת השמירה העילאית של אליהו? של דאנקן?
אופייבו גם הוא בכושר לא רע בכלל (דאבל פיגרס בשני המשחקים האחרונים בליגה)
אונאקו עם כמה שהוא מצחיק וגמלוני הוא שחקן שאין לירושלים מה לשים מולו (עם כל הכבוד לדאנקן)
אזורית 1-3-1 פותחת בעיקר את הפינות, שזה המקום שבו מכבי קולעת הכי טוב שלשות (פניני, לנדסברג, בנדר...) אז לא יודע עד כמה זה יתרון.
מכבי לוחצת את הכדור ומעכבת את תחילת ההתקפה של היריבה, הלחץ לא נועד לחטיפת כדור (עקב השומרים המהוללים שלנו בקו האחורי)

לרגע אני לא אומר שאנחנו פייבוריטיים מובהקים, החסרונות של שתי הקבוצות ידועים, ואני לא בטוח שיש עדיפות לקבוצה כזו או אחרת. אבל זה לא חד צדדי כמו שמובן מההודעה שלך.
מקובי

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], JarJarBinx ו־48 אורחים