המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:הלוואי שיקפידו, אבל מאמין שלא יקפידו על הכוכבים האמיתיים(נבארו כבר לא כזה).
מה שמחרפן אותי בפלופים, זה שאיכשהו שחקני מכבי כמעט ולא עושים את זה(לא שאני אוהב), וכל כך הרבה קבוצות כן עושות. חצי מריאל מדריד פלופרים מהסרטים, בפנאתנייקוס של ז'ליקו לא היו חסרים כאלו. ותמיד חטפנו על הראש בגלל זה, במיוחד בסדרה מול פאו, ובגמר מול ריאל, לפחות מהמשחקים הזכורים מהזמן האחרון.
yanay21 כתב:נו, אז זו בדיוק הנקודה. יהיו קבוצות חזקות שישארו בחוץ, מה שלא קורה בNBA, כי אין קבוצות בחוץ נקודה. מה שהפורמט החדש בעצם עושה זה לא לבחור את החזקות, אלא לדאוג שהליגה החדשה תהיה בונקר, ומי שחזקה ונמצאת בחוץ פשוט תתייבש מתקציבים ותהיה חלשה. ונכון שקובאן, חימקי וכל השאר לא יאיימו על המעמד של הקבוצות הגדולות בגלל עונה אחת, אפילו לא שלוש עונות, אבל לטווח הארוך כן יש להן סיכוי. הרי לא חסרות קבוצות גדולות מהעבר שהיום לא שוות אפילו להפועל חולון ביום רע(בולוניה, סיינה, יריבות מיתולוגיות שלנו), אז יכולה להתקיים תחלופה, חימקי יכולה להיות קבוצה שתספק את הסחורה באופן קבוע ביורוליג. הפורמט הזה בעצם מוציא את המוטיבציה מלשחק בקבוצות יורוקאפ, ואולי להתקדם. וכשיש את הליגה הסינית, שכנראה משלמת לפי מספר סלי השדה שהבנאדם מחטיא-אחרת אין הסבר לכסף שנשפך שם-זה יכול לנוון את הכדורסל האירופאי ככלל.
my man כתב:שאראס היה עושה את זה מלא!
שארפ היה עושה פלופ קבוע בזריקות ל3 שלו...
felix_r כתב:my man כתב:שאראס היה עושה את זה מלא!
אוי נו! זה ממש לא נכון. זאת עלילת דם של עופר שלח.
פשוט שארפ היה שחקן נמוך, ובזריקה היה קופץ קצת אחורה כדי להתרחק מהשומר. וככה היה יוצא שהרגל/הרגלים שלו היו הולכות קצת קדימה. יש הרבה מאוד שחקנים שזורקים ככה, כמעט כולם - נמוכים.
זה גם קורה לשחקנים שיוצאים מחסימה, מסתובבים ומיד מעיפים שלשה. מהסיבוב הרגלים שלהם עפות הצידה/קדימה
yanay21 כתב:ואלו בפירוש לא ענייני סמנטיקה, אלא עניינים מהותיים. ברור שברוב המקרים הקבוצה שכן זוכה ביורוליג היא הקבוצה הטובה באירופה, אבל זה לא אומר שכל הקבוצות הטובות באירופה אכן היו בליגה באותה השנה שהיא זכתה. תיאורטית, היינו יכולים לנצח את מילאנו בהצלבה, את צסק"א בחצי, ופתאום להפסיד לאיזו קבוצה טורקית לא קשורה בגמר. וברור שזה היה ככה מאז מעולם, וכמו שאמרתי, אין לי שום עניין אמיתי לשנות את זה, כי הנוכחות של קובאן, חימקי, דרושפאקה וכו' ממש לא מעניינת אותי, אבל לטווח הארוך זה יוצר שחיקה, לדעתי, במעמד היורוליג.
my man כתב:felix_r כתב:my man כתב:שאראס היה עושה את זה מלא!
אוי נו! זה ממש לא נכון. זאת עלילת דם של עופר שלח.
פשוט שארפ היה שחקן נמוך, ובזריקה היה קופץ קצת אחורה כדי להתרחק מהשומר. וככה היה יוצא שהרגל/הרגלים שלו היו הולכות קצת קדימה. יש הרבה מאוד שחקנים שזורקים ככה, כמעט כולם - נמוכים.
זה גם קורה לשחקנים שיוצאים מחסימה, מסתובבים ומיד מעיפים שלשה. מהסיבוב הרגלים שלהם עפות הצידה/קדימה
אני ממש לא מצטט את שלח ות'אמת לא נראה לי ששמעתי אותו אומר את זה בכלל..ראיתי את זה במו עיניי!! פארקר גם היה מרים רגל קדימה בזריקת הפיידאוואי המפורסמת שלו אבל הוא לא תמד נפל מזה ולא תמיד ניסה לקבל עבירה על זה- שארפ כן!
my man כתב:יוני אולי שארפ לא פלופר בהגדרה אבל כשהוא רצה הוא בהחלט הוציא עבירות מהזריקות לשלוש שלו גם כשלא היתה עבירה באמצעות הפלופים.
הזריקה לשלוש של שארפ היתה בעמידה ישרה עם קפיצה קטנה פנימה לתוך קשת השלוש...
אולי הגזמתי כשכתבתי "קבוע" אבל הרבה פעמים כשהיה נראה לו ששחקן מתקרב אליו הוא היה משליך רגליים לצדדים ונופל אחורה...
תראה שלשה עם פלופ:
לעומת שלשה רגילה עם אותה השמירה:
שחף כתב:אם רוצים ללכת על בטוח בעמדה 4 הייתי מביא את ראנדולף(בהנחה שלא הולך ל-NBA בקיץ). האיש לא שחקן התקפה מדהים אבל הגנתית זה רנדל שהגדילו אותו ב-8 סנטימטר בלי קרוהן. יכול לשמור 3 או 4 עמדות, יכול לשמור 4 עמדות גם באירופה(רנדל לא יכול לשמור על סנטרים וגם לא 4 מאסיביים) וקלעי יותר טוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־38 אורחים