פיני מדבר ב-103

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פיני מדבר ב-103

הודעהעל ידי jol9 » 28 אוקטובר 2015, 00:44

toja27 כתב:
jol9 כתב:עזבו שניה את פיני. התוכן של הדברים זה מה שמעניין וחשוב.

הדברים שפיני אומר, נאמרו כאן באינספור הזדמנויות. לא יודע מה האינטרס של פיני. אני יודע מה האינטרס שלי,
וזה שלקבוצה הזאת תהיה יכולת מקצועית משכנעת בהווה ודרך וראייה לעתיד.
המועדון איבד את דרכו, ושום תואר יורוליג מקרי, לא ישנה את זה.

יש חשיבות גם למניע עצמו, מהסיבה הפשוטה שאי אפשר לדעת באיזה צבעים פיני צבע את העובדות, מה הוא בחר להעלים, מה בחר לספר ומה בחר להתאים לסיפור שלו. כבר עכשיו יש משהו שלא מסתדר לי ממש במשהו שהוא אמר אתמול ומשהו שהוא אמר לפני( אני לא ארחיב עכשיו כי אני הולך לישון). עד שאני לא אשמע צדדים אחרים, אני לא מאמין לכל מה שהוא אמר(כן אתמול זה היה קצת אחרת אבל פתאום אני תופס את זה בצורה קצת שונה). אני בטוח שלקבוצה יש עבודה רצינית לעשות בשיפור התנהלות שלהם. אבל לי המניע עצמו כן חשוב.

המניע חשוב רק בשביל הרכילות.
זכותך לחשוב שפיני אומר אמת או משקר, וכמובן שלשמוע את הצד השני זה תמיד טוב.

אני לא רואה משהו שלא מסתדר לי עם מה שידענו/חשבנו קודם.
מעל הכל, אנחנו פשוט רואים התנהלות לא מקצועית במועדון, שמובילה אותו לתהומות שהוא מעולם לא היה בהם, כולל בשנת 93.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מילוס » 28 אוקטובר 2015, 14:24

קובי כתב:
החציל האצטקי כתב:אני לא מבין מה אתה רוצה.
היית מעדיף שיעשה את זה תוך כדי העונה, כשמזה הוא מתפרנס?
או בתום העונה, כשזה ייתפס כבריחה מאחריות?

אם הוא כ"כ אמיתי וזה כ"כ הפריע לצוות המקצועי, שהיה שותף בו, בעונה שעברה, אז כן, בוודאי שתוך כדי העונה, כדי לנסות לשנות - בטח אם קוראים לך פיני גרשון ואתה דמות כ"כ משפיעה.
הדוגמא של סוף העונה ניתנה כמובן, כדי להמחיש ולהדגיש שהוא בחר בעיתוי מסריח עכשיו. בוודאי שאם היה עושה זאת בסיום העונה, הוא היה בוחר בעיתוי מסריח אחר, שהיה פועל נגדו. עכשיו שהוא בחוץ והמועדון בחרא, אז זו באמת החוכמה הכי קטנה.

אבל אם תריץ את הראיון איתו אתה תקבל תשובה מושלמת - הוא טען שם כי הסיבה שהוא לא במכבי היא, שבניגוד לגודס, אבן ואחרים - הוא אכן אמר את מה שיש לו להגיד, וזה לא התקבל בצורה יפה, כי רוצים במכבי ייס-מנים... הוא לא אמר את הדברים לתקשורת, אלא לממונים אליו. עקכשיו, אם זה נכון, יש יותר פייר מזה?

אתה לא מצפה שבנאדם בתפקיד יצא וילכלך על מקום העבודה שלו, בזמן שהקבוצה במשבר והוא עדיין מקבל משכורת, נכון?

אף אחד בעולם לא נקי מאינטרסים, אבל האיש שפך כאן אור על הרבה מאוד תחלואות שרובנו כבר שנים רק מספקלצים לגביהן - ורק בצורה כזאת דברים יכולים להשתנות במאפיה שנוצרה שם. כשקהל של מאות אלפים מודע לדברים, אולי מישהו מבפנים ילחץ קצת ויתחיל לעשות סדר בשכונה. אחלה פיני שבעולם..
מילוס

הודעהעל ידי ankram » 28 אוקטובר 2015, 14:34

מילוס כתב:
קובי כתב:
החציל האצטקי כתב:אני לא מבין מה אתה רוצה.
היית מעדיף שיעשה את זה תוך כדי העונה, כשמזה הוא מתפרנס?
או בתום העונה, כשזה ייתפס כבריחה מאחריות?

אם הוא כ"כ אמיתי וזה כ"כ הפריע לצוות המקצועי, שהיה שותף בו, בעונה שעברה, אז כן, בוודאי שתוך כדי העונה, כדי לנסות לשנות - בטח אם קוראים לך פיני גרשון ואתה דמות כ"כ משפיעה.
הדוגמא של סוף העונה ניתנה כמובן, כדי להמחיש ולהדגיש שהוא בחר בעיתוי מסריח עכשיו. בוודאי שאם היה עושה זאת בסיום העונה, הוא היה בוחר בעיתוי מסריח אחר, שהיה פועל נגדו. עכשיו שהוא בחוץ והמועדון בחרא, אז זו באמת החוכמה הכי קטנה.

אבל אם תריץ את הראיון איתו אתה תקבל תשובה מושלמת - הוא טען שם כי הסיבה שהוא לא במכבי היא, שבניגוד לגודס, אבן ואחרים - הוא אכן אמר את מה שיש לו להגיד, וזה לא התקבל בצורה יפה, כי רוצים במכבי ייס-מנים... הוא לא אמר את הדברים לתקשורת, אלא לממונים אליו. עקכשיו, אם זה נכון, יש יותר פייר מזה?

אתה לא מצפה שבנאדם בתפקיד יצא וילכלך על מקום העבודה שלו, בזמן שהקבוצה במשבר והוא עדיין מקבל משכורת, נכון?

אף אחד בעולם לא נקי מאינטרסים, אבל האיש שפך כאן אור על הרבה מאוד תחלואות שרובנו כבר שנים רק מספקלצים לגביהן - ורק בצורה כזאת דברים יכולים להשתנות במאפיה שנוצרה שם. כשקהל של מאות אלפים מודע לדברים, אולי מישהו מבפנים ילחץ קצת ויתחיל לעשות סדר בשכונה. אחלה פיני שבעולם..

מילוס , למרות שזה מאד מעניין אותנו , פיני פשוט עשה מהלך שאינו מקובל כמעט בשום מועדון מפואר באירופה , בטח שמדובר במכבי שבמשך שנים כיבסה את הכביסה המלוכלכת בפנים.
נכון המידע שהוא סיפק עשה פה הרבה רעש , אבל גם הרבה נזק , בטח למועדון שהוא אמור להיות בדמו של פיני.
היו פה גם אמירות שיש בהם לפגוע במזרחי ("נתנו" לו להחתים את יבזורי) , ולמעט דיוויד פדרמן , הוא בעצם ליכלך על כל בעל תפקידים "חשוב" (דני , ניקו,אבי אבן). הייתי שמח אם רק אוהדי מכבי היו חשופים למידע הזה ולא כל עם ישראל.
יש פה גם חשד שחלק מאמירותיו נובעות בעיקר כצורך לגונן על כבודו של אבי קובלסקי שהוא מאד קשור לפיני , או לפחות לנקום את פיטוריו.
אני מזכיר לכולם שפיני רחוק מרחק שנות אור מאיזה דמות שהיא לא שנויה במחלוקת , מדובר באיש שהצליח לריב ריב עצום עם כץ בזמן שהוא היה מבעלי הקבוצה ובעקיפין גרם לעזיבתו , עם איש שהפך אותנו לבדיחה בניו יורק אחרי הסיפור שהיה לו במשחק בארה"ב , עם איש שפוטר (או הוקפא) אחרי אמירות המוקה שלו , ועוד ועוד. הקיצר לא מדובר באיזה דמות כל כך רצינית שאפשר לקרוא את דבריו בשקיקה ועל כל משפט להגיד אמן , מעורב פה המון אגו.
היה צריך לגלות קצת קלאס כמו דיויד בלאט או להבדיל אלפי הבדלות אפי בירנבויים , שניהם סבלו סבל עצום במכבי , אבל מילה הם לא יגידו לתקשורת.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי קובי » 28 אוקטובר 2015, 14:42

Exactly
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי מילוס » 28 אוקטובר 2015, 14:44

אבל אולי דווקא בגלל שהמועדון בדמו, וכשהוא דיבר מבפנים אף אחד לא ספר אותו, הוא עושה את הדבר הנכון? הרי גם לפני הדברים שלו, הבנו שמה שהולך שם בשנים האחרונות זה לא מכבי, זה מאפיה של מס' אנשים עם מעט מאוד מושג או רצון לנהג את הקבוצה בצורה ישרה..

ברגע שהוא חש סלידה וניתוק - כמו הרבה מאוד אוהדים ד"א - ממה שקורה במכבי, ולא מהשנה, אז לדעתי אין שום רע בלדבר. זה לא שהוא כבר עשור מנגח את מכבי, כנראה שהוא החליט שעכשיו זה העיתוי להוציא את מה שהוא חושב, ואני מבסוט מזה. זה יכול לעשות רק טוב.

מבחינתי, האנשים שפיני יצא עליהם, שהם האנשים שמריצים את הדברים בשנים האחרונות - הם לא מכבי. הם לא מייצגים שום דבר שקשור למה שנבנה במכבי במשך 60 שנה. לצער כולנו, זה נראה יותר ויותר שהאמור נכון גם לגבי ניקולה..
מילוס

הודעהעל ידי ankram » 28 אוקטובר 2015, 14:56

אפי,ספחיה,בלאט,שטיין,קובלסקי,גור - חלקם הגדול פוטר ממכבי , חלקם באמצע עונה חלקם בסופה , כולם אכלו הרבה חרא מההנהלה במשך העונה , אף אחד מהם לא דיבר , גור לא דיבר על הסאבוטאז' שעשו לו עם ההחתמה של ניקו , קובלסקי לא אמר מילה , שטיין רק ציין באכזבה שפיטרו אותו לאחר פתיחת העונה מה שמנע ממנו להיות מאמן ראשי בקבוצה כלשהיא , אני לא רוצה להזכיר מה עשו לדיויד ואיך גימדו את ההשג שלו. מילה הם לא אמרו בתקשורת , מילה. אף אחד לא חושב שמכבי היא לא בדם של דיויד , שטיין,קובלסקי או אפילו גור.
יש פה יריקה לבאר שפירנסה אותו לא מעט שנים , למרות הרבה מאד אירועים שהוא היה מעורב בהם ,שהיו מעיפים לכל הרוחות כל עובד בחברה רצינית. זה הרי עולם קטן , לא חבל להסתכסך עם כל העולם ואחותו?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אחדשיודע » 28 אוקטובר 2015, 14:58

באמת שאני לא יודע מה אתם רוצים. הגיע הזמן שמישהו יוציא את הכביסה המלוכלכת החוצה (ויש הרבה כזאת, הרבה יותר מידי).
האנשים שהוא דיבר עליהם מובילים את המועדון הזה לאבדון, בטח בשנתיים האחרונות. ח"ח לפיני.
אחדשיודע

הודעהעל ידי מילוס » 28 אוקטובר 2015, 15:05

אוקיי, אז אתה מסכים איתי שהרבה מדי אנשים בוזו והושלכו מהמועדון הזה בשנים האחרונות.. בלאט היה מאוד קרוב לזה לפני שנתיים, הוא אף שלח לא מעט רמיזות בעניין. אבל כלום לא השתנה, כי הוא לא פתח את הפה. כלום לא השתנה, והקבוצה ממשיכה לדשדש מאז.

אתה לא חושב שהגיע הזמן שמישהו יפתח כבר את הפה? זו הדרך היחידה לגרום לזעזוע, כי אם גם פיני ישתוק, ואחריו גודס, המופע האיום הזה פשוט ימשיך.. וכמו שאתה רואה, זה רק הולך ונהיה רע יותר. למשל, אחת הקבוצות המוכשרות של מכבי בשני העשורים האחרונים - שנראית כמו קבוצת המעודדות של שוק הכרמל..
מילוס

הודעהעל ידי roy1000 » 28 אוקטובר 2015, 15:14

ankram כתב:מילוס , למרות שזה מאד מעניין אותנו , פיני פשוט עשה מהלך שאינו מקובל כמעט בשום מועדון מפואר באירופה , בטח שמדובר במכבי שבמשך שנים כיבסה את הכביסה המלוכלכת בפנים.
נכון המידע שהוא סיפק עשה פה הרבה רעש , אבל גם הרבה נזק , בטח למועדון שהוא אמור להיות בדמו של פיני.
היו פה גם אמירות שיש בהם לפגוע במזרחי ("נתנו" לו להחתים את יבזורי) , ולמעט דיוויד פדרמן , הוא בעצם ליכלך על כל בעל תפקידים "חשוב" (דני , ניקו,אבי אבן). הייתי שמח אם רק אוהדי מכבי היו חשופים למידע הזה ולא כל עם ישראל.
יש פה גם חשד שחלק מאמירותיו נובעות בעיקר כצורך לגונן על כבודו של אבי קובלסקי שהוא מאד קשור לפיני , או לפחות לנקום את פיטוריו.
אני מזכיר לכולם שפיני רחוק מרחק שנות אור מאיזה דמות שהיא לא שנויה במחלוקת , מדובר באיש שהצליח לריב ריב עצום עם כץ בזמן שהוא היה מבעלי הקבוצה ובעקיפין גרם לעזיבתו , עם איש שהפך אותנו לבדיחה בניו יורק אחרי הסיפור שהיה לו במשחק בארה"ב , עם איש שפוטר (או הוקפא) אחרי אמירות המוקה שלו , ועוד ועוד. הקיצר לא מדובר באיזה דמות כל כך רצינית שאפשר לקרוא את דבריו בשקיקה ועל כל משפט להגיד אמן , מעורב פה המון אגו.
היה צריך לגלות קצת קלאס כמו דיויד בלאט או להבדיל אלפי הבדלות אפי בירנבויים , שניהם סבלו סבל עצום במכבי , אבל מילה הם לא יגידו לתקשורת.

בעיקרון אתה צודק. במצב הנוכחי של מכבי, אני חושב שלא הייתה ברירה והחשיפה הזו תעשה רק טוב לקבוצה.
המון אגו או לא, פיני שם את נושא הניבול על השולחן ומכבי עכשיו תהיה חייבת להגיב ולנקות את האורוות.
הפגיעה באגו של ניקולה ודני פדרמן ואפילו של שימעון מעניינת אותי הרבה פחות.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 28 אוקטובר 2015, 15:39, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי JarJarBinx » 28 אוקטובר 2015, 15:38

מישהו אמר פעם "מי שהולך לישון עם ילדים, שלא יתפלא שהוא קם רטוב"...
מי שמכניס את פיני למועדון, שלא יתפלא שבפעם הבאה שפיני משחרר את הלשון ייצאו דברים בצורה לא הכי דיפלומטית.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי jol9 » 28 אוקטובר 2015, 16:41

אחדשיודע כתב:באמת שאני לא יודע מה אתם רוצים. הגיע הזמן שמישהו יוציא את הכביסה המלוכלכת החוצה (ויש הרבה כזאת, הרבה יותר מידי).
האנשים שהוא דיבר עליהם מובילים את המועדון הזה לאבדון, בטח בשנתיים האחרונות. ח"ח לפיני.

בדיוק.
הרי אנחנו שנים כאן בוכים (ואנקראם, אתה בראש), ששום דבר לא קורה, ששום דבר לא חשוף ושקוף, שהכל נעשה באופן לא מקצועי וכו'.

אז על מה התלונה? פיני לא תלית שכולה תכלת? וואלה, זה באמת לא חדש, אבל מה זה קשור בכלל?
אני בטוח שפיני יכל לפתוח עוד יותר ממה שפתח, אבל גם מה שהוא הוציא זה מספיק וזה אמור לשנות.
דבר ראשון - בדעת הקהל. עובדה שמדברים על זה, ושמכבי מכחישה וכו'. הרי מנהיגי ארגוני האוהדים יודעים רק להתלונן על צבע הלוגו, ולא
על ההתנהלות המקצועית, אז מזל שבא מישהו שאשכרה מקשיבים לו, שמוציא את הדברים שלנו החוצה לכל העם.
דבר שני - במעשי ההנהלה. אולי עכשיו כשהכל חשוף וידוע, הם יתחילו להזיז את עצמם ולקבל החלטות שישנו את כיוון התנועה של המועדון הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 ינואר 2016, 23:18

פיני גרשון: מי שמינה את וויצ'יץ' אחראי לכישלון
פיני גרשון הפציץ בראיון ל-102FM: "דני פדרמן נתן לו את הסמכויות, אם הוא החליט לבדו הוא האשם, אם זה הדירקטוריון הם אשמים. ירושלים תהיה אלופה"
http://one.co.il/Article/15-16/2,620,12 ... tml?ref=hp
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 06 ינואר 2016, 23:42

גם התולעים כבר אוכלים את הגופה הזאת.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שחף » 07 ינואר 2016, 00:37

החיצים צריפים לעוף לכיוון של פדרמן ומזרחי, ממש לא לכיוון של ניקולה וזה הבעיה עם הראיונות האלה של פיני. נכון שהוא אומר שמי שאשם זה הם אבל בת'כלס רוב הדיון הוא סביבו.
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 ינואר 2016, 00:40

שחף כתב:החיצים צריפים לעוף לכיוון של פדרמן ומזרחי, ממש לא לכיוון של ניקולה וזה הבעיה עם הראיונות האלה של פיני. נכון שהוא אומר שמי שאשם זה הם אבל בת'כלס רוב הדיון הוא סביבו.

פיני לא יגיד מילה רעה על שמעון בחיים. גם על דייוויד סביר שלא.
בכל מקרה, יש לו אינטרס מאוד ברור בכל הראיונות האלה, והוא לא טובת המועדון. ניקולה זיין אותו, אז פיני מחזיר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 07 ינואר 2016, 01:02

אני לא חושב אגב שניקולה זה איזה שה תמים. יש לו חלק גדול בכישלון הזה- עניין בנדר הוא דוגמא מעולה, ואם יש לו חלק בבחירת השחקנים זה עוד יותר גרוע
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 07 ינואר 2016, 01:15

פיני ממשיך לזרוק את החצים לניקולה, אבל מי שקורא בין השורות (והאמת גם לא ממש בינהן) רואה ביקורת חריפה על דני פדרמן.
זה ברור לחלוטין שמי שאשם בכשלונות המקצועיים זה דני פדרמן. אני שמח שהוא זז הצידה. מקווה שכבר בעונה הבאה
נראה את הפירות של זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 ינואר 2016, 01:19

שחף כתב:אני לא חושב אגב שניקולה זה איזה שה תמים. יש לו חלק גדול בכישלון הזה- עניין בנדר הוא דוגמא מעולה, ואם יש לו חלק בבחירת השחקנים זה עוד יותר גרוע

ממש לא שה תמים. אני נוטה להאמין לרוב הדברים שפיני אומר. לפחות לרוח שלהם.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 ינואר 2016, 01:22

jol9 כתב:פיני ממשיך לזרוק את החצים לניקולה, אבל מי שקורא בין השורות (והאמת גם לא ממש בינהן) רואה ביקורת חריפה על דני פדרמן.
זה ברור לחלוטין שמי שאשם בכשלונות המקצועיים זה דני פדרמן. אני שמח שהוא זז הצידה. מקווה שכבר בעונה הבאה
נראה את הפירות של זה.

אם הוא כביכול זז הצידה, היית אמור לראות פירות העונה, כי הוא "התפטר" לפני תחילת ההכנות לעונה הנוכחית.
בכל מקרה, דני הוא סימפטום. אבאל'ה ושמעון לא מנהלים את העסק יותר טוב. היה אפשר להבין את זה מעצם המינויים של דני, אבי וניקולה, אבל אם זה לא מספיק, אז אנחנו רואים את זה בחודשים האחרונים. בניית הסגל, ההתמהמהות עם גודס, הפארסה עם הנחש במשחק הכי חשוב העונה, המינוי ההזוי של טבק, ההשארה של אונוואקו, סאגת פארמר וכו'.

כולם אפסים. אין לך למה לצפות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 07 ינואר 2016, 02:22

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:פיני ממשיך לזרוק את החצים לניקולה, אבל מי שקורא בין השורות (והאמת גם לא ממש בינהן) רואה ביקורת חריפה על דני פדרמן.
נראה את הפירות של זה.

אם הוא כביכול זז הצידה, היית אמור לראות פירות העונה, כי הוא "התפטר" לפני תחילת ההכנות לעונה הנוכחית.
בכל מקרה, דני הוא סימפטום. אבאל'ה ושמעון לא מנהלים את העסק יותר טוב. היה אפשר להבין את זה מעצם המינויים של דני, אבי וניקולה, אבל אם זה לא מספיק, אז אנחנו רואים את זה בחודשים האחרונים. בניית הסגל, ההתמהמהות עם גודס, הפארסה עם הנחש במשחק הכי חשוב העונה, המינוי ההזוי של טבק, ההשארה של אונוואקו, סאגת פארמר וכו'.

כולם אפסים. אין לך למה לצפות.

מצד שני דייויד ושמעון מנהלים את המועדון הזה כבר המון שנים, ורוב הזמן זה עבד מצויין.

תראה, אני באמת חושב שדני עשה נזק עצום למערכת. הוא כמובן לא עשה נזק במכוון, אלא פשוט עשה טעויות על גבי טעויות,
ומילא את כל המערכת בסוסים טרויאנים, נהלים מיותרים, חלוקת אחריות וכירסום פושע במעמד המאמן.

מהדברים האלה ייקח זמן להבריא, כי להרוס משהו, זה הרבה יותר קל מאשר לתקן אותו.

אני חושב שאת הקבוצה האחרונה גם בנה דני, וההודעה על זה שהוא הועף מתפקידו, נתפרה בשביל לשמור על כבודו.
לדעתי הוא הועף מתפקידו בערך אחרי שהתחילו לצוץ בעיות קרדינליות בבניית הסגל.

למה גודס לא הועף קודם, למה הביאו את אוננקו ולא העיפו אותו, למה ההנהלה משאירה שחקנים רקובים וחסרי מעוף בסגל,
ולא עושה שינוי וזעזוע - זה כבר כנראה לא קשור לדני, אלא למי שמנהל את העניינים היום בפועל, אבל כנראה שהמהלכים
האלה לא בוצעו משיקולים תקציביים.
נראה מה יהיה בעונה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים