רבע גמר גביע המדינה: מכבי חיפה נגד מכבי ת"א, מוצ"ש, 20:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רבע גמר גביע המדינה: מכבי חיפה נגד מכבי ת"א, מוצ"ש, 20:0

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 ינואר 2016, 02:02

או, באמת תהיתי איך יכול להיות שמנהלים דיון על קלישאות ומקובי לא קופץ.

אל תנסה לערבב אותי עם כל מני שמות של ארגונים מונפצים שמתחלפים כל שנתיים. המהות היא אותה מהות. פדרמן מלקק לכם את התחת, לוני לא, וככה בדיוק זה נראה. פתאום כבר אפשר להחרים משחקים, או לשבת ולשתוק משחק שלם. כי יחס לסמלי עבר זה באמת יותר קריטי מהשמדה שיטטית של המועדון על ידי ההנהלה שלו. כי העפה של אבי נמני מהמועדון זה באמת יותר נורא ממה שדני וניקולה עושים לנו פה.

לא אכפת לי אם הם עושים דווקא או לא. זה לא הקריטריון הקובע. הם מנהלים את המועדון רע, בטוחים שהם יודעים יותר טוב מכולם, ולכן אנחנו נמצאים איפה שאנחנו נמצאים היום. הגיע הזמן שילכו הביתה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקובי » 10 ינואר 2016, 02:11

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
toja27 כתב:
MTA2311 כתב:
toja27 כתב:לגבי מקל- הרבה מאוד מאוהדים חושבים שהוא יעזור ובינהם אני. אתה לא חושב? זכותך , אבל תציג את זה שדעתך המקצועית יותר נכונה משל האחרים. אתה יכול לחשוב ככה , אבל לא לקבוע את זה כעובדה. לדעתי מקל צריך לשחק במכבי והוא גם יעזור לנו בעתיד. ולגבי החלק של ההנהלה, אתה אחד ממנהלי הפורום של אוהדי מכבי תל אביב ואתה מתנגד לאמרה " לעולם לא תצעדי לבד מכבי"? ומוחה כנגד האהדה של האוהדים לקבוצה שלהם זה לא נראה לך אבסורדי? לדעתי כן.

זאת אמירה חלולה וטיפשית.
כל מי שאומר את זה בעונה הנוכחית, כשכל מה שההנהלה עשתה זה להשתין לנו בפרצוף, לא מבין מה זאת אהדה לקבוצה.
בכל העולם יש מחאות אוהדים פרודקטיביות כנגד הנהלות ובעלים. רק אצלנו זה לא קיים, כי "לעולם לא תצעדי לבד". אם זאת אהדה, אז אני לא אוהד. בסדר. זיוני מוח.

זאת לא אמירה מטופשת, זה ביטוי של אוהד שאוהב ומחזק את הקבוצה שלו. אם תמשיך בגישה הזאת שלך, אתה תשכח בכלל מה זה לאהוד ולחזק את הקבוצה שלך למען המטרה "הנעלה" שלך.

מה זה לאהוד את הקבוצה שלך טוז'ה?

בעיני- להמשיך לקנות מנויים,לפרנס אנשים שזורקים עליך איבר מין גברי בבוטות ולכתוב "לעולם לא תצעדי לבד" בכל חור זאת לא אהדה . להפך.
אהדה זה בין היתר לזהות גורמים שליליים בהנהלת המועדון, ולעשות הכל בשביל שלא יהיו פה יותר.

תאר לך שאוהדי הפועל לא היו מוחים נגד טביב לדוגמה. מה היה קורה היום? הם כנראה היו עדיין בליגה הלאומית, או אולי על סף פירוק.

מה שהכי מעצבן אבל, שבדיוק אותם גורמים שצועקים "לא תצעדי לבד", אלה אותם חבר'ה טובים שהחרימו משחקים של מכבי בתקופת לוני הרציקוביץ, ובדיוק אותם חברה שמדי פעם לא מעודדים במשחקים של מכבי בכדורגל כי המועדון הלשין למשטרה על אוהד ספציפי מהארגון שלהם. מה המסקנה? אין פה אידיאלים נעלים. הכל אינטרסים, גם אצל "האוהדים" הגדולים הנ"ל. פדרמן ידע תמיד להתחנף לארגוני האוהדים, ולכן לא שומעים מילה בגנותו מהם. זה הכל. זה עד כדי כך פשוט.

ד"א אור, הנקודה הזאת שאתה מעלה, היא נקודה, שאמנם עולה כאן לפעמים (לעיתים רחוקות), אבל ממש לא תופסת תאוצה (גם
כי כמובן אין לנו הוכחות אלא תחושות בעיקר), אבל זאת רעה חולה לא פחות מהדברים האחרים.

ארגוני אוהדים, מקורבים להנהלה ולכאורה מקבלים או לא מקבלים כל מיני דברים, וע"י כך הביקורת היחידה שנשמעת בהיכל היא
על צבע הלוגו, זה דבר לא ראוי.
מה שלא יהיה, מהם לא תגיע הישועה.

יוני, אני לא מתיימר להיות דובר של הגייט, אבל אני באמת רוצה שנפתח את זה.

אתה מוזמן להעלות כאן טענות או מחשבות שלך ואני מבטיח לך שאחזור עם תשובה.

אם אתה חושב שמכבי נותנת לארגון כסף כדי להשתיק אותו אתה טועה.
אני לא אגיד שאין שיתוף פעולה בדברים מסוימים (עמדה של אנשי גדר, לפרוס תפאורות בהיכל לפני משחקים, מיקרופון) אבל אני מבטיח לך שאנחנו לא שייכים לאף אחד.
אני אגיד לך גם יותר מזה- יש הרבה דברים שרצינו לעשות וקיבלנו בהם ברקסים...

כבר ניהלתי כאן את הדיון הזה (אני חושב עם פליקס)-
מה אתה חושב שצריך לעשות?
המנויים כבר נקנו, אתה לא תגיד לאנשים שיש להם כרטיס למשחק X Y Z אל תבואו למשחק.
קללות באמת יעזרו לשחקנים לשחק יותר טוב? לא לעודד זה פתרון יותר טוב?

כמו שרשמתי בהודעה הקודמת- אני בטוח שהם לא עשו את זה בכוונה והאינטרסים שלנו כאוהדים ושלהם כבעלים - זהים.

אני מעריך שבמידה והם לא יקחו את עצמם בידיים הקיץ אנשים ישקלו 5 פעמים אם לעשות מנוי.
מקובי

הודעהעל ידי rc4991 » 10 ינואר 2016, 02:23

מקובי, שתי בעיות עיקריות בדברים שלך:
1. כן, המנויים יכולים לעשות משהו וזה להביא שלטים/לשיר בגנות הבעלים במשחקים (בקיצור - להשמיע ביקורת במשחק)
2. בנוגע לשורה האחרונה שלך. לא מדובר במשהו שקרה רק השנה אלא בתהליך ואנחנו רואים שאנשים ממשיכים למלא את אולם ומפה הביקורת על אותם אוהדים

נ.ב. אני מסכים שהם שפכו השנה לא מעט כסף והבעיה היתה בעיקר מקצועית בגלל ההתערבות שלהם
אני אהיה מרוצה במידה ולכל הפחות ישאירו את התקציב כך (ואפילו יעלו אותו לאור הפורמט החדש של היורוליג) ויפסיקו להתערב בנושאים המקצועיים, לא דרישות מוגזמות.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 ינואר 2016, 02:23

בגלל שאחד הדברים שכתבתי הוא שאין לנו הוכחות, אז אין טעם להיכנס לדברים ספציפיים.
אני יכול להגיד באופן כללי את התחושות, והכל לכאורה.

השילוב של "פמליות" גדולות שמצטרפות למשחקי החוץ, השקט של ארגוני האוהדים לנוכח המחדלים המקצועיים העצומים, ומנגד המחאות
הדביליות על הצבע של הלוגו, מראה לי שאו שמי שמוביל שם את העניינים לא באמת מצליח להפריד בין עיקר לטפל או שמישהו עוזר להם
להתבלבל בין העיקר לטפל.

את כל המחאות והצעקות העונה עשו האוהדים ה"מזדמנים" ולא אלה שיושבים בארגונים ושלהם באמת יש השפעה מסויימת.
שום שלט לא נתלה ושום מחאה לא הושמעה.
ולקלל את השחקנים זה הדבר האחרון שצריך לעשות. זה בכלל לא מה שאנחנו מדברים עליו.

לגבי המנויים - כמובן, שמי שקנה מנוי ורוצה להגיע למשחקים - זאת זכותו. אני מקווה רק שלהבא, אלה שקונים את המנויים במיטב כספם,
לא יעשו את זה באופן אוטומטי איך שנגמרת העונה, ושייתנו קצת להנהלה להזיע ולהכין סגל איכותי יותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 10 ינואר 2016, 02:24

MTA2311 כתב:או, באמת תהיתי איך יכול להיות שמנהלים דיון על קלישאות ומקובי לא קופץ.

אל תנסה לערבב אותי עם כל מני שמות של ארגונים מונפצים שמתחלפים כל שנתיים. המהות היא אותה מהות. פדרמן מלקק לכם את התחת, לוני לא, וככה בדיוק זה נראה. פתאום כבר אפשר להחרים משחקים, או לשבת ולשתוק משחק שלם. כי יחס לסמלי עבר זה באמת יותר קריטי מהשמדה שיטטית של המועדון על ידי ההנהלה שלו. כי העפה של אבי נמני מהמועדון זה באמת יותר נורא ממה שדני וניקולה עושים לנו פה.

לא אכפת לי אם הם עושים דווקא או לא. זה לא הקריטריון הקובע. הם מנהלים את המועדון רע, בטוחים שהם יודעים יותר טוב מכולם, ולכן אנחנו נמצאים איפה שאנחנו נמצאים היום. הגיע הזמן שילכו הביתה.

ארגונים מונפצים? אלו העובדות. (אתה מוזמן לבדוק אותי)

במה פדרמן מלקק לנו את התחת?

לגבי לוני- המחאה היתה על כ"כ הרבה דברים שמצחיק שנתפסת בדיוק על היחס לסמלי עבר. זאת היתה המחאה הצרכנית הראשונה (מחירי כרטיסים), העלאת מחירי מנוי למרות שהתקציב ירד, יחס משטרה לאוהדים ויכולתם לעצור כל אוהד למרות שהוא חף מפשע (עצרו אנשים לבגלל שהם פאקינג היו ליד אבוקה...)- זאת היתה מחאה שקטה. לא באנו להפריע, לקלל או משהו כזה- באנו וישבנו לראות משחק. במשחקי חוץ? היה קרנבל.

אני לא חושב שהם משמידים את המועדון. הם הלכו לכיוונים רעים. קח בחשבון שאף אחד לא מבטיח לך שהמחליף שלהם יהיה טוב יותר.
אני חושב שיש להם את הניסיון (40 שנה לא הולך ברגל) להוציא את העגלה מהבוץ (ואנחנו בבוץ).
מקובי

הודעהעל ידי jol9 » 10 ינואר 2016, 02:25

rc4991 כתב:מקובי, שתי בעיות עיקריות בדברים שלך:
1. כן, המנויים יכולים לעשות משהו וזה להביא שלטים/לשיר בגנות הבעלים במשחקים (בקיצור - להשמיע ביקורת במשחק)
2. בנוגע לשורה האחרונה שלך. לא מדובר במשהו שקרה רק השנה אלא בתהליך ואנחנו רואים שאנשים ממשיכים למלא את אולם ומפה הביקורת על אותם אוהדים

נ.ב. אני מסכים שהם שפכו השנה לא מעט כסף והבעיה היתה בעיקר מקצועית בגלל ההתערבות שלהם
אני אהיה מרוצה במידה ולכל הפחות ישאירו את התקציב כך (ואפילו יעלו אותו לאור הפורמט החדש של היורוליג) ויפסיקו להתערב בנושאים המקצועיים, לא דרישות מוגזמות.

הדרישה השניה היא החשובה והבעייתית משום שהיא מחייבת בעצם שינוי פרסונלי ושינוי במבנה.
וכן, אני מסכים איתך ששתי הדרישות האלה הן סבירות לחלוטין עבור מועדון כמו מכבי, שרוצה לצאת לדרך חדשה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 ינואר 2016, 02:30

מקובי כתב:
MTA2311 כתב:או, באמת תהיתי איך יכול להיות שמנהלים דיון על קלישאות ומקובי לא קופץ.

ארגונים מונפצים? אלו העובדות. (אתה מוזמן לבדוק אותי)

במה פדרמן מלקק לנו את התחת?

לגבי לוני- המחאה היתה על כ"כ הרבה דברים שמצחיק שנתפסת בדיוק על היחס לסמלי עבר. זאת היתה המחאה הצרכנית הראשונה (מחירי כרטיסים), העלאת מחירי מנוי למרות שהתקציב ירד, יחס משטרה לאוהדים ויכולתם לעצור כל אוהד למרות שהוא חף מפשע (עצרו אנשים לבגלל שהם פאקינג היו ליד אבוקה...)- זאת היתה מחאה שקטה. לא באנו להפריע, לקלל או משהו כזה- באנו וישבנו לראות משחק. במשחקי חוץ? היה קרנבל.

אני לא חושב שהם משמידים את המועדון. הם הלכו לכיוונים רעים. קח בחשבון שאף אחד לא מבטיח לך שהמחליף שלהם יהיה טוב יותר.
אני חושב שיש להם את הניסיון (40 שנה לא הולך ברגל) להוציא את העגלה מהבוץ (ואנחנו בבוץ).

מעניין שאתה מדבר על מחאה צרכנית.
אתה מרגיש שמחירי המנויים והכרטיסים שאוהדי מכבי בכדורסל משלמים הם ראויים? אתה חושב שכרטיס למשחק יורוקאפ צריך לעלות 500-600 שקל? אתה חושב שזה סביר שמחירי המנוים של מכבי הם היקרים ביבשת, בעוד שהתקציב הוא 8-10?

נראה לי שאם כבר מחאה צרכנית, אז פה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 10 ינואר 2016, 02:35

MTA2311 כתב:
toja27 כתב:
MTA2311 כתב:
toja27 כתב:לגבי מקל- הרבה מאוד מאוהדים חושבים שהוא יעזור ובינהם אני. אתה לא חושב? זכותך , אבל תציג את זה שדעתך המקצועית יותר נכונה משל האחרים. אתה יכול לחשוב ככה , אבל לא לקבוע את זה כעובדה. לדעתי מקל צריך לשחק במכבי והוא גם יעזור לנו בעתיד. ולגבי החלק של ההנהלה, אתה אחד ממנהלי הפורום של אוהדי מכבי תל אביב ואתה מתנגד לאמרה " לעולם לא תצעדי לבד מכבי"? ומוחה כנגד האהדה של האוהדים לקבוצה שלהם זה לא נראה לך אבסורדי? לדעתי כן.

זאת אמירה חלולה וטיפשית.
כל מי שאומר את זה בעונה הנוכחית, כשכל מה שההנהלה עשתה זה להשתין לנו בפרצוף, לא מבין מה זאת אהדה לקבוצה.
בכל העולם יש מחאות אוהדים פרודקטיביות כנגד הנהלות ובעלים. רק אצלנו זה לא קיים, כי "לעולם לא תצעדי לבד". אם זאת אהדה, אז אני לא אוהד. בסדר. זיוני מוח.

זאת לא אמירה מטופשת, זה ביטוי של אוהד שאוהב ומחזק את הקבוצה שלו. אם תמשיך בגישה הזאת שלך, אתה תשכח בכלל מה זה לאהוד ולחזק את הקבוצה שלך למען המטרה "הנעלה" שלך.

מה זה לאהוד את הקבוצה שלך טוז'ה?

בעיני- להמשיך לקנות מנויים,לפרנס אנשים שזורקים עליך איבר מין גברי בבוטות ולכתוב "לעולם לא תצעדי לבד" בכל חור זאת לא אהדה . להפך.
אהדה זה בין היתר לזהות גורמים שליליים בהנהלת המועדון, ולעשות הכל בשביל שלא יהיו פה יותר.

תאר לך שאוהדי הפועל לא היו מוחים נגד טביב לדוגמה. מה היה קורה היום? הם כנראה היו עדיין בליגה הלאומית, או אולי על סף פירוק.

מה שהכי מעצבן אבל, שבדיוק אותם גורמים שצועקים "לא תצעדי לבד", אלה אותם חבר'ה טובים שהחרימו משחקים של מכבי בתקופת לוני הרציקוביץ, ובדיוק אותם חברה שמדי פעם לא מעודדים במשחקים של מכבי בכדורגל כי המועדון הלשין למשטרה על אוהד ספציפי מהארגון שלהם. מה המסקנה? אין פה אידיאלים נעלים. הכל אינטרסים, גם אצל "האוהדים" הגדולים הנ"ל. פדרמן ידע תמיד להתחנף לארגוני האוהדים, ולכן לא שומעים מילה בגנותו מהם. זה הכל. זה עד כדי כך פשוט.

זהו, שאני לא רואה איך הם זורקים על האוהדים. אני רואה את ההנהלה מנסה לבנות קבוצה תחרותית כל עונה באמצעים שעומדים לרשותם. כמו שמקובי כתב, האינטרס שלהם ושל האוהדים הוא זהה שהקבוצה תצליח. הם קיבלו כמה החלטות רעות בשנתיים האחרונות, לך לא קרה שטעית בחיים?
אני מצטער, אבל אני לא יכול להתייחס לדוגמאות שהבאת מהכדורגל מהסיבה הפשוטה שאין לי ממש מושג מה קרה שם אבל ראיתי שמקובי התייחס לזה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 ינואר 2016, 02:39

המחירים ללא מסומנים ב11 דווקא הוגנים לאללה
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 10 ינואר 2016, 02:41

החציל האצטקי כתב:המחירים ללא מסומנים ב11 דווקא הוגנים לאללה

200 שקל למשחק יורוקאפ מסריח למאחורי הסל זה הוגן?!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Hey Yeah » 10 ינואר 2016, 02:44

חנו'ש כתב:
roy1000 כתב:
חנו'ש כתב:מי האדיוט שהזכיר את CP3 בהקשר אחר לגמרי ולא קלט שרוי לא מבין השוואות ויחפור על זה עכשיו שנים קדימה? (גם הרבה אחרי שרוצ'סטי כבר לא יהיה פה)
אולי אותו אדיוט שחשב שאם דברים ילכו טוב אולי אפשר לחשוב ולדון על להשאיר את טבק עונה נוספת ומאז רוי בטוח שכל הפורום רוצה אותו כאן לעוד עשור ומזכיר את זה אחרי כל הפסד...

הזכיר אותו בדיוק בהקשר המדובר (cp3 של אירופה) ויש פה רשימה ארוכה של אנשים שחושבים שלטבק יש מושג.

מצאתי את הציטוט:
Hey Yeah כתב:
roy1000 כתב:
Hey Yeah כתב:הדבר הכי טוב ברוצסטי זה שבגלל הסקורינג שלו הוא מושך אש והוא יודע לנצל את זה טוב מאוד.

שחקן יורוקאפ מעולה.

באמת שחקן יורוקאפ מטורף. כמו שCP3 הוא האליל של היורוליג.

עכשיו לך תלמד הבנת הנקרא ותחזור ותגיד לי מה הבנת....

התכוונתי, וקיוויתי שהייתי ברור, שרוצ'סטי שייך ליורוליג כמו שכריספי שייך לNBA. זה בא בתגובה לטענות חוזרות של רוי שרוצ'סטי לא שחקן יורוליג לגיטימי.
קיוויתי שיבינו אותי אבל כנראה שלא כך קרה.

לרגע חלילה לא השוואתי בין הרמות של פול לרוצ'סטי, גם לא בין רמות הדומיננטיות שלהם בליגות המתאימות.
האמירה התייחסה למידת השייכות לליגה, ואני חושב שהרוב יסכימו איתי שרוצ'סטי שייך ליורוליג, ושחלק נכבד פה חושב שהוא טופ יורוליג לעמדה.

בנוגע להשוואה בין CP לטיילר, ברור שרוצ'סטי יותר טוב אין פה שאלה בכלל.
נערך לאחרונה על ידי Hey Yeah בתאריך 10 ינואר 2016, 02:46, נערך פעם אחת בסך הכל.
Hey Yeah

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 ינואר 2016, 02:44

אני בעד כל מחאה, בטח על מחירי המנויים, אז לא חוכמה.
אני אומר שהגוש המעודד שרוכש מנוי ב1500 שקל לכל העונה (ועם הנחות אלו ואחרות חייל/ילד וכדומה, שאין ביציעים האחרים) לא אמור להתלונן על מחירי הכרטיסים.
נוח, הא?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 10 ינואר 2016, 02:44

my man כתב:

תגיע חצי שעה לפני המשחק, ואני בטוח שתוכל לקנות ממישהו בחצי מחיר
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 ינואר 2016, 02:46

אבל פליקס יש מקום להורדה של מחירי הכרטיסים.
האימאג׳ של ילד שחקן מכבי שמגיע לקופות והכי זול שהוא יכול למצוא זה 400 שקל לפאקינג יורוקאפ זה אימאג׳ מגוחך.
הבעלים ומחלקת השיווק צריכים להתבייש.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי מקובי » 10 ינואר 2016, 02:52

jol9 כתב:בגלל שאחד הדברים שכתבתי הוא שאין לנו הוכחות, אז אין טעם להיכנס לדברים ספציפיים.
אני יכול להגיד באופן כללי את התחושות, והכל לכאורה.

השילוב של "פמליות" גדולות שמצטרפות למשחקי החוץ, השקט של ארגוני האוהדים לנוכח המחדלים המקצועיים העצומים, ומנגד המחאות
הדביליות על הצבע של הלוגו, מראה לי שאו שמי שמוביל שם את העניינים לא באמת מצליח להפריד בין עיקר לטפל או שמישהו עוזר להם
להתבלבל בין העיקר לטפל.

את כל המחאות והצעקות העונה עשו האוהדים ה"מזדמנים" ולא אלה שיושבים בארגונים ושלהם באמת יש השפעה מסויימת.
שום שלט לא נתלה ושום מחאה לא הושמעה.
ולקלל את השחקנים זה הדבר האחרון שצריך לעשות. זה בכלל לא מה שאנחנו מדברים עליו.

לגבי המנויים - כמובן, שמי שקנה מנוי ורוצה להגיע למשחקים - זאת זכותו. אני מקווה רק שלהבא, אלה שקונים את המנויים במיטב כספם,
לא יעשו את זה באופן אוטומטי איך שנגמרת העונה, ושייתנו קצת להנהלה להזיע ולהכין סגל איכותי יותר.

ת'אמת לא הבנתי לגבי הפמליות שמצטרפות למשחקי חוץ. מכבי מוציאה הסעה על חשבונה לאוהדים שרוצים להגיע למשחקי חוץ רחוקים. (לא בגוש דן)
זה לא הסעה מיוחדת לארגונים או משהו כזה. מי שנוסע למשחקי חוץ זה בעיקר הארגונים/ אנשים שהולכים לכל משחק עם מכבי ותושבי העיר המארחת.

לגבי השקט של האוהדים- אני אתחיל מזה שאנחנו לא מתעסקים בעניינים מקצועיים (כארגון), ברור שאנחנו ישראלים וכל אחד מבין וראה לא מעט כדורסל ויש לו את הדעות שלו ואת הביקורות שלו. אבל בסופו של דבר, אנחנו אוהדים ואנחנו מאמינים שיש אנשים שרואים את כל התמונה ומבינים יותר מאיתנו ולכן הוחלט (מאז הקמת הארגון לפני עשור) לא להתעסק בעניינים מקצועיים.

מחאה של הלוגו- לקחת את זה קצת רחוק מדי. ביקשנו שלא יהיה אדום על החולצה. אף אחד לא איים במחאה/קללות/אי הגעה וכד'.... ביקשנו והפעלנו לחץ לגיטימי על משהו שהיה חשוב לנו. (ואגב, מי ששינה את ההחלטה לא היה מכבי בסופו של דבר...)

ללגבי ה"אוהדים המזדמנים"- גייט 11 הוא כלום בלי הקהל הרחב. אנחנו מדברים על 150 אנשים בארגון. אף אחד לא עוצר את האוהדים המזדמנים האלה מלהביא שלטים ולהביע את דעתם.

לגבי המנויים- אני מאמין ששנה הבאה אנשים יחשבו כמה פעמים לפני שהם קונים מנוי. השנה הזו (5 משחקי יורוליג) פוגעת מאוד מאוד קשה במכבי מהבחינה הזו לדעתי.
אור- זה עניין של ביקוש והיצע. מכבי רואה ששנה אחרי שנה קונים את המנוי, שנה אחר שנה היא משקיעה הרבה כסף (בניגוד ללוני אגב... שגם בשנת צ'מפיונס הוא חסך ועשה עונה פיננסית) אז אנשים כן קנו וחידשו את המנוי.
להגיד שהמחירים זולים? בעונה עם טופ 16 בחלק מהמקומות כן, בחלק לא. (מאחורי הסל עליון (1400)- זול, מרכז עליון ומאחורי הסל תחתון(3000) - סביר, אלכסון תחתון ומרכז תחתון (9000-10000)- יקר מאוד אם כי אני חושב שהקונים לשם מקבלים פירסום בחוברת אבל אני לא סגור על זה...)- אנחנו מדברים על עונה של 12 משחקי יורוליג+ משחקי ליגה ככה שבמחיר של 3000 אנחנו מדברים על כ-250 ש"ח למשחק יורוליג במקום טוב(את הליגה אני לא מחשיב).
מקובי

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 ינואר 2016, 02:53

ואז איך תשלם משכורת לפארמר בדיוק?
עוד מעט גם תציע שיתעסקו יותר בכדורסל מבגימיקים שיווקיים ופרסומות במהלך משחקים.
אין לך גבולות. אתה מחליא אותי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 10 ינואר 2016, 02:54

Hey Yeah כתב:
חנו'ש כתב:
roy1000 כתב:
חנו'ש כתב:מי האדיוט שהזכיר את CP3 בהקשר אחר לגמרי ולא קלט שרוי לא מבין השוואות ויחפור על זה עכשיו שנים קדימה? (גם הרבה אחרי שרוצ'סטי כבר לא יהיה פה)
אולי אותו אדיוט שחשב שאם דברים ילכו טוב אולי אפשר לחשוב ולדון על להשאיר את טבק עונה נוספת ומאז רוי בטוח שכל הפורום רוצה אותו כאן לעוד עשור ומזכיר את זה אחרי כל הפסד...

הזכיר אותו בדיוק בהקשר המדובר (cp3 של אירופה) ויש פה רשימה ארוכה של אנשים שחושבים שלטבק יש מושג.

מצאתי את הציטוט:
Hey Yeah כתב:
roy1000 כתב:
Hey Yeah כתב:הדבר הכי טוב ברוצסטי זה שבגלל הסקורינג שלו הוא מושך אש והוא יודע לנצל את זה טוב מאוד.

שחקן יורוקאפ מעולה.

באמת שחקן יורוקאפ מטורף. כמו שCP3 הוא האליל של היורוליג.

עכשיו לך תלמד הבנת הנקרא ותחזור ותגיד לי מה הבנת....

התכוונתי, וקיוויתי שהייתי ברור, שרוצ'סטי שייך ליורוליג כמו שכריספי שייך לNBA. זה בא בתגובה לטענות חוזרות של רוי שרוצ'סטי לא שחקן יורוליג לגיטימי.
קיוויתי שיבינו אותי אבל כנראה שלא כך קרה.

לרגע חלילה לא השוואתי בין הרמות של פול לרוצ'סטי, גם לא בין רמות הדומיננטיות שלהם בליגות המתאימות.
האמירה התייחסה למידת השייכות לליגה, ואני חושב שהרוב יסכימו איתי שרוצ'סטי שייך ליורוליג, ושחלק נכבד פה חושב שהוא טופ יורוליג לעמדה.

בנוגע להשוואה בין CP לטיילר, ברור שרוצ'סטי יותר טוב אין פה שאלה בכלל.

היית ברור לגמרי. זה שרוי מנסה להשתמש בכל טריק אפשרי כדי לעשות דה-לגיטמציה לרוצ'סטי מאז שהוא נחת בנתבג זה לא אשמתך.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי מקובי » 10 ינואר 2016, 02:54

felix_r כתב:
my man כתב:

אחי, אנשים קנו למשחק ביום רביעי ב40 שקל.
גם במשחקי יורוליג אתה יכול להשיג ב-100 ואפילו פחות (הכל תלוי כמה סבלנות יש לך).

מוזמן לשלוח לי פרטית ואנסה לעזור לך לפני משחק שתרצה לבוא.
מקובי

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 ינואר 2016, 02:59

קובי אין צורך בקומבינות וספסרים. זה יש בכל מקום.
מחיר הבסיס לכרטיסים (בודדים) הוא הזוי.
המנויים הם עסקה משתלמת יחסית, בוודאי כשיהיו הרבה משחקי יורוליג (אם כי אני ממש לא מתכוון לחדש מנוי לקבוצת סמרטוטים, אם תמשיך להיות כזו), אבל מה לעשות שהרבה מאוד אנשים (בטח שהרוב כאן) לא מעוניינים או מסוגלים לרכוש מנוי עונתי?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 10 ינואר 2016, 03:02

מקובי כתב:
felix_r כתב:
my man כתב:

אחי, אנשים קנו למשחק ביום רביעי ב40 שקל.
גם במשחקי יורוליג אתה יכול להשיג ב-100 ואפילו פחות (הכל תלוי כמה סבלנות יש לך).

מוזמן לשלוח לי פרטית ואנסה לעזור לך לפני משחק שתרצה לבוא.

אתה לא מבין שזה לא העניין?!
מכבי מוכרת ב200!
שחקן נוער של מכבי בא לקנות כרטיס ואומרים לו שנשאר רק ב400!!!

ארגון אוהדים שלא מתעסק בבעיות מקצועיות(אני בכלל לא מבין למה זה נתפס בעינך כהגיוני) לפחות שימחה על מחירי כטיס הזויים הכי גבוהים באירופה! בטח בהתחשב בעובדה שתקציב השחקנים הוא ממש לא הי גבוה באירופה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, omerk ו־38 אורחים