המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:לגבי מקל- הרבה מאוד מאוהדים חושבים שהוא יעזור ובינהם אני. אתה לא חושב? זכותך , אבל תציג את זה שדעתך המקצועית יותר נכונה משל האחרים. אתה יכול לחשוב ככה , אבל לא לקבוע את זה כעובדה. לדעתי מקל צריך לשחק במכבי והוא גם יעזור לנו בעתיד. ולגבי החלק של ההנהלה, אתה אחד ממנהלי הפורום של אוהדי מכבי תל אביב ואתה מתנגד לאמרה " לעולם לא תצעדי לבד מכבי"? ומוחה כנגד האהדה של האוהדים לקבוצה שלהם זה לא נראה לך אבסורדי? לדעתי כן.
זאת אמירה חלולה וטיפשית.
כל מי שאומר את זה בעונה הנוכחית, כשכל מה שההנהלה עשתה זה להשתין לנו בפרצוף, לא מבין מה זאת אהדה לקבוצה.
בכל העולם יש מחאות אוהדים פרודקטיביות כנגד הנהלות ובעלים. רק אצלנו זה לא קיים, כי "לעולם לא תצעדי לבד". אם זאת אהדה, אז אני לא אוהד. בסדר. זיוני מוח.
זאת לא אמירה מטופשת, זה ביטוי של אוהד שאוהב ומחזק את הקבוצה שלו. אם תמשיך בגישה הזאת שלך, אתה תשכח בכלל מה זה לאהוד ולחזק את הקבוצה שלך למען המטרה "הנעלה" שלך.
מה זה לאהוד את הקבוצה שלך טוז'ה?
בעיני- להמשיך לקנות מנויים,לפרנס אנשים שזורקים עליך איבר מין גברי בבוטות ולכתוב "לעולם לא תצעדי לבד" בכל חור זאת לא אהדה . להפך.
אהדה זה בין היתר לזהות גורמים שליליים בהנהלת המועדון, ולעשות הכל בשביל שלא יהיו פה יותר.
תאר לך שאוהדי הפועל לא היו מוחים נגד טביב לדוגמה. מה היה קורה היום? הם כנראה היו עדיין בליגה הלאומית, או אולי על סף פירוק.
מה שהכי מעצבן אבל, שבדיוק אותם גורמים שצועקים "לא תצעדי לבד", אלה אותם חבר'ה טובים שהחרימו משחקים של מכבי בתקופת לוני הרציקוביץ, ובדיוק אותם חברה שמדי פעם לא מעודדים במשחקים של מכבי בכדורגל כי המועדון הלשין למשטרה על אוהד ספציפי מהארגון שלהם. מה המסקנה? אין פה אידיאלים נעלים. הכל אינטרסים, גם אצל "האוהדים" הגדולים הנ"ל. פדרמן ידע תמיד להתחנף לארגוני האוהדים, ולכן לא שומעים מילה בגנותו מהם. זה הכל. זה עד כדי כך פשוט.
ד"א אור, הנקודה הזאת שאתה מעלה, היא נקודה, שאמנם עולה כאן לפעמים (לעיתים רחוקות), אבל ממש לא תופסת תאוצה (גם
כי כמובן אין לנו הוכחות אלא תחושות בעיקר), אבל זאת רעה חולה לא פחות מהדברים האחרים.
ארגוני אוהדים, מקורבים להנהלה ולכאורה מקבלים או לא מקבלים כל מיני דברים, וע"י כך הביקורת היחידה שנשמעת בהיכל היא
על צבע הלוגו, זה דבר לא ראוי.
מה שלא יהיה, מהם לא תגיע הישועה.
MTA2311 כתב:או, באמת תהיתי איך יכול להיות שמנהלים דיון על קלישאות ומקובי לא קופץ.
אל תנסה לערבב אותי עם כל מני שמות של ארגונים מונפצים שמתחלפים כל שנתיים. המהות היא אותה מהות. פדרמן מלקק לכם את התחת, לוני לא, וככה בדיוק זה נראה. פתאום כבר אפשר להחרים משחקים, או לשבת ולשתוק משחק שלם. כי יחס לסמלי עבר זה באמת יותר קריטי מהשמדה שיטטית של המועדון על ידי ההנהלה שלו. כי העפה של אבי נמני מהמועדון זה באמת יותר נורא ממה שדני וניקולה עושים לנו פה.
לא אכפת לי אם הם עושים דווקא או לא. זה לא הקריטריון הקובע. הם מנהלים את המועדון רע, בטוחים שהם יודעים יותר טוב מכולם, ולכן אנחנו נמצאים איפה שאנחנו נמצאים היום. הגיע הזמן שילכו הביתה.
rc4991 כתב:מקובי, שתי בעיות עיקריות בדברים שלך:
1. כן, המנויים יכולים לעשות משהו וזה להביא שלטים/לשיר בגנות הבעלים במשחקים (בקיצור - להשמיע ביקורת במשחק)
2. בנוגע לשורה האחרונה שלך. לא מדובר במשהו שקרה רק השנה אלא בתהליך ואנחנו רואים שאנשים ממשיכים למלא את אולם ומפה הביקורת על אותם אוהדים
נ.ב. אני מסכים שהם שפכו השנה לא מעט כסף והבעיה היתה בעיקר מקצועית בגלל ההתערבות שלהם
אני אהיה מרוצה במידה ולכל הפחות ישאירו את התקציב כך (ואפילו יעלו אותו לאור הפורמט החדש של היורוליג) ויפסיקו להתערב בנושאים המקצועיים, לא דרישות מוגזמות.
מקובי כתב:MTA2311 כתב:או, באמת תהיתי איך יכול להיות שמנהלים דיון על קלישאות ומקובי לא קופץ.
אל תנסה לערבב אותי עם כל מני שמות של ארגונים מונפצים שמתחלפים כל שנתיים. המהות היא אותה מהות. פדרמן מלקק לכם את התחת, לוני לא, וככה בדיוק זה נראה. פתאום כבר אפשר להחרים משחקים, או לשבת ולשתוק משחק שלם. כי יחס לסמלי עבר זה באמת יותר קריטי מהשמדה שיטטית של המועדון על ידי ההנהלה שלו. כי העפה של אבי נמני מהמועדון זה באמת יותר נורא ממה שדני וניקולה עושים לנו פה.
לא אכפת לי אם הם עושים דווקא או לא. זה לא הקריטריון הקובע. הם מנהלים את המועדון רע, בטוחים שהם יודעים יותר טוב מכולם, ולכן אנחנו נמצאים איפה שאנחנו נמצאים היום. הגיע הזמן שילכו הביתה.
ארגונים מונפצים? אלו העובדות. (אתה מוזמן לבדוק אותי)
במה פדרמן מלקק לנו את התחת?
לגבי לוני- המחאה היתה על כ"כ הרבה דברים שמצחיק שנתפסת בדיוק על היחס לסמלי עבר. זאת היתה המחאה הצרכנית הראשונה (מחירי כרטיסים), העלאת מחירי מנוי למרות שהתקציב ירד, יחס משטרה לאוהדים ויכולתם לעצור כל אוהד למרות שהוא חף מפשע (עצרו אנשים לבגלל שהם פאקינג היו ליד אבוקה...)- זאת היתה מחאה שקטה. לא באנו להפריע, לקלל או משהו כזה- באנו וישבנו לראות משחק. במשחקי חוץ? היה קרנבל.
אני לא חושב שהם משמידים את המועדון. הם הלכו לכיוונים רעים. קח בחשבון שאף אחד לא מבטיח לך שהמחליף שלהם יהיה טוב יותר.
אני חושב שיש להם את הניסיון (40 שנה לא הולך ברגל) להוציא את העגלה מהבוץ (ואנחנו בבוץ).
MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:לגבי מקל- הרבה מאוד מאוהדים חושבים שהוא יעזור ובינהם אני. אתה לא חושב? זכותך , אבל תציג את זה שדעתך המקצועית יותר נכונה משל האחרים. אתה יכול לחשוב ככה , אבל לא לקבוע את זה כעובדה. לדעתי מקל צריך לשחק במכבי והוא גם יעזור לנו בעתיד. ולגבי החלק של ההנהלה, אתה אחד ממנהלי הפורום של אוהדי מכבי תל אביב ואתה מתנגד לאמרה " לעולם לא תצעדי לבד מכבי"? ומוחה כנגד האהדה של האוהדים לקבוצה שלהם זה לא נראה לך אבסורדי? לדעתי כן.
זאת אמירה חלולה וטיפשית.
כל מי שאומר את זה בעונה הנוכחית, כשכל מה שההנהלה עשתה זה להשתין לנו בפרצוף, לא מבין מה זאת אהדה לקבוצה.
בכל העולם יש מחאות אוהדים פרודקטיביות כנגד הנהלות ובעלים. רק אצלנו זה לא קיים, כי "לעולם לא תצעדי לבד". אם זאת אהדה, אז אני לא אוהד. בסדר. זיוני מוח.
זאת לא אמירה מטופשת, זה ביטוי של אוהד שאוהב ומחזק את הקבוצה שלו. אם תמשיך בגישה הזאת שלך, אתה תשכח בכלל מה זה לאהוד ולחזק את הקבוצה שלך למען המטרה "הנעלה" שלך.
מה זה לאהוד את הקבוצה שלך טוז'ה?
בעיני- להמשיך לקנות מנויים,לפרנס אנשים שזורקים עליך איבר מין גברי בבוטות ולכתוב "לעולם לא תצעדי לבד" בכל חור זאת לא אהדה . להפך.
אהדה זה בין היתר לזהות גורמים שליליים בהנהלת המועדון, ולעשות הכל בשביל שלא יהיו פה יותר.
תאר לך שאוהדי הפועל לא היו מוחים נגד טביב לדוגמה. מה היה קורה היום? הם כנראה היו עדיין בליגה הלאומית, או אולי על סף פירוק.
מה שהכי מעצבן אבל, שבדיוק אותם גורמים שצועקים "לא תצעדי לבד", אלה אותם חבר'ה טובים שהחרימו משחקים של מכבי בתקופת לוני הרציקוביץ, ובדיוק אותם חברה שמדי פעם לא מעודדים במשחקים של מכבי בכדורגל כי המועדון הלשין למשטרה על אוהד ספציפי מהארגון שלהם. מה המסקנה? אין פה אידיאלים נעלים. הכל אינטרסים, גם אצל "האוהדים" הגדולים הנ"ל. פדרמן ידע תמיד להתחנף לארגוני האוהדים, ולכן לא שומעים מילה בגנותו מהם. זה הכל. זה עד כדי כך פשוט.
החציל האצטקי כתב:המחירים ללא מסומנים ב11 דווקא הוגנים לאללה
חנו'ש כתב:roy1000 כתב:חנו'ש כתב:מי האדיוט שהזכיר את CP3 בהקשר אחר לגמרי ולא קלט שרוי לא מבין השוואות ויחפור על זה עכשיו שנים קדימה? (גם הרבה אחרי שרוצ'סטי כבר לא יהיה פה)
אולי אותו אדיוט שחשב שאם דברים ילכו טוב אולי אפשר לחשוב ולדון על להשאיר את טבק עונה נוספת ומאז רוי בטוח שכל הפורום רוצה אותו כאן לעוד עשור ומזכיר את זה אחרי כל הפסד...
הזכיר אותו בדיוק בהקשר המדובר (cp3 של אירופה) ויש פה רשימה ארוכה של אנשים שחושבים שלטבק יש מושג.
מצאתי את הציטוט:Hey Yeah כתב:roy1000 כתב:Hey Yeah כתב:הדבר הכי טוב ברוצסטי זה שבגלל הסקורינג שלו הוא מושך אש והוא יודע לנצל את זה טוב מאוד.
שחקן יורוקאפ מעולה.
באמת שחקן יורוקאפ מטורף. כמו שCP3 הוא האליל של היורוליג.
עכשיו לך תלמד הבנת הנקרא ותחזור ותגיד לי מה הבנת....
my man כתב:החציל האצטקי כתב:המחירים ללא מסומנים ב11 דווקא הוגנים לאללה
200 שקל למשחק יורוקאפ מסריח למאחורי הסל זה הוגן?!
jol9 כתב:בגלל שאחד הדברים שכתבתי הוא שאין לנו הוכחות, אז אין טעם להיכנס לדברים ספציפיים.
אני יכול להגיד באופן כללי את התחושות, והכל לכאורה.
השילוב של "פמליות" גדולות שמצטרפות למשחקי החוץ, השקט של ארגוני האוהדים לנוכח המחדלים המקצועיים העצומים, ומנגד המחאות
הדביליות על הצבע של הלוגו, מראה לי שאו שמי שמוביל שם את העניינים לא באמת מצליח להפריד בין עיקר לטפל או שמישהו עוזר להם
להתבלבל בין העיקר לטפל.
את כל המחאות והצעקות העונה עשו האוהדים ה"מזדמנים" ולא אלה שיושבים בארגונים ושלהם באמת יש השפעה מסויימת.
שום שלט לא נתלה ושום מחאה לא הושמעה.
ולקלל את השחקנים זה הדבר האחרון שצריך לעשות. זה בכלל לא מה שאנחנו מדברים עליו.
לגבי המנויים - כמובן, שמי שקנה מנוי ורוצה להגיע למשחקים - זאת זכותו. אני מקווה רק שלהבא, אלה שקונים את המנויים במיטב כספם,
לא יעשו את זה באופן אוטומטי איך שנגמרת העונה, ושייתנו קצת להנהלה להזיע ולהכין סגל איכותי יותר.
Hey Yeah כתב:חנו'ש כתב:roy1000 כתב:חנו'ש כתב:מי האדיוט שהזכיר את CP3 בהקשר אחר לגמרי ולא קלט שרוי לא מבין השוואות ויחפור על זה עכשיו שנים קדימה? (גם הרבה אחרי שרוצ'סטי כבר לא יהיה פה)
אולי אותו אדיוט שחשב שאם דברים ילכו טוב אולי אפשר לחשוב ולדון על להשאיר את טבק עונה נוספת ומאז רוי בטוח שכל הפורום רוצה אותו כאן לעוד עשור ומזכיר את זה אחרי כל הפסד...
הזכיר אותו בדיוק בהקשר המדובר (cp3 של אירופה) ויש פה רשימה ארוכה של אנשים שחושבים שלטבק יש מושג.
מצאתי את הציטוט:Hey Yeah כתב:roy1000 כתב:Hey Yeah כתב:הדבר הכי טוב ברוצסטי זה שבגלל הסקורינג שלו הוא מושך אש והוא יודע לנצל את זה טוב מאוד.
שחקן יורוקאפ מעולה.
באמת שחקן יורוקאפ מטורף. כמו שCP3 הוא האליל של היורוליג.
עכשיו לך תלמד הבנת הנקרא ותחזור ותגיד לי מה הבנת....
התכוונתי, וקיוויתי שהייתי ברור, שרוצ'סטי שייך ליורוליג כמו שכריספי שייך לNBA. זה בא בתגובה לטענות חוזרות של רוי שרוצ'סטי לא שחקן יורוליג לגיטימי.
קיוויתי שיבינו אותי אבל כנראה שלא כך קרה.
לרגע חלילה לא השוואתי בין הרמות של פול לרוצ'סטי, גם לא בין רמות הדומיננטיות שלהם בליגות המתאימות.
האמירה התייחסה למידת השייכות לליגה, ואני חושב שהרוב יסכימו איתי שרוצ'סטי שייך ליורוליג, ושחלק נכבד פה חושב שהוא טופ יורוליג לעמדה.
בנוגע להשוואה בין CP לטיילר, ברור שרוצ'סטי יותר טוב אין פה שאלה בכלל.
felix_r כתב:my man כתב:החציל האצטקי כתב:המחירים ללא מסומנים ב11 דווקא הוגנים לאללה
תגיע חצי שעה לפני המשחק, ואני בטוח שתוכל לקנות ממישהו בחצי מחיר
מקובי כתב:felix_r כתב:my man כתב:החציל האצטקי כתב:המחירים ללא מסומנים ב11 דווקא הוגנים לאללה
תגיע חצי שעה לפני המשחק, ואני בטוח שתוכל לקנות ממישהו בחצי מחיר
אחי, אנשים קנו למשחק ביום רביעי ב40 שקל.
גם במשחקי יורוליג אתה יכול להשיג ב-100 ואפילו פחות (הכל תלוי כמה סבלנות יש לך).
מוזמן לשלוח לי פרטית ואנסה לעזור לך לפני משחק שתרצה לבוא.