המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:מה לעזאזל הלך שם עם הידיים המפחידות שלה?
Holiday_Armadillo כתב:יש פה מישהו עם אינטרנט של 012?
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש פה מישהו עם אינטרנט של 012?
כן, אני
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש פה מישהו עם אינטרנט של 012?
כן, אני
רק ספק?
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש פה מישהו עם אינטרנט של 012?
כן, אני
רק ספק?
כן. תשתית של בזק
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש פה מישהו עם אינטרנט של 012?
כן, אני
רק ספק?
כן. תשתית של בזק
הייתי אצלם יותר מעשור (ספק שלהם ותשתית של בזק) ולפני כמה חודשים עברתי לתשתית וספק של בזק ומאז האינטרנט ממש מגמגם ויש ירידות חדות במהירות מדי פעם ברמה שלוקח 20 דקות לטעון סירטון של 6 דקות ביוטיוב
חשבתי לעבור לתשתית וספק של 012 אבל אני לא ממש יודעת איך הם עם השילוב החדש ואני גם דיי בטוחה (מהשהות שלי אצלם) שהתמיכה הטכנית שלהם לא טובה ומהירה כמו של בזק
felix_r כתב:התלוננת בבזק? אני זוכר שפעם התלוננתי בבזק, שהמהירות היא לא תמיד טובה, אז שלחו לי טכנאי , שעבד פה איזה שעתים על כל החיבורים בקופסת בזק
felix_r כתב:הרשת שלך מוגנת? אולי איזה שכן מתחבר לך לאינטרנט ?
rc4991 כתב:עם איך שהם משחקים אני לא אתפלא אם זה באמת מה שקורה שם בפסק זמן
https://www.facebook.com/maccabitlv/vid ... 1/?theater
כמובן שהג'יבריש של טבק זה קרואטית
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:הרשת שלך מוגנת? אולי איזה שכן מתחבר לך לאינטרנט ?
יותר מוגנת מהדלת של הבית
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:הרשת שלך מוגנת? אולי איזה שכן מתחבר לך לאינטרנט ?
יותר מוגנת מהדלת של הבית
דרך אגב, באמת יכול להיות שזה בעיה בחיבורים בגלל הגשמים.
זוכרת שהזכרתי קודם, שהיו לי בעיות עם מהירות (ולפעמים ניתוקים)? אני שמתי לב שזה התחיל אחרי הסערה הגדולה שהיית בסתיו. ואז אחרי שהטכנאי חידש את כל החיבורים בקופסה של בזק, הכל הסתדר.
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:הרשת שלך מוגנת? אולי איזה שכן מתחבר לך לאינטרנט ?
יותר מוגנת מהדלת של הבית
זוכרת שהזכרתי קודם, שהיו לי בעיות עם מהירות (ולפעמים ניתוקים)? אני שמתי לב שזה התחיל אחרי הסערה הגדולה שהיית בסתיו. ואז אחרי שהטכנאי חידש את כל החיבורים בקופסה של בזק, הכל הסתדר.
אני רוצה לתת להם ליהנות מהספק אבל זה התחיל לפני ה''חורף''
אם זה משהו חדש והם עדיין מתרחבים ומשדרגים אז בסדר אבל תגידו שזה זה
אם הייתי רוצה מהירות נמוכה ובעיות כל יומיים הייתי מצטרפת להוט/נטוויז'ן
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:הרשת שלך מוגנת? אולי איזה שכן מתחבר לך לאינטרנט ?
יותר מוגנת מהדלת של הבית
אני רוצה לתת להם ליהנות מהספק אבל זה התחיל לפני ה''חורף''
אם זה משהו חדש והם עדיין מתרחבים ומשדרגים אז בסדר אבל תגידו שזה זה
אם הייתי רוצה מהירות נמוכה ובעיות כל יומיים הייתי מצטרפת להוט/נטוויז'ן
למה שתתני להם להנות מהספק? את משלמת את כל הכסף, נכון? אז תגידי להם שיבואו ויסדרו את זה, או שיתנו לך להשתמש בחינם כל עוד השירות שלהם הוא לא כפי שהובטח לך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מקאדו 3 ו־21 אורחים