LIAV10 כתב:נכון, בגלל זה הוא פחות מתאים, למרות שהוא מעט יותר קשוח (אבל גם הבת של יוני יותר קשוחה ממנו).
ארינזה הכי מוכח והכי טוב אבל לא יכול לשחק יותר מידי כ4 (אולי נגד גרין בגמר האפשרי), ומוריס מתאים למשבצת אבל לא הכי טוב.

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:נכון, בגלל זה הוא פחות מתאים, למרות שהוא מעט יותר קשוח (אבל גם הבת של יוני יותר קשוחה ממנו).
ארינזה הכי מוכח והכי טוב אבל לא יכול לשחק יותר מידי כ4 (אולי נגד גרין בגמר האפשרי), ומוריס מתאים למשבצת אבל לא הכי טוב.
Asf כתב:LIAV10 כתב:נכון, בגלל זה הוא פחות מתאים, למרות שהוא מעט יותר קשוח (אבל גם הבת של יוני יותר קשוחה ממנו).
yanay21 כתב:להישאר, משחק מרגש! אם אני לא טועה, קליבלנד עם רצף של שמונה, הספרס עם רצף של שבעה, ובלתי מנוצחת בבית.
ובכלל ,זה אחד משני גמרים פוטנציאליים, שווה לצפות.
my man כתב:yanay21 כתב:להישאר, משחק מרגש! אם אני לא טועה, קליבלנד עם רצף של שמונה, הספרס עם רצף של שבעה, ובלתי מנוצחת בבית.
ברור שאני רוצה לראות(נראה לי פספסתי כל העונה רק איזה 2-3 משחקים...
אבל אני גמור מעייפות היה לי שבוע הזוי(נתקעתי עם האוטו עם 2 ילדים באמצע שומקום וחיכינו שם שלושתנו ארבע שעות בקור עד שיבוא הגרר- כל זה ביום של החתונה של החבר הכי טוב שלי בה אני אמור להיות עד- רק היום חזר האוטו מהמוסך לא לפני שנתקענו עם הילדים באוטובוס בפקק משוגע בדרך הביתה..ועוד ועוד...)
קיצר לישון ולקום או להישאר ער ולראות גזור מעייפות את המשחק?!
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:להישאר, משחק מרגש! אם אני לא טועה, קליבלנד עם רצף של שמונה, הספרס עם רצף של שבעה, ובלתי מנוצחת בבית.
ברור שאני רוצה לראות(נראה לי פספסתי כל העונה רק איזה 2-3 משחקים...
אבל אני גמור מעייפות היה לי שבוע הזוי(נתקעתי עם האוטו עם 2 ילדים באמצע שומקום וחיכינו שם שלושתנו ארבע שעות בקור עד שיבוא הגרר- כל זה ביום של החתונה של החבר הכי טוב שלי בה אני אמור להיות עד- רק היום חזר האוטו מהמוסך לא לפני שנתקענו עם הילדים באוטובוס בפקק משוגע בדרך הביתה..ועוד ועוד...)
קיצר לישון ולקום או להישאר ער ולראות גזור מעייפות את המשחק?!
אה, אם יש לך ילדים, אלו שיקולים אחרים לגמרי, השינה חשובה. אם אתה כבר הולך לישון, אל תקום, זה ידפוק לך את כל השינה. אבל אם ממש בא לך לראות, כבר תישאר מעכשיו. תכלס, ממשחקי קליבלנד, זה אחד היחידים שממש שווה לראות. מול הספרס, מול הווריורס, אולי OKC. כל השאר לא מרגשים על הנייר, גם אם המשחק עצמו יהיה טוב.
מי תנצח ובכמה לדעתך?
לדעתי ספרס בפלוס 8.
yanay21 כתב:להישאר, משחק מרגש! אם אני לא טועה, קליבלנד עם רצף של שמונה, הספרס עם רצף של שבעה, ובלתי מנוצחת בבית.
LIAV10 כתב:צריך להגיד את זה, קווין לאב אכזבה ענקית, יותר מבוש בזמנו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־38 אורחים