המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:כל שטף המשחק שבני השרון בנו מתחילת העונה נתקע במשחק הזה וראו טוב מאוד שזה בגלל שהגיע ''בעל בית'' חדש שלא ראוי ולא מסוגל להיות בעל בית..
אם היקסון לא היה מגיע בני השרון היו ממשיכים לשחק באותה צורה ובאותה היררכיה שהייתה עד עכשיו..
EulGam05 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל שטף המשחק שבני השרון בנו מתחילת העונה נתקע במשחק הזה וראו טוב מאוד שזה בגלל שהגיע ''בעל בית'' חדש שלא ראוי ולא מסוגל להיות בעל בית..
אם היקסון לא היה מגיע בני השרון היו ממשיכים לשחק באותה צורה ובאותה היררכיה שהייתה עד עכשיו..
איזה שטף משחק? בני השרון הן אחת הקבוצות השכונתיות ביותר שיצא לי לראות אי פעם וזה כולל קבוצות ליגות קיץ קיקיוניות בארה"ב. אני לא מדבר אפילו על המשחק היום אלא על שני המשחקים הקודמים, כל שיטת המשחק שלהם בהתקפה היא לתת שני מסירות על קשת השלוש ולבודד את ג'יימס/דאן/קארטר/לאוסון באחד על אחד (או שלושה, זה לא באמת גורם לשחקנים למסור גם ככה). זה אני כתבתי לפי התחושה בלבד מצפיה במשחק מול מגדל אז הלכתי לבדוק את מספר האסיסטים שלהם בשני המשחקים הראשונים והפלא ופלא - סה"כ 27 אסיסטים. מכבי במשחק שהיא לא טרחה אפילו להתכונן אליו מול אשקלון ומשחק שנחשב רע מבחינתה סיימה עם 24 אסיסטים. תאכלס, אני לא יודע על מה חגאי מבזבז פסקי זמן כשכל מה שהוא אומר זה "כל מי שעובר את החצי, יש לו זריקה טובה".
EulGam05 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל שטף המשחק שבני השרון בנו מתחילת העונה נתקע במשחק הזה וראו טוב מאוד שזה בגלל שהגיע ''בעל בית'' חדש שלא ראוי ולא מסוגל להיות בעל בית..
איזה שטף משחק? בני השרון הן אחת הקבוצות השכונתיות ביותר שיצא לי לראות אי פעם וזה כולל קבוצות ליגות קיץ קיקיוניות בארה"ב. אני לא מדבר אפילו על המשחק היום אלא על שני המשחקים הקודמים, כל שיטת המשחק שלהם בהתקפה היא לתת שני מסירות על קשת השלוש ולבודד את ג'יימס/דאן/קארטר/לאוסון באחד על אחד (או שלושה, זה לא באמת גורם לשחקנים למסור גם ככה). זה אני כתבתי לפי התחושה בלבד מצפיה במשחק מול מגדל אז הלכתי לבדוק את מספר האסיסטים שלהם בשני המשחקים הראשונים והפלא ופלא - סה"כ 27 אסיסטים. מכבי במשחק שהיא לא טרחה אפילו להתכונן אליו מול אשקלון ומשחק שנחשב רע מבחינתה סיימה עם 24 אסיסטים. תאכלס, אני לא יודע על מה חגאי מבזבז פסקי זמן כשכל מה שהוא אומר זה "כל מי שעובר את החצי, יש לו זריקה טובה".
Holiday_Armadillo כתב:EulGam05 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל שטף המשחק שבני השרון בנו מתחילת העונה נתקע במשחק הזה וראו טוב מאוד שזה בגלל שהגיע ''בעל בית'' חדש שלא ראוי ולא מסוגל להיות בעל בית..
אתה יכול להגיד שהיא שכונתית אבל כששלושה שחקנים שלך מסיימים עם מספרים יציבים כל משחק מחדש,זה אומר שבתוך האין-שיטה דווקא יש שיטה..
חוץ מזה,מה אתה משווה את מכבי לבני השרון? איזה עוד קבוצה בליגה עושה את המספרים של מכבי?
יש קבוצות בינוניות ביורוליג שעושות ''רק'' 14 אסיסטים למשחק(בערך הממוצע של בני השרון משני המשחקים הראשונים)..זה שמכבי הרגילו אותנו למשחק של המון אסיסטים זה לא אומר שככה משחקים בכל אירופה..
זה לא שיש לי מניות בבני השרון וגם לא בא לי שהם ישחקו טוב אחרי מה שהם העבירו אותנו בשנים האחרונות..אבל המשחק שלהם השתבש היום בגלל ההגעה של היקסון..הם נראו היום זוועה וגם ה''אין-שיטה'' שלהם לא הייתה..
דאן וחבריו עדיין קיבלו תרגילים של בידוד והפעם זה לא הלך באחוזים טובים אז אני לא בידיוק מבין איך היקסון הפריע לשכונה אם כבר הוא הכניס סדר למשחק שלהם וזה בידיוק מה שהם צריכים
Holiday_Armadillo כתב:דאן וחבריו עדיין קיבלו תרגילים של בידוד והפעם זה לא הלך באחוזים טובים אז אני לא בידיוק מבין איך היקסון הפריע לשכונה אם כבר הוא הכניס סדר למשחק שלהם וזה בידיוק מה שהם צריכים
הם לא קבוצה איכותית מספיק לסדר..
הם צריכים לשחק שכונתי ולא הולך להם משחק מסודר..
חמישייה עם קארטר,דאן ולאוסון הייתה מצויינת עד עכשיו..
Angelstrong כתב:Holiday_Armadillo כתב:דאן וחבריו עדיין קיבלו תרגילים של בידוד והפעם זה לא הלך באחוזים טובים אז אני לא בידיוק מבין איך היקסון הפריע לשכונה אם כבר הוא הכניס סדר למשחק שלהם וזה בידיוק מה שהם צריכים
אבל זה לא אשמתו של היקסון,עדיין כמעט כל התקפה הם לא שיחקו מסודר פשוט הכדור לא נכנס אין מה לעשות ככה זה כדורסל אבל להגיד שהיקסון הזיק לקבוצה זה טירוף כי הוא היחיד ששיחק טוב בבני השרון
LIAV10 כתב:Angelstrong כתב:Holiday_Armadillo כתב:דאן וחבריו עדיין קיבלו תרגילים של בידוד והפעם זה לא הלך באחוזים טובים אז אני לא בידיוק מבין איך היקסון הפריע לשכונה אם כבר הוא הכניס סדר למשחק שלהם וזה בידיוק מה שהם צריכים
אבל זה לא אשמתו של היקסון,עדיין כמעט כל התקפה הם לא שיחקו מסודר פשוט הכדור לא נכנס אין מה לעשות ככה זה כדורסל אבל להגיד שהיקסון הזיק לקבוצה זה טירוף כי הוא היחיד ששיחק טוב בבני השרון
עזוב שיחק הכי טוב, השאלה אם הוא פגע במרקם הקבוצתי ובהררכיה..
אני אישית לא יודע כי לא ראיתי..
Holiday_Armadillo כתב:EulGam05 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל שטף המשחק שבני השרון בנו מתחילת העונה נתקע במשחק הזה וראו טוב מאוד שזה בגלל שהגיע ''בעל בית'' חדש שלא ראוי ולא מסוגל להיות בעל בית..
אתה יכול להגיד שהיא שכונתית אבל כששלושה שחקנים שלך מסיימים עם מספרים יציבים כל משחק מחדש,זה אומר שבתוך האין-שיטה דווקא יש שיטה..
חוץ מזה,מה אתה משווה את מכבי לבני השרון? איזה עוד קבוצה בליגה עושה את המספרים של מכבי?
יש קבוצות בינוניות ביורוליג שעושות ''רק'' 14 אסיסטים למשחק(בערך הממוצע של בני השרון משני המשחקים הראשונים)..זה שמכבי הרגילו אותנו למשחק של המון אסיסטים זה לא אומר שככה משחקים בכל אירופה..
LIAV10 כתב:Angelstrong כתב:Holiday_Armadillo כתב:דאן וחבריו עדיין קיבלו תרגילים של בידוד והפעם זה לא הלך באחוזים טובים אז אני לא בידיוק מבין איך היקסון הפריע לשכונה אם כבר הוא הכניס סדר למשחק שלהם וזה בידיוק מה שהם צריכים
עזוב שיחק הכי טוב, השאלה אם הוא פגע במרקם הקבוצתי ובהררכיה..
אני אישית לא יודע כי לא ראיתי..
נו, מה אני אגיד? את כנראה צודקת - אין שיטה היא כנראה שיטה בפני עצמה. אני לא חושב שיש הרבה מאמני כדורסל רציניים שילכו על זריקות step-back של דלרוי ג'יימס מהשלוש או חדירות אחד על ארבעה של לאסדיריוס ראן-אנד-בלגאן כשיטת משחק ויצפו שזה יביא אותם לאנשהו. זה אולי מספיק מול חיפה גלובטרוטרס אבל קשה לי להאמין שזה יספיק מול קבוצות שטורחות לעשות לפחות הכנה מינימלית למשחק.
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:קופל קיבל את מה שהוא רצה: בני השרון עם 3 ישראלים בחמישיה, לא מכיר אף אחד מהם, וחבל שהכרתי היום. היו צריכים להמשיך לשחק בליגה הארצית. פשוט הרס את הליגה האידיוט הזה.
לא רק על קופל האשמה..גם על הישראלים המאפיונרים שאיימו בשביתה אם לא ישנו את עניין הזרים..
קופל בעצמו אמר שאין מספיק ישראלים איכותיים לליגה הראשונה..
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:קופל קיבל את מה שהוא רצה: בני השרון עם 3 ישראלים בחמישיה, לא מכיר אף אחד מהם, וחבל שהכרתי היום. היו צריכים להמשיך לשחק בליגה הארצית. פשוט הרס את הליגה האידיוט הזה.
לא רק על קופל האשמה..גם על הישראלים המאפיונרים שאיימו בשביתה אם לא ישנו את עניין הזרים..
קופל בעצמו אמר שאין מספיק ישראלים איכותיים לליגה הראשונה..
נכון, אבל אף אחד לא לחץ על קופל להגדיל את את הליגה. הוא היה צריך להגיד לאיגוד השחקנים, שיצמצם את מספר הזרים רק אם יצומצם מספר הקבוצות.
Holiday_Armadillo כתב:מה לעשות..כשיש שחקנים כמו קארטר ודאן לא ממש יעזור שיש שיטה..הם שחקנים פרועים מדי ובליגה שלנו רוב הזמן מאמנים מתפשרים על יכולת עשיית נקודות של שחקן על פני שיטה מסודרת..לפעמים מנצחים משחקים ולפעמים מפסידים..אבל זה בטח הרבה יותר טוב ממה שבני השרון ניסו לעשות היום..
JasonWilliams12 כתב:אולי אפשר לגנוב להפועל את די ג'יי סטרוברי?
נראה שחקן טוב יכול להיות פארגו הבא
roy1000 כתב:JasonWilliams12 כתב:אולי אפשר לגנוב להפועל את די ג'יי סטרוברי?
הוא קרוב לוודאי הגארד בכי טוב בליגה (מחוץ למכבי), אבל בוא לא ברמה שמכבי צריכה.
JasonWilliams12 כתב:roy1000 כתב:JasonWilliams12 כתב:אולי אפשר לגנוב להפועל את די ג'יי סטרוברי?
הוא קרוב לוודאי הגארד בכי טוב בליגה (מחוץ למכבי), אבל בוא לא ברמה שמכבי צריכה.
גם פארגו לא היה נראה ברמה של מכבי
לא היה יציב
לפחות משהו אחד קטש עושה טוב וזה לצוד גארדים טובים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים