30 אוקטובר 2011, 16:13
roy1000 כתב:JasonWilliams12 כתב:פרקינס לא היה ולא יהיה שחקן התקפי הדבר הכי טוב שהוא עשה זה הגנה ואחרי פציעה הוא לא יהיה טוב בהגנה כמו שאתה מצפה אז עדיף לשכוח אותו ולהתחיל להכיר שחקן טוב יותר
זו פציעה שבימינו מתאוששים ממנה. פרקינס הוא חיה פיזית שאין הרבה כמוה באירופה והוא יגיע בסכומים שמכבי מוכנים לשלם. אני לא רואה הרבה שחקנים ברמה שלו שמכבי יכולה להביא.
30 אוקטובר 2011, 16:14
30 אוקטובר 2011, 16:20
JasonWilliams12 כתב:אני לא פוסל אני פשוט אומר שהוא לא שווה את הסיכון
אם הוא לא היה משחק במכבי שנה שעברה כל האוהדים פה לא היו מסתכלים עליו גם אם הוא היה משחק בבארסה
הכוונה יפחד להיפצע
20% ומטה ל3 זה לא נגר?
30 אוקטובר 2011, 16:27
asafb96 כתב:JasonWilliams12 כתב:אני לא פוסל אני פשוט אומר שהוא לא שווה את הסיכון
אם הוא לא היה משחק במכבי שנה שעברה כל האוהדים פה לא היו מסתכלים עליו גם אם הוא היה משחק בבארסה
הכוונה יפחד להיפצע
20% ומטה ל3 זה לא נגר?
מההודעות שלך בהחלט ניתן להבין שאתה פוסל אותו.
איזה שטויות. עלאק לא היו מסתכלים עליו.
מה זה יפחד להיפצע? ישחק בהליכה? מאיפה הבאת את זה?
אז הוא לא קלעי שלשות טוב. זה נכון (וגם את זה הוא יכול לשפר מאוד בזמן הפנוי שיהיה לו, וזה יותר מ20% אגב), אז זה אומר שהוא נגר? נו באמת. הוא בהחלט לא שחקן התקפה גדול, אבל לקרוא לו נגר? אין לי מה להגיד...
30 אוקטובר 2011, 16:27
asafb96 כתב:JasonWilliams12 כתב:אני לא פוסל אני פשוט אומר שהוא לא שווה את הסיכון
הכוונה יפחד להיפצע
20% ומטה ל3 זה לא נגר?
מההודעות שלך בהחלט ניתן להבין שאתה פוסל אותו.
איזה שטויות. עלאק לא היו מסתכלים עליו.
מה זה יפחד להיפצע? ישחק בהליכה? מאיפה הבאת את זה?
אז הוא לא קלעי שלשות טוב. זה נכון (וגם את זה הוא יכול לשפר מאוד בזמן הפנוי שיהיה לו, וזה יותר מ20% אגב), אז זה אומר שהוא נגר? נו באמת. הוא בהחלט לא שחקן התקפה גדול, אבל לקרוא לו נגר? אין לי מה להגיד...
30 אוקטובר 2011, 16:33
30 אוקטובר 2011, 16:49
JasonWilliams12 כתב:אני גם מקווה אבל מפחד שהוא יהיה בורשטין 2 שגוזל ממכבי כסף כל שנה
30 אוקטובר 2011, 16:55
roy1000 כתב:JasonWilliams12 כתב:אני גם מקווה אבל מפחד שהוא יהיה בורשטין 2 שגוזל ממכבי כסף כל שנה
מכבי לא יחתימו אותו על חוזה ארוך טווח.
30 אוקטובר 2011, 17:34
roy1000 כתב:קודי כתב:בכל מקרה, פרוייקט שיקום נוסף של בלאט במשחק הקרוב יהיה שון ג'יימס, שהראה פריכות מדאיגה בשני המשחקים נגד פרטיזן, ואין ספק שהוא יוכל להועיל לא מעט נגד הסנטרים הנקניקיים של ריאל (בגיץ' וטומיץ').
שכחת את איבאקה הנקניק.
30 אוקטובר 2011, 17:36
שחף כתב:ראיתי את נוביצקי מנקנק את איבאקה בפוסט אפים שנה שעברה, ונוביצקי עם כל הכבוד שוקל חצי מסופו. הוא מתאים לשמור על ליאור, לא על 140 ק''ג של היווני.
30 אוקטובר 2011, 18:00
roy1000 כתב:שחף כתב:ראיתי את נוביצקי מנקנק את איבאקה בפוסט אפים שנה שעברה, ונוביצקי עם כל הכבוד שוקל חצי מסופו. הוא מתאים לשמור על ליאור, לא על 140 ק''ג של היווני.
נוביצקי זה לא שחקן של כוח. אני ראיתי את איבאקה מתמודד יפה עם הקו הקידמי של הלייקרס ועם שחקנים מאוד מאסיביים. מדובר באחד האנשים החזקים ב- NBA ובטח שבאירופה.
30 אוקטובר 2011, 18:03
שחף כתב:roy1000 כתב:שחף כתב:ראיתי את נוביצקי מנקנק את איבאקה בפוסט אפים שנה שעברה, ונוביצקי עם כל הכבוד שוקל חצי מסופו. הוא מתאים לשמור על ליאור, לא על 140 ק''ג של היווני.
נוביצקי זה לא שחקן של כוח. אני ראיתי את איבאקה מתמודד יפה עם הקו הקידמי של הלייקרס ועם שחקנים מאוד מאסיביים. מדובר באחד האנשים החזקים ב- NBA ובטח שבאירופה.
ראיתי גם את רנדולף חוגג עליו ורנדולף הוא אומנם יותר טכני מסופו אבל פחות פיזי(יש מעט סנטרים ב-NBA שיש להם את השילוב של הגודל והסקילס של סופו). בסופו של דבר זה לא פקטור מול 90% מהסנטרים באירופה אבל מול סופו כן ואני די בטוח שהוא יחגוג עליו. אני גם לא מאמין שריאל יכולה לשים את בגיץ' או טומיץ' על אליהו. זאת תהיה התעללות.
30 אוקטובר 2011, 18:41
שחף כתב:ראיתי גם את רנדולף חוגג עליו ורנדולף הוא אומנם יותר טכני מסופו אבל פחות פיזי(יש מעט סנטרים ב-NBA שיש להם את השילוב של הגודל והסקילס של סופו). בסופו של דבר זה לא פקטור מול 90% מהסנטרים באירופה אבל מול סופו כן ואני די בטוח שהוא יחגוג עליו. אני גם לא מאמין שריאל יכולה לשים את בגיץ' או טומיץ' על אליהו. זאת תהיה התעללות.
30 אוקטובר 2011, 20:40
30 אוקטובר 2011, 20:44
roy1000 כתב:שחף כתב:ראיתי גם את רנדולף חוגג עליו ורנדולף הוא אומנם יותר טכני מסופו אבל פחות פיזי(יש מעט סנטרים ב-NBA שיש להם את השילוב של הגודל והסקילס של סופו). בסופו של דבר זה לא פקטור מול 90% מהסנטרים באירופה אבל מול סופו כן ואני די בטוח שהוא יחגוג עליו. אני גם לא מאמין שריאל יכולה לשים את בגיץ' או טומיץ' על אליהו. זאת תהיה התעללות.
יש להם את מירוטיץ' ב- 4. איבאקה הוא 5 ורק 5 באירופה.
30 אוקטובר 2011, 20:56
asafb96 כתב:יש להם גם את טומיץ' ובגיץ' ב5. לפחות במשחק הזה בחמישי, שהוא עוד לא מחובר, קשה לי לראות אותו שומר את סופו. חוץ מזה, גם אם ישמור אותו, לא הוא הבחור שיעצור אותו. הוא יכול לשחק באירופה 5, אבל הוא לא שחקן עם נתונים פיזיים חריגים. פקוביץ', בורוסיס, באראץ, אלה שחקנים שיותר מתאימים לדעתי לשמור על סופו מאיבקה, כמה שהוא שחקן הגנה גדול.
30 אוקטובר 2011, 20:56
30 אוקטובר 2011, 21:12
30 אוקטובר 2011, 21:24
שחף כתב:איבאקה חוסם מדהים אבל הוא שומר אישי מחורבן, רוי. הוא גם פאקינג 100 ק''ג. סופו 140.
http://www.youtube.com/watch?v=RwSHetTPVx8
זאק ראנדולף חוגג על איבאקה.
30 אוקטובר 2011, 21:25
שחף כתב:איבאקה חוסם מדהים אבל הוא שומר אישי מחורבן, רוי. הוא גם פאקינג 100 ק''ג. סופו 140.
http://www.youtube.com/watch?v=NMdT2djzdPs
זאק ראנדולף חוגג על איבאקה ושאר הקו הקדמי של אוקלהומה סיטי