המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אבי אבן בשל לתפקיד חייו
שמישהו ידפוק לו על התחת להרגיש אם הוא באמת בשל
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אבי אבן בשל לתפקיד חייו
שמישהו ידפוק לו על התחת להרגיש אם הוא באמת בשל
ankram כתב:הנה הקינג!!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Holiday_Armadillo כתב:Hey Yeah כתב:מכבי כל כך גרועה שלסיאטל יש יותר סיכוי לקאמבק משלנו יש.
והנה קרוליינה קיבלו פירסט דאון. סעמק עם קאם ניוטון הזה.
*אני בעד הפנת'רס ד''א חחחחחחחח
Hey Yeah כתב:Holiday_Armadillo כתב:Hey Yeah כתב:מכבי כל כך גרועה שלסיאטל יש יותר סיכוי לקאמבק משלנו יש.
והנה קרוליינה קיבלו פירסט דאון. סעמק עם קאם ניוטון הזה.
*אני בעד הפנת'רס ד''א חחחחחחחח
אל תדאגי, הם יפסידו לברידי בליצ'יק ואדלמן. ימח שמם גם כן.
Hey Yeah כתב:במודגש רשמתי את דעתי לגבי העונה הזאת, אם אתה מתייחס גם לעונה שעברה, מצבו של רוצ'סטי טוב יותר.
אני חושב שרכזים לא צריך לשפוט בוואקום. רוצ'סטי משחק בחרא בקבוצה, כל השאר בקבוצות צמרת עם שחקנים שיכולים להנות מהמסירות שהם מחלקים.
MTA2311 כתב:עזבתי את הת'רד לאיזה שעה וחצי וראיתי שהדיון על רוצ'סטי נמשך.
מדהים.
roy1000 כתב:Hey Yeah כתב:במודגש רשמתי את דעתי לגבי העונה הזאת, אם אתה מתייחס גם לעונה שעברה, מצבו של רוצ'סטי טוב יותר.
אני חושב שרכזים לא צריך לשפוט בוואקום. רוצ'סטי משחק בחרא בקבוצה, כל השאר בקבוצות צמרת עם שחקנים שיכולים להנות מהמסירות שהם מחלקים.
הויכוח הוא חסר תוחלת. גם אתה וגם אני יודעים שרוצ'סטי הוא לא שום טופ יורוליג ולא כלום. הוא גם לא רכז והוא הבסיס לכל החרא של הקבוצה. אף קבוצה שהוא אי פעם שיחק בה לא הגיעה לכלום וכל עוד הוא במכבי, אז גם מכבי לא תגיע לכלום גם אם לברון ג'יימס ישחק איתו.
Hey Yeah כתב:roy1000 כתב:Hey Yeah כתב:במודגש רשמתי את דעתי לגבי העונה הזאת, אם אתה מתייחס גם לעונה שעברה, מצבו של רוצ'סטי טוב יותר.
הויכוח הוא חסר תוחלת. גם אתה וגם אני יודעים שרוצ'סטי הוא לא שום טופ יורוליג ולא כלום. הוא גם לא רכז והוא הבסיס לכל החרא של הקבוצה. אף קבוצה שהוא אי פעם שיחק בה לא הגיעה לכלום וכל עוד הוא במכבי, אז גם מכבי לא תגיע לכלום גם אם לברון ג'יימס ישחק איתו.
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:עזבתי את הת'רד לאיזה שעה וחצי וראיתי שהדיון על רוצ'סטי נמשך.
מדהים.
אם יש פה מישהו שאי פעם צפה באופרות סבון (כרמל??) יודע שהיה אפשר להפסיק לראות למשך חודש ומעלה וכשאתה חוזר לצפות אתה מגלה שלא פספסת כלום.
אז הדיון הזה על רוצ'סטי....
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־24 אורחים